Sen 79 a inemedin bende 110 un altına lastik dibi tam 109 u filan görüyorum tekrar 115 lere çıkıyor aslında bir disiplinle ikili rakamlara inip orda tutmam lazım kendimii. Diyetisyen e gidecektin ne oldu şöyle haftada bir yü yüze konturolü istiyordun ya ….Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
İniyorum çıkıyorum ama bı turlu 79 a gelemedim
O konuda hiç adim atamadım. Kaş almaya bile gidemiyorum. İş çıkışı eşim alıyor. Evden işe işten eveSen 79 a inemedin bende 110 un altına lastik dibi tam 109 u filan görüyorum tekrar 115 lere çıkıyor aslında bir disiplinle ikili rakamlara inip orda tutmam lazım kendimii. Diyetisyen e gidecektin ne oldu şöyle haftada bir yü yüze konturolü istiyordun ya ….
Ah fulya sende 70lere yaklaşmıştın sanki bir ara :'( ben kaç oldum Allah biliyoriyi akşamlar kızlar. bu sabah tam 90 kilo çıktım tartıda.
evet tam 80 olmuştum. valla harekete geçmem gerekli artık. yaz da geldi. kıyafetler ince olunca hoş görünmüyor. ayrıca kilo hareketlerimi kısıtlıyor, çok yoruyor.Ah fulya sende 70lere yaklaşmıştın sanki bir ara :'( ben kaç oldum Allah biliyor
nişanınız hayırlı olsun canım. Büşra artık hep beraber başlayalım yavaştan. bir de şunu anladım: mutfağa girmek lazım. yani kendimize özel birşeyler yapmak lazım.Bizim haftaya nişan var. Para verdim gittim kendime yeni elbise aldım nasıl kızıyorum kendime... Temizlik işlerimiz var. İnşallah nişandan sonra daha rahatlicam
İşte o vakit yok şuan bendenişanınız hayırlı olsun canım. Büşra artık hep beraber başlayalım yavaştan. bir de şunu anladım: mutfağa girmek lazım. yani kendimize özel birşeyler yapmak lazım.