Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün hiç umduğum gibi gitmedi hele ki 1 kg eksik gelmişken daha bı dikkat beklerdim kendimden
Sabah 9 gibi yarım simit yedim
Arada çubuk kraker
Öğlen 2 yk bulgur pilavı 2 yk türlü yarım kase cacık
4 gibi muz biraz sürme çikolata
Akşam 5 gibi 2 yk bulgur pilavı 2-3 parça sinitzel ( avuç içi kadar) bol sirkeli salata
6 gibi misafirim vardı midye poğaça yedim
Adım 6 bini geçti.
Kötü bir beslenmeyi.
Şimdi nane ve pul biberli kefir içiyorum. Şifa olsun inşallah

Ben de bu sabah tartıldım 119 😯 123 e çıkmıştım ve bu ara tost,makarna ve noddle yiyorum nasıl verdim bilemiyorum. Dün çok yoruldum oy kullanacağımız okulun yeri baya yokuştu. İn çık sonra pazara gittik sonra market eve gel yerleştir 1 saat dinlendim sonra yemek yap derken 5000 adımı geçmişti. Güya omzumu yormamam lazımdı 🫣 3.görüş için bir prof buldum yok öyle hemen ameliyat dedi fizik tedavi yönlendirdi bir de kalsiyum çökmesi görmüş mr da onu hiç söylememişlerdi. Kemik erimesi mi olacağım diye endişelendim sonra eve gelip bakınca off ben daha 43 yaşındayım yaaa bıktım bu hastalıklardan hepsi kilodan mı oluyor ki ?

Hepsi demim de yüzde doksanı kilodan malesef.
Bi ara diyodum dişim ağrısa kilodan diycekler diye.

Şu kalsiyum çökmesi için ne dedi dr?

Hayırlı geceler canımlar ❤

Niye gece gece geldim çünkü karnımı doyurdum bu saatte biraz üzüldüm ama bir dolu umursamaz da hissettim. Buraya girdim işte.

Sabah güzel bir başlangıç yapalım mı inşallah?
10 günlük hedefler koyalım Hazirana güzel başlayıp güzel bitirelim.
Uyar mısınız bana?

2007 de üye olduğumda sohbette arkadaş edinmiştim onlarla 1 Haziran diyetçileri diye bir topik açmıştık o geldi aklıma şimdi Haziranı düşününce

74FRIDA 74FRIDA
60kiloyum 60kiloyum
Aijoo Aijoo
LenaG LenaG
H Himal_
Mthn83 Mthn83

Niye gece gece geldim çünkü karnımı doyurdum bu saatte biraz üzüldüm ama bir dolu umursamaz da hissettim. Buraya girdim işte.

Uyar mısınız bana?

2007 de üye olduğumda sohbette arkadaş edinmiştim onlarla 1 Haziran diyetçileri diye bir topik açmıştık o geldi aklıma şimdi Haziranı düşününce

74FRIDA 74FRIDA
60kiloyum 60kiloyum
Aijoo Aijoo
LenaG LenaG
H Himal_
Mthn83 Mthn83
Yapalım canim ben bozunca diyeti dibine kadar derler ya oyle yiyorum cips pasta vs suara bozdum ve motive olamiyorum 12 sinde tatile gidicem acik bufe bayramda ankara e oralarda bozcam alicam nasilsa diye suan motive olamiyorum.😔

Uyar mısınız bana?

74FRIDA 74FRIDA
60kiloyum 60kiloyum
Aijoo Aijoo
LenaG LenaG
H Himal_
Mthn83 Mthn83
cumadan itibaren tartılıp başlayalım canım. isteyen bugünden itibaren menü yazsın.
bence de güzel olur. 5-10 ne versek kârdır.

İyi akşamlar ❤

Ne zaman başlim desem bi yere gitmem gerekiyor.
Yarına daha iyi olurum inş
canım engeller illa ki oluyor. programlar değişebiliyor. uyarlayacağız artık. cuma kilo bildirimi yapalım.
ben de işyerine gelen yemekten yiyeceğim. uyarlayacağım.

Merhabalar hanımlar ❤️

Yarın fizik tedavim başlıyor kısmetse kan verip diğer tahlilleri de yaptıracağım. Bugün maalesef güne börek yiyerek başladım 😭
2 gündür dişlerim çok ağrıyordu gittim ohhooo 20 likler coşmuş onları çektireceğim,1-2 dolgu diş etleri falan derken iş uzun çıktı. Her sorunum sağ tarafımda sağ omuz,belimin sağında fıtık,sağ taraftaki dişler 🤪
Elimden geldiği kadar haziran ayında sağlığıma kavuşmak için çabalayacağım. En çok da ilaçlarımı azaltmak istiyorum.
Kilom 119 da kaldı inmiyor çıkmıyor da 🤷‍♀️

Merhabalar hanımlar ❤️

Yarın fizik tedavim başlıyor kısmetse kan verip diğer tahlilleri de yaptıracağım. Bugün maalesef güne börek yiyerek başladım 😭
2 gündür dişlerim çok ağrıyordu gittim ohhooo 20 likler coşmuş onları çektireceğim,1-2 dolgu diş etleri falan derken iş uzun çıktı. Her sorunum sağ tarafımda sağ omuz,belimin sağında fıtık,sağ taraftaki dişler 🤪
Elimden geldiği kadar haziran ayında sağlığıma kavuşmak için çabalayacağım. En çok da ilaçlarımı azaltmak istiyorum.
Kilom 119 da kaldı inmiyor çıkmıyor da 🤷‍♀️
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim cuma günü hürmetine dualarıni kabul etsin inşallah ❤️ Amin

X