Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uzantı atamadım canim @60kiloyu
Merhaba hanımlar

Bugün güzel gitti
Sabah yoğurtla biber kızartması yedim (airfriyer yeni gelmişti denemezsem çatlardım hiç yağ koymadım),2 tbe ,çay
Öğle 2 tbe ve çok az süzme peynir ile çay
Ara Icelatte
Akşam da yağsız tavuk ızgara ve yağsız sebze kızartması var.

Tartımda şöyle birşey var tartının atak koyma yerleri var ya onu içeri doğru basarsam daha az (ama gerçekten 3 kg falan fark var) dışa doğru basarsam fazla gösteriyor. Şimdi ben kaç kiloyum? 🤣🤣🤣
Afiyet olsun. Airfryer güzel oluyor. Güle güle kullan. Diyette artık kolaylaşır sana .

kim o? link atar mısın?

Canim YouTube keto kafası en iyisi . 1. Den basla .Eki Görüntüle 3269015

Bir de şu Kişi çok iyi ve cana yakın

Instagram da ketonizm adında .
Aynen bu sayfa ellerine sağlık ❤️
Ben de Karatay yaptım ama hiç dukan yapmadım.
Karatay bı tür aralıklı oruç aslında.
Dukanda ekmek yerine yulaf kepeği kullanılıyor. Bı gün sırf protein bir gün sebze protein karışık. Yağ oranı düşük besleniyorsun ama tatlandırıcı kullanabiliyorsun. Tatlı yapanlar filan var. Çok yaratıcı insanlar var. Hızlı kilo verdiriyor ama ağız kokusu ve kabızlık yapıyor. bı incele bence

-100 Gr eksideyim 😅
Ama yaptım mi yapmadım. Bide mens olcam

Eklentiler

• IMG20230707070954.jpg
    IMG20230707070954.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 30
Aynen bu sayfa ellerine sağlık ❤️

Karatay bı tür aralıklı oruç aslında.
Dukanda ekmek yerine yulaf kepeği kullanılıyor. Bı gün sırf protein bir gün sebze protein karışık. Yağ oranı düşük besleniyorsun ama tatlandırıcı kullanabiliyorsun. Tatlı yapanlar filan var. Çok yaratıcı insanlar var. Hızlı kilo verdiriyor ama ağız kokusu ve kabızlık yapıyor. bı incele bence
Bir bakayim canim.
-100 Gr eksideyim 😅
Ama yaptım mi yapmadım. Bide mens olcam
Olsun aynı kilondasin ya o da bir kâr.

Maşallah çok güzel
Bugün bende hevesledim dur bakalım ❤️
Hadi canım hep beraber devam edelim.
Tünaydın hanımlar ❤️

Geçenki kilom 120.90 bugünkü kilom 118.20
Fark-2.7
Ohh be aldıklarımı verdim 🙏

Şimdi aşağı doğru tam gaz devammmm
Ohh maşallah canım, son gaz devam.
Hayırlı cumalar ❤

Boya erken başladı o yüzden gelemiyorum. Bir iki güne biter sonrası temizlik. Biraz ayaküstü atıştırma şeklinde yedim bu ara tartımı bilmiyorum hiç
Kolay gelsin . Ev miş gibi olacak.

Kızlar Diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel’in videolarını izliyorum 1-2 gündür. Diyor ki: “lahmacun yemek isterseniz haftada 1 yiyebilirsiniz” ve “şöyle bir program uygularsanız diyetinizi bozmazsınız”

Eklentiler

• IMG_0076.jpeg
    IMG_0076.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0077.jpeg
    IMG_0077.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar Diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel’in videolarını izliyorum 1-2 gündür. Diyor ki: “lahmacun yemek isterseniz haftada 1 yiyebilirsiniz” ve “şöyle bir program uygularsanız diyetinizi bozmazsınız”
Dene bakalım herkesin bünyesi bir değil ama o lezzeti bı şekilde hayatına dahil etmiş olursun ❤️

Çok iyi lahmacun yiyerek zayıflamak.

ben bunu takip ediyormuşum zaten. saol canım.
Çok iyi canim. Sen de sağol.

X