Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İki gündür bir tık dikkat ediyorum diyelim. Bu akşam bezelye yoğurt salata 1 dlm ekmek yedim. Dün sabah 85 geldim ama onu baz almam tikabasa yedikten sonraki o. Cuma günü yine tartilip daha dikkatli olmaya caliscam. Bugün 15 dklk Leslie yaptım

Günaydın günaydın ❤️
Bugün 82.6 ile başlıyorum ellerimden tutun kızlar yol uzun kaç aydın 79 u göremedim adam gibi 😭
Benimde sıkıntı baya. 85ten sonrası bir bakmışsın 90... Bu kadar almam sanıyordum. Ama en azından spora devam etmeliydim. Şuan da pek beslenme düzgün olacak gibi değil ama kısmaya calissamda gider kg, motive olurum. Sporu eklemeye çalışıyorum 3 hafta sonra kaynimin nişani var. Elbise tam üzerime göre yeni de almak istemiyorum. Bayramdan beri sikabilseydim şimdiye bollaşirdi

Benimde sıkıntı baya. 85ten sonrası bir bakmışsın 90... Bu kadar almam sanıyordum. Ama en azından spora devam etmeliydim. Şuan da pek beslenme düzgün olacak gibi değil ama kısmaya calissamda gider kg, motive olurum. Sporu eklemeye çalışıyorum 3 hafta sonra kaynimin nişani var. Elbise tam üzerime göre yeni de almak istemiyorum. Bayramdan beri sikabilseydim şimdiye bollaşirdi
Benimde bayrama kadar zayiflamam gerek hep bozuyorum yeni ferace istiyorum bu kiloyla almak istemiyorum bi duzene girmemiz sart

Senin azmin çok güzeldi nasıl destek olabilirim kendi adıma. Ben kaldım 81-82. İnemiyorum ama çıkmaya hazirim

Ben kendi kendime destek olmadikça kimse bana destek olamaz 😞😢 geçen yaz sonu 73 74 falandim. En azından 75i korumam lazımdı ama başarılı olamadim
Aslında çok şey biliyorum ama yanlız yuruyemiyorum sanırım. Bazen diyetisyen düşünüyorum. Sonra utanıyorum tüp mide yaptırdın hangi yüzle gideceksin diye 😭

Günaydın ❤

ca1deac58919c1b4cb36c0eb18118a77.jpg

Merak etmişsiniz kusuruma bakmayın size bir şey yazamadım ❤

İyiyim sağolun sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah 🌸

H Himal_ Aijoo Aijoo 60kiloyum 60kiloyum Mthn83 Mthn83

Merhabalar kızlar keyifler nasıl hadi pazartesiye kadar iyiyiz diyelim, o günden sonra noolur bilmem :confused:

bu sabah tartıda 113.2 çıktım geçtiğimiz haftada 4 gün yürüyüş yaptım uzun süre spor yapamıyordum başlamış oldum :KK6:

Dün gece 11 de ishal kusma oldu. Gece 3 de acile gittim. Tüm gün yattım arada ateşim çıkıyor. Şuan yoğun halsizlik var ama iyiyim. Yemeden içmeden tiksinmis durumdayım. Bir süre böyle gitse keşke 😔
Geçmiş olsun şimdi nasılsın

benimde hastalandımda bile çok nadir iştahım kesilir. o mide ve bağırsak boşluğu hastalığa rağmen insanı mutlu ediyor seni anlıyorum fakat yinede kendini iyi hisset ve o iç temizliğini korumaya çalış canım :KK19:

Aslında çok şey biliyorum ama yanlız yuruyemiyorum sanırım. Bazen diyetisyen düşünüyorum. Sonra utanıyorum tüp mide yaptırdın hangi yüzle gideceksin diye 😭
yalnız yüreyememek konusunda çok haklısın, bizlerde zaman zaman bunu hisedip diyetisyenden destek alıyoruz. bu amelyatı olduktan sonra dr. direk diyetisyenle devam etirmiyor mu zaten. belkide haftada bir diyetisyen tartısında tartılmak seni motive edicek bence kesinlikle gitmelisin

sen amelyatlısın diye diyetisyene gitmeye çekiniyorsun ama ihtiyaç duyanlar bu amelyatı 2. kere oluyor düşün......

Hep birlikte başaracağız ben ve suyum sonuna kadar burdayıZ 🙂🙂 ve tabiki boylre kalpsiz insanları da Allah bildiği gibi yapsın ... İnsanların kalpleri çürüm

hoşgeldin nasılsın napıyorsun gelsene buralara neler yapıyorsun yaz. seçimden sora daha düzenli buralarda oluruz

Canım yeni gördüm. İstanbula geldim gezmelerdeyim 😍
Ama çok yağmur yağıyor. Hayalim fatih Çarşamba ya gitmekti ama bu yağmur beni zorluyor 😭
Aneee sen istanbularamı geldiin evet bir ara yoğun yağmur yağdı
Teşekkür ederim 2 aydır omuzum çok ağrıyordu doğru düzgün bir şey yapamıyordum ödem ve kas yırtılması olmuş en son bugün artık kortizonlu iğne yaptılar 3 hafta sonra gelişme olmazsa ameliyat 😭😭😭
Geçmiş olsun zormuş kasta yırtık nasıl oluştu kii :KK64:
Diyete baslayamiyorum
al benden de o kadar 10 gün sonra nişan var motive olayım diye bekliyorum :KK14:

:KK60: sohbete bile gelmek iyi geliyor insana 🥰 burada olalım canım 😘
nasılsın canım napıyorsun, baharıda düzgün yaşıyamadan yaz geldi dışarılara atalım kendimizi yürüyelim bol bol

Günaydın ❤

Eki Görüntüle 3252998

Merak etmişsiniz kusuruma bakmayın size bir şey yazamadım ❤

İyiyim sağolun sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah 🌸

H Himal_ Aijoo Aijoo 60kiloyum 60kiloyum Mthn83 Mthn83
Hoşgeldin canım seni gördüm daha mutlu oldum özlüyoruz😍
Geçmiş olsun şimdi nasılsın

benimde hastalandımda bile çok nadir iştahım kesilir. o mide ve bağırsak boşluğu hastalığa rağmen insanı mutlu ediyor seni anlıyorum fakat yinede kendini iyi hisset ve o iç temizliğini korumaya çalış canım :KK19:
Sağol canım. Çubuk kraker ve yoğurt ile geçiyor günüm
yalnız yüreyememek konusunda çok haklısın, bizlerde zaman zaman bunu hisedip diyetisyenden destek alıyoruz. bu amelyatı olduktan sonra dr. direk diyetisyenle devam etirmiyor mu zaten. belkide haftada bir diyetisyen tartısında tartılmak seni motive edicek bence kesinlikle gitmelisin

sen amelyatlısın diye diyetisyene gitmeye çekiniyorsun ama ihtiyaç duyanlar bu amelyatı 2. kere oluyor düşün......
Haklısın aslında. Online destek alsam diye düşündüm ama sizin bana verdiginizden fazlasını beklemiyorum ondan. En iyisi kanlı canlı destek

X