Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun

Allah şifa versin. diş uzun sürüyor

Buranın anısı çok ruhsuz sadece bedenden ibaret olan insanların anlayamayacağı kadar çok.
O yüzden bırakmak istemedim ama belki de yanlış yapıyorum her seferinde buraya tutunarak.

yıllardır al ver al ver yorulduk bonus. sürekli istikrarsızlık, aşırı iştah, stres bıkkınlık yarattı bizde. bazen ben de bakıyorum elde var sıfır... kaç yıldır buralarda debelen dur.... ama bırakmayalım devam edelim. kendi hatalarımızı da görelim. 2 gün yapıyoruz 3. gün yiyoruz.
güzel arkadaşlıklar kurduk burada. onun hatırına devam edelim, destek olalım birbirimize. başka muhabbetler de yapalım. sohbet edelim

Yıllarım fulya şahitsin son 5 senesine. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum ağlasam neye faydası var hiç bir şeye.

Darlanıp yazıyorum işte herkes aynı durumda aynı yılgınlık.

Rabbim sağlıklı günler gösterecek mi bana diye düşündüm bugün.

Belim o kadar ağrıyor ki bikaç gündür vardı zaten bugün zirve yaptı tutuldum kaldım öyle.

Çok geçmiş olsun canım. Ben de bel ağrısı fıtıktan dolayı çekiyorum. Seni çok iyi anlıyorum.Bazen bacağıma bir vuruyor sürükleyerek yürüyorum.
Ben de yıllardır buralardayım. Ama keşke sizi daha önce keşfetseydim. Buradaki motivasyon ve destek bana iyi geliyor.

Kızlar diyet yapam birinde gördüm araştırdım. Şöyle birşey buldum:

(Tonalin CLA, vücut yağ oranını azaltmaya ve kas dokusunu koruyarak kilo kaybına yardımcı olmayı hedefler.)

Denesem mi acaba? Çareler arıyorum alabileceğim tüm destekleri araştırıyorum.

Benzer isimli bir ilaç tavsiye etti biri bana dr lar reçete ediyormuş. Bilmem herkese ederler mi

Bu topik çok eski ilk yazanlardanız biz zamanla bazıları gitti geri geldi bazıları gitti gelmedi.
Kimisi benim düzenli gelmiyosun diye sitemimle gitti.

Çok ağlaştık dertleştik iç döktük. Ruhen yaralıyız bu konuda aynı yarayı iyileştirmeye uğraştık.

74FRIDA 40 kilo verdi geri aldı. 120 kilo üstü arkadaşımızda vardı.

Özelden görüşüyorum bazılarıyla KK ya gelmiyorlar artık.

Biz kaldık işte. İlk mesajım 2009 da şaka gibi. Oğlum daha küçük kızlar hiç yokken

Günaydın hayırlı sabahlar
Erken kalktım
Dukan birası yapıyorum. Bide çocuklar için krep yapicam. Anneme kolaylık olsun
Ruhsal yaralara bişey diyemem her yara yara bandı ile kapanmıyor. Ama fiziksel sorunlarla basetmemiz gerek. Hergun yorgun uyanıyorum hergun yorgun yatıyorum
Dikkat et kendine. Biz bile bedenimizi taşımaktan şikayetçiyiz kimse taşımaz bizi

Thnical kullanıyorum ben bazen. Çok yağlı yemek yiyorsam ve WC ye gitme sorunu yasamayacaksam.
Bı arkadaş benzer bı iğne aldı ve alerji yaptı.
Alerji riski sorun sadece

Selam kızlar , ben 113.1 kg geldim bu sabah. İki gündür yün yikamakla ugrastik. Bahçedeydik . Ne varsa onu yedim saldım biraz.
LenaG geçmiş olsun canım dislerin şimdi nasıl?
Bonus canim insanız hepimiz gel hitler yasiyoruz.
Bakalım bugün nasıl beslenecegim. Artık al ver çok yorucu gerçekten.

Ben hiç duymadim bu ilacı ne işe yarıyor Muş?

Teşekkür ederim fena değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…