- 1 Aralık 2021
- 12.148
- 40.825
- 34
Geçmiş olsunMerhabalar
Bugün 2 dolgu daha yaptırdım ağzım burnum yamuldu yine
Sabah 2 dilim tbe,yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 1 dilim tbe üzerine zeytin ezmesi sürüp yedim
Akşam maş fasulyesi salatası (yemek işkence gibiydi ağrıdan)
1 küçük kase de yarım yağlı dondurma yedim.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin. diş uzun sürüyorMerhabalar
Bugün 2 dolgu daha yaptırdım ağzım burnum yamuldu yine
Sabah 2 dilim tbe,yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 1 dilim tbe üzerine zeytin ezmesi sürüp yedim
Akşam maş fasulyesi salatası (yemek işkence gibiydi ağrıdan)
1 küçük kase de yarım yağlı dondurma yedim.
nerelerdesinGünaydınpazartesiye kadar 200gr verme hedefi koydum kendme
Bi tek sen tartılıp yazmışsın lisbets
Hani bayram sonrası tartı?Mthn83 sen bile yazmamışsın diğer konuya yazdığını kopyalasan yeterdi.
Ben kimseyi zorlamıyorumki zaten herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın. Olmadığımda nerdesin diyosunuz bi ucundan tutuyorum asılıyorum birlikte yapmazsak bi anlamı yok grubun
60kiloyum
74FRIDA
Mthn83
LenaG
H Himal_
rishrose
Buranın anısı çok ruhsuz sadece bedenden ibaret olan insanların anlayamayacağı kadar çok.
O yüzden bırakmak istemedim ama belki de yanlış yapıyorum her seferinde buraya tutunarak.
yıllardır al ver al ver yorulduk bonus. sürekli istikrarsızlık, aşırı iştah, stres bıkkınlık yarattı bizde. bazen ben de bakıyorum elde var sıfır... kaç yıldır buralarda debelen dur.... ama bırakmayalım devam edelim. kendi hatalarımızı da görelim. 2 gün yapıyoruz 3. gün yiyoruz.
yıllardır al ver al ver yorulduk bonus. sürekli istikrarsızlık, aşırı iştah, stres bıkkınlık yarattı bizde. bazen ben de bakıyorum elde var sıfır... kaç yıldır buralarda debelen dur.... ama bırakmayalım devam edelim. kendi hatalarımızı da görelim. 2 gün yapıyoruz 3. gün yiyoruz.
güzel arkadaşlıklar kurduk burada. onun hatırına devam edelim, destek olalım birbirimize. başka muhabbetler de yapalım. sohbet edelim
Çok geçmiş olsun canım. Ben de bel ağrısı fıtıktan dolayı çekiyorum. Seni çok iyi anlıyorum.Bazen bacağıma bir vuruyor sürükleyerek yürüyorum.Yıllarım fulya şahitsin son 5 senesine. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum ağlasam neye faydası var hiç bir şeye.
Darlanıp yazıyorum işte herkes aynı durumda aynı yılgınlık.
Rabbim sağlıklı günler gösterecek mi bana diye düşündüm bugün.
Belim o kadar ağrıyor ki bikaç gündür vardı zaten bugün zirve yaptı tutuldum kaldım öyle.
Teşekkür ederim canım gerçekten bir bitse de kurtulsamAllah şifa versin. diş uzun sürüyor
Benzer isimli bir ilaç tavsiye etti biri bana dr lar reçete ediyormuş. Bilmem herkese ederler miKızlar diyet yapam birinde gördüm araştırdım. Şöyle birşey buldum:
(Tonalin CLA, vücut yağ oranını azaltmaya ve kas dokusunu koruyarak kilo kaybına yardımcı olmayı hedefler.)
Denesem mi acaba? Çareler arıyorum alabileceğim tüm destekleri araştırıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de bel ağrısı fıtıktan dolayı çekiyorum. Seni çok iyi anlıyorum.Bazen bacağıma bir vuruyor sürükleyerek yürüyorum.
Ben de yıllardır buralardayım. Ama keşke sizi daha önce keşfetseydim. Buradaki motivasyon ve destek bana iyi geliyor.
Ruhsal yaralara bişey diyemem her yara yara bandı ile kapanmıyor. Ama fiziksel sorunlarla basetmemiz gerek. Hergun yorgun uyanıyorum hergun yorgun yatıyorumYıllarım fulya şahitsin son 5 senesine. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum ağlasam neye faydası var hiç bir şeye.
Darlanıp yazıyorum işte herkes aynı durumda aynı yılgınlık.
Rabbim sağlıklı günler gösterecek mi bana diye düşündüm bugün.
Belim o kadar ağrıyor ki bikaç gündür vardı zaten bugün zirve yaptı tutuldum kaldım öyle.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de bel ağrısı fıtıktan dolayı çekiyorum. Seni çok iyi anlıyorum.Bazen bacağıma bir vuruyor sürükleyerek yürüyorum.
Ben de yıllardır buralardayım. Ama keşke sizi daha önce keşfetseydim. Buradaki motivasyon ve destek bana iyi geliyor.
Thnical kullanıyorum ben bazen. Çok yağlı yemek yiyorsam ve WC ye gitme sorunu yasamayacaksam.Kızlar diyet yapam birinde gördüm araştırdım. Şöyle birşey buldum:
(Tonalin CLA, vücut yağ oranını azaltmaya ve kas dokusunu koruyarak kilo kaybına yardımcı olmayı hedefler.)
Ben hiç duymadim bu ilacı ne işe yarıyor Muş?Kızlar diyet yapam birinde gördüm araştırdım. Şöyle birşey buldum:
Teşekkür ederim fena değilim