Tüm sitede kostursam da bu sayfadaki ufacık bir adım bile mutlu ediyor beni. Çok sevindim
Tüm sitede kostursam da bu sayfadaki ufacık bir adım bile mutlu ediyor beni. Çok sevindim
Hepimize başarılar
Hepimize yeterim benden bitane daha yokOrda daha aktifsin ille burda olman gerekmiyor canım nerde düzen bulup kilo verebilirsen onu devam ettir.
Ben hala annemdeyim ama
Sürekli aynı şeyi yemek sıkıyorİyi akşamlar kızlar
Bu sabah tartıldım ve 120.90 çıktıbayramın ikinci günü sabahı 118.85 di.
Neyse devam ediyorum takılmadan
Sabah 2 dilim tbe, yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 2 kupa h.cevizi sütüyle filtre kahve
Akşam 2 çorba kasesi ayran aşı
Her ne kadar tadını sevmiş olsam da ayran aşından biraz sıkıldım.
Bi tek sen tartılıp yazmışsın lisbetsİyi akşamlar kızlar
Bu sabah tartıldım ve 120.90 çıktıbayramın ikinci günü sabahı 118.85 di.
Neyse devam ediyorum takılmadan
Sabah 2 dilim tbe, yarım küp süzme peynir,çay
Öğle 2 kupa h.cevizi sütüyle filtre kahve
Akşam 2 çorba kasesi ayran aşı
Her ne kadar tadını sevmiş olsam da ayran aşından biraz sıkıldım.
Hergun de geliyorum oysa neden eklemedim acabaBi tek sen tartılıp yazmışsın lisbets
Hani bayram sonrası tartı?Mthn83 sen bile yazmamışsın diğer konuya yazdığını kopyalasan yeterdi.
Ben kimseyi zorlamıyorumki zaten herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın. Olmadığımda nerdesin diyosunuz bi ucundan tutuyorum asılıyorum birlikte yapmazsak bi anlamı yok grubun
60kiloyum
74FRIDA
Mthn83
LenaG
H Himal_
rishrose
bonus ben dün 90.6 çıktım tartıda
Bırakma canım ya bir dinlenme yada işlerin yoğun olduğu bir dönem kk ya zaman ayıran az o yüzdenBuranın anısı çok ruhsuz sadece bedenden ibaret olan insanların anlayamayacağı kadar çok.
O yüzden bırakmak istemedim ama belki de yanlış yapıyorum her seferinde buraya tutunarak.
Sen yine buraya tutunmaya devam et bonusBuranın anısı çok ruhsuz sadece bedenden ibaret olan insanların anlayamayacağı kadar çok.
O yüzden bırakmak istemedim ama belki de yanlış yapıyorum her seferinde buraya tutunarak.