Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar

Sabah 1 porsiyon kıymalı börek,çay
Öğle 1 çorba kasesi ayran aşı
Akşam 2 çorba kasesi ayran aşı

İyi akşamlar kızlar
Bu sabah tartıldım ve 120.90 çıktı bayramın ikinci günü sabahı 118.85 di.
Neyse devam ediyorum takılmadan
Sabah 2 dilim tbe, yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 2 kupa h.cevizi sütüyle filtre kahve
Akşam 2 çorba kasesi ayran aşı

Her ne kadar tadını sevmiş olsam da ayran aşından biraz sıkıldım.

Sürekli aynı şeyi yemek sıkıyor

Bi tek sen tartılıp yazmışsın lisbets

Hani bayram sonrası tartı? Mthn83 sen bile yazmamışsın diğer konuya yazdığını kopyalasan yeterdi.

Ben kimseyi zorlamıyorumki zaten herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın. Olmadığımda nerdesin diyosunuz bi ucundan tutuyorum asılıyorum birlikte yapmazsak bi anlamı yok grubun

60kiloyum

74FRIDA

Mthn83

LenaG

H Himal_

rishrose

Hergun de geliyorum oysa neden eklemedim acaba
Çok haklısın canım. Aynı şeyin kopyası olmasın diye dikkat ediyorum özellikle. Bir kelime değişikliği bile önemli benim için. Çok çok üzgünüm

Bu ara bı anda 2 kg artı 2 kg ekşi görebiliyorum. Suyu neredeyse 1 bardak kadar içiyorum.
Pazar kilom 80.5 di bugün 82 kg çıktım. Aç gezsem bu kadar kilo gitmez.
Bı ara basen egzersizi başlamıştım 21 günlük etkinliklerden. İyi gidiyordu gece 11 de yapmam dışında. Ona tekrar başlasam iyi olacak. Hareketim azaldıkça yorgunluğum artıyor yorgunlukla birlikte ağrılarım artıyor. Hem düzgün beslenmiyorum hem su içmiyorum. Yani kendime çok iyi bakıyorum.

Buranın anısı çok ruhsuz sadece bedenden ibaret olan insanların anlayamayacağı kadar çok.
O yüzden bırakmak istemedim ama belki de yanlış yapıyorum her seferinde buraya tutunarak.
Bırakma canım ya bir dinlenme yada işlerin yoğun olduğu bir dönem kk ya zaman ayıran az o yüzden

Merhabalar

Bugün 2 dolgu daha yaptırdım ağzım burnum yamuldu yine
Sabah 2 dilim tbe,yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 1 dilim tbe üzerine zeytin ezmesi sürüp yedim
Akşam maş fasulyesi salatası (yemek işkence gibiydi ağrıdan)

1 küçük kase de yarım yağlı dondurma yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…