tebrikler canım. çok sevindim.Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
2 hafta önce 88.2
Bu hafta 87.2
Ramazan çok yoğun geçiyor sizler nasılsınız
Canım oturarak yapılan sporlar var bide onları denesenCanım çok gittim özel bütçemi aşıyor,devlet standart sormadan liste veriyor uyamıyorum.
Keşke...ama dizlerimde ve belimde sorun olduğu için Dr spor yok dedi yarım saatten fazla düz yolda yürümek bile yok.
Çok kısmak iyi birşey değil canım. Vücut hep öyle az kalori ister o zaman. Kıtlık olayları biliyorsun isteBiraz daha zorlamaya çalışacağım. İsveç diyetini deneyeceğim h.başından itibaren. Çok ağır, bütçeye de düşman bir program ama 13 gün dayanmaya çalışacağım. O kadar üzgünüm ki çok çaba sarf ettim boşvermemek için.
Kilomun çok fazla olmadığı zamanlarda bir kere denemiştim 6 günde sonuç almıştım.
Şimdi kilo fazlalığı çok belki daha çok işe yarar.
Yapma kuzum denencek şey değil o.Biraz daha zorlamaya çalışacağım. İsveç diyetini deneyeceğim h.başından itibaren. Çok ağır, bütçeye de düşman bir program ama 13 gün dayanmaya çalışacağım. O kadar üzgünüm ki çok çaba sarf ettim boşvermemek için.
Kilomun çok fazla olmadığı zamanlarda bir kere denemiştim 6 günde sonuç almıştım.
Şimdi kilo fazlalığı çok belki daha çok işe yarar.
Aaa ben bunu yaparım yaf güzelmiş sağolun kızlar
Yok canım oruç tutmuyorum ilaçlar çok benim.Yapma kuzum denencek şey değil o.
Oruç tutuyor musun? Oruçta bazen ödemli olabiliyoruz uyku ve yemek düzeni değiştiğinden o yüzden sordum.
İnsülin vermeye engel zaten ilaçların ne durumda?
Nice mutlu yıllar olsunTünaydın
Dün benim doğum günümdu ve 300 Gr ile 79 u kaçırdım. Ramazan sonuna kadar görürüm umarım
Küçük oğlum bile anne popo diye laf atıyor. Popodan ibaretim