Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun ama bence kahveyi şekerli içme. kan şekerin yükselince yağ yakımını engeller. onun yerine bir küçük meyve yiyebilirsin.

Selammm
124 olmuştum pazar sabahı
Ama bu sabah 120.90 gördüm çok şükür 121 küsurdan kurtuldum. Ödemler hızla gidiyor inşallah bayram hedefimi tutturacağım gibi görünüyor yihuuuu
tebrikler canım. protein farkı işte bu. bak öğünlere protein ekleyince nasıl değişti.

İyi akşamlar hanımlar

11.04.2023 Salı menüm
Kahvaltı 1 kupa şekerli filtre kahve, 1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
Öğle 14:00 1 avuç ıspanak ve 1 domates,1 dilim tam tahıllı ekmek
Aralarda filtre kahve
Akşam 20:00 2 haşlanmış yumurta, karışık yeşil salata,1 dilim tam tahıllı ekmek

Aslında sadece kahvaltıda ekmek vardı ama o kadar yetersiz ki öğünler ekleme yaptım. Hâlen de çok açım dayanmaya çalışıyorum. Ayrıca resmen tatlı krizi geçiriyorum gideyim de kahveme tarçın atim bari

Listede şekerli demiş ondan içiyorum yoksa normalde hep şekersiz
İsveç diyetinin saçma yanı o işte. hiçbir mantığı yok. ben olsam içmezdim. daha güzel kilo verirsin.
şekerli içirerek tokluk amaç ediniyor, oysa şeker yükseliyor ve açlık oluşuyor. kan şekeri yüksek olunca da yağ yakımı yavaşlıyor.

aslında akşam öğünün iyi. ama akşama kadar hep şekerini yükseltecek şeyler yemişsin. o nedenle halen açlık hissediyorsun.
sabah kahveden şekeri çıkartıp o bir dilim ekmeğinle 1 dilim peynir ve 3-5 zeytin yeseydin daha güzel olurdu. tokluk olurdu.

11 Nisan 2023

sahur 04.00
peynirli omlet
5 zeytin, 11 badem
domates ve biber

iftar 19.55
1 servis kaşığı etli sebze yemeği
4 küçük parça karnıbahar kızartması
1 kase salçalı spagetti
yeşil salata

1 çk bal, 1 hurma
1 avuç çekirdek
kahve

az sonra yeşil çay içerim.

sahurdan yatana kadar 1,5 lt su

Sahur öncesi kaçamak yaptım ama yarın 6 binden fazla adım aticM yürüyüş yapcam
Baya mesafevvar pazara otobüsle gitmicem tempolu yurucem fırsat çıkmışken .ama aşırı bı kaçamak değildi ya dengelerim inşallah

Anlamsz bı şişlik var. Ödem var hissediyorum
Hemde onuda atmış olurum güzel bı spor olcak
Maşallah azmin harika
Mthn83 doğum günün kutlu olsun toprağım Allah sana nice güzel zayıf günler nasip etsin
Sağol canım hep birlikte daha güzel günlerimiz olsun inşallah
Belimi incitmiştim düzeldi ama bende fıtık olduğu için her zaman ağrım oluyor tabi.
Dikkat et kendine

13.08 de başladım
14.01 de pazardaydim çok iyi oldu tempolu yürüdüm

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-12-15-52-49-25_8ad6d90908ac114fc0161ff570a43277.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2023-04-12-14-01-50-15_8ad6d90908ac114fc0161ff570a43277.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…