Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın

Pek gelemedim geçtiğimiz hafta dikkat edemedim bir önceki hafta yürüyüşe başlamıştım oda yarıda kaldı gibi oldu, dün akşam 1 saat yürüyüş yaptım. Bugün tartılmayacağım şişkinliğim fazla geçen haftaki kilom 113.5 bunu baz alalım

Pazar günü Ankara’ya gideceğim kuzen düğünü var ne kadar kalırım bilmem dönüşte bir düzen kurarım umarım …

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
İniyorum çıkıyorum ama bı turlu 79 a gelemedim
Sen 79 a inemedin bende 110 un altına lastik dibi tam 109 u filan görüyorum tekrar 115 lere çıkıyor aslında bir disiplinle ikili rakamlara inip orda tutmam lazım kendimii. Diyetisyen e gidecektin ne oldu şöyle haftada bir yü yüze konturolü istiyordun ya ….

O konuda hiç adim atamadım. Kaş almaya bile gidemiyorum. İş çıkışı eşim alıyor. Evden işe işten eve
Seçimden beri fiziksel yorgunluğum ve ağrılarım var.
Bahane çok anlayacağın

Bizim haftaya nişan var. Para verdim gittim kendime yeni elbise aldım nasıl kızıyorum kendime... Temizlik işlerimiz var. İnşallah nişandan sonra daha rahatlicam
nişanınız hayırlı olsun canım. Büşra artık hep beraber başlayalım yavaştan. bir de şunu anladım: mutfağa girmek lazım. yani kendimize özel birşeyler yapmak lazım.

2 gündür dikkat edeyim dedikçe yoldan çıktım. Hiçbir zaman 1 dürümü tamamen yiyemezken dün bir bütün durum yedim
Bugün boynum tutulmuş hareket etmekte zorlanıyorum. Kendime iğne yaptım o bile rahatlatmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…