Geçmiş olsun diş zor şimdi nasılsınTünaydın arkadaşlar
Geçen hafta bir dolgu yaptırdım ama ağzım yüzüm şişti bir sürü kontrol vs anesteziye alerji geliştirmişim. Neyse indi biraz bir kısmı kaldı derken bu sabah damaklarım şiş uyandım resmen çaya ekmek banıp yedim. İlaçlarımı unutup 1 kaşık tulum peyniri yedim sonra hoop yine istifraoff
Bugün haşlanmış patates yiyeceğim sadece. Yarın kalan 2 dolguyu yaptırmam gerekiyor bakalım ne olacak.
nasılsın canım?İyi geceler hanımlarbayramınız mübarek olsun
Bugün saat 6 fan sonra bişey yemedimde gelip bir selam vermeye yüzüm oldu sankii
rishrose
GLUTENSİZ FABRİKA Glutensiz Karnıyarık Otu Tozu Psyllium 300 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GLUTENSİZ FABRİKA Glutensiz Karnıyarık Otu Tozu Psyllium 300 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
DİYET MARKET Psyllium Karnıyarık Otu Tozu Karnı Yarık Otu (PSYLLİUM) Tozu 100 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DİYET MARKET Psyllium Karnıyarık Otu Tozu Karnı Yarık Otu (PSYLLİUM) Tozu 100 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
aktarloji 100 gr Glutensiz Karnıyarık Otu Tohumu Tozu - Psyllium Unu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
aktarloji 100 gr Glutensiz Karnıyarık Otu Tohumu Tozu - Psyllium Unu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bence glutensiz fabrikanınki iyidir.
benimki güzel gıda diye bir markanın. şu ürün
Güzel Ada Gıda I
Güzel Ada Gıda I'am A Plant Psyllium Karnıyarık Otu Tozu 1474 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kuponla daha iner fiyatı ama bence 300 gramlık glutensiz fabrikanınkini al. yeter o sana. az kullanılıyor çünkü.
Canim teşekkür ederim çok zahmet oldu.rishrose bir de bu var
aktarloji 500 gr Glutensiz Karnıyarık Otu Tohumu Tozu - Psyllium Unu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
aktarloji 500 gr Glutensiz Karnıyarık Otu Tohumu Tozu - Psyllium Unu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir bakayım canim hangi gündükanallarda yeni yaz dizileri başlamış. romantik komedi. fena değil bakın bence
Bugün hasta ziyaretine gittik. Başka bir şehire .gündüz oradaydım . Sen nasilsin , günün nasıl geçti?merhaba kızlar nasılsınız?
havalar ısındı. artık özellikle gündüz pek sıcak çaylar, kahveler cazip gelmiyor. dukan birası, soğuk madensuyu, soğuk kahve sezonu açıldı
estağfirullah zahmet olur mu hiçCanim teşekkür ederim çok zahmet oldu.
Bir bakayım canim hangi gündü
Bugün hasta ziyaretine gittik. Başka bir şehire .gündüz oradaydım . Sen nasilsin , günün nasıl geçti?
Favorim maden suyu ,soguk kahve ve Dukan birası hiç denemedim.
Dut özünü ilk defa duydum. Sağol canım benim , fikirler için teşekküler.estağfirullah zahmet olur mu hiç
canım TRT de : 1. kendi düşen ağlamaz 2. hayatımın neşesi (bu yeni başlayacak)
ATV de : vermem seni ellere
başka da var. fena değiller. en azından romantik komedi. insanı rahatlatıyor.
biz evdeydik. kurabiye yaptım.
dukan birası da güzel oluyor. çok çeşitli şeyler yapılabiliyor. mesela saf organik dut özü aldım. 1 yk dut özünü 2 yk suda açıyorum. sonra üstüne 1 şişe soğuk madensuyu ekliyorum. al sana gazoz. pekmezle de olur.
ayrıca instagramda zulallemutlugunler diye bir hesap var. orada da çok tarif var canım. hoşuna gider.
1500 çok fazla. daha uyguna var.İyi akşamlaaarrr
Bugün biraz toparladım.
Sabah 2 tbe ,1 domates,yarım küp süzme peynir,çay
Ara büyük boy ice latte
Öğle 1 çorba kasesi ayran aşı çorbası
Akşam 2 çorba kasesi ayran aşı çorbası
Şimdi de sadece h.cevizi sütüyle türk kahvesi içiyorum.
Tartımda sorun var yaf doğru ölçmüyor. Bir tane buldum ama 1500 tl civarı bir tartıya o kadar vermek istemiyorum. Kalitesinden emin olduğunuz bir tartı var mı?
Günaydın canimGünaydın hayırlı sabahlar
günaydın kızlarrr