Aynen geldim ama hicbirsey anlamadık. Büyük oğlum kültür turizmi istedi. Ne Ayasofya ne Topkapı. Hatta ortakoye bile gidemedimhoşgeldin nasılsın napıyorsun gelsene buralara neler yapıyorsun yaz. seçimden sora daha düzenli buralarda oluruz
Aneee sen istanbularamı geldiin evet bir ara yoğun yağmur yağdı
Geçmiş olsun zormuş kasta yırtık nasıl oluştu kii
al benden de o kadar 10 gün sonra nişan var motive olayım diye bekliyorum
nasılsın canım napıyorsun, baharıda düzgün yaşıyamadan yaz geldi dışarılara atalım kendimizi yürüyelim bol bol
Artık bahar filan kalmadı ki kıştan direk yaza geçiyoruz bu iki üç gündür hava güzel sabahları yürüyüşe çıkıyorum öğlen olsa sıcaktan çıkamam. işin açıkçası bende ayasofyayı görmedim benim kız orta okuldayken sosyal bilgiler öğretmeni bir ödev vermiştide tarihi yarım adayı bir günde gezip proje ödevi hazırlamıştık sayesinde bende tarihi yarım adayı görmiştüm :)Aynen geldim ama hicbirsey anlamadık. Büyük oğlum kültür turizmi istedi. Ne Ayasofya ne Topkapı. Hatta ortakoye bile gidemedim
çok şükür canım. evet hareketlenmek lazım.nasılsın canım napıyorsun, baharıda düzgün yaşıyamadan yaz geldi dışarılara atalım kendimizi yürüyelim bol bol
biliyorsun 3 gündür üst üste yürüyorum spor profu oldumçok şükür canım. evet hareketlenmek lazım.
İstanbul da eşim gezdirdi. Biz Gebze'de yaşarken. Ama Kayseri den gezememek çok can sıkıcıArtık bahar filan kalmadı ki kıştan direk yaza geçiyoruz bu iki üç gündür hava güzel sabahları yürüyüşe çıkıyorum öğlen olsa sıcaktan çıkamam. işin açıkçası bende ayasofyayı görmedim benim kız orta okuldayken sosyal bilgiler öğretmeni bir ödev vermiştide tarihi yarım adayı bir günde gezip proje ödevi hazırlamıştık sayesinde bende tarihi yarım adayı görmiştüm :)
canım kk ya girmemek veya girip de bu diyet sayfalarından uzaklaşmak bizi sağlıklı beslenmeden uzaklaştırıyor. kendimden ve diğer arkadaşlardan biliyorum. o nedenle ben diyet yapmasam bile sohbete geliyorum.
nasıl güzel bi sukulent
HoşgeldinUzun bir aradan sonra bir selam vermeye geldim.
Sağol canım hiç bilmiyorum bir sabah kalktım kolum arkaya gitmiyordu nasıl oldu ben de bilmiyorum geçmişte minicik başlayıp ilerlemiş olabilir dedi dr bir ara çok spor yapıp ağırlık kaldırıyordum belki ondandırhoşgeldin nasılsın napıyorsun gelsene buralara neler yapıyorsun yaz. seçimden sora daha düzenli buralarda oluruz
Aneee sen istanbularamı geldiin evet bir ara yoğun yağmur yağdı
Geçmiş olsun zormuş kasta yırtık nasıl oluştu kii
al benden de o kadar 10 gün sonra nişan var motive olayım diye bekliyorum
nasılsın canım napıyorsun, baharıda düzgün yaşıyamadan yaz geldi dışarılara atalım kendimizi yürüyelim bol bol
Canım ne diyim bazısı genetik. Herşey kiloyla değil ama yatkınlık varsa süreci hızlandırıyor kiloBen de bu sabah tartıldım 119123 e çıkmıştım ve bu ara tost,makarna ve noddle yiyorum nasıl verdim bilemiyorum. Dün çok yoruldum oy kullanacağımız okulun yeri baya yokuştu. İn çık sonra pazara gittik sonra market eve gel yerleştir 1 saat dinlendim sonra yemek yap derken 5000 adımı geçmişti. Güya omzumu yormamam lazımdı 3.görüş için bir prof buldum yok öyle hemen ameliyat dedi fizik tedavi yönlendirdi bir de kalsiyum çökmesi görmüş mr da onu hiç söylememişlerdi. Kemik erimesi mi olacağım diye endişelendim sonra eve gelip bakınca off ben daha 43 yaşındayım yaaa bıktım bu hastalıklardan hepsi kilodan mı oluyor ki ?