Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın
Dün benim doğum günümdu ve 300 Gr ile 79 u kaçırdım. Ramazan sonuna kadar görürüm umarım
Küçük oğlum bile anne popo diye laf atıyor. Popodan ibaretim
doğum günün kutlu olsun tatlım ailenle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve afiyette yılların olsun

Merhaba kızlar.
Bildirim gelmeyince girmeyi unutmuşum nöbetlerde aklıma geliyor bir girip bakayım diyorum bir şey oluyor telefonu elimden bırakıyorum sonra kafa dağılıyor.
Önümüzdeki cumartesi nasipse İzmir'e gidicem 1 hafta orada kalicaz. 2 nöbetim kaldı çok şükür sonra 1 haftalık ara iyi gelecek.
Bu arada bu hafta yediklerime hiç dikkat etmedim. Özel bir şey de hazirlamadim ne varsa yedim geçtim

İyi akşamlar arkadaşlar

09.04.2023 menüm
Sabah şekerli sade kahve
Öğle 14:00 2 yumurtayla ıspanaklı yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,1 domates, şekersiz çay
Akşam 19:30 200 Gr ızgara biftek, karışık yeşil salata

İsveç diyetine başladım ama tam tamına yapmıyorum kaloriyi aşırı düşürmemek için. Öğle yemeğine 1 dilim ekmek ekledim ve gün içerisinde toplam 3 kupa şekersiz filtre kahve içtim.

güzel gidiyordun sakın bozma canım. ben de iki gündür evde yaptığım şerbetli tatlıdan yedim ama kalanı yemeyeceğim.

09 Nisan 2023

sahur 04.20
otlu peynirli omlet
5 zeytin, 2 ceviz
domates, salatalık

iftar 19.50
2 köfte
1 tabak mantı+ 2 yk yoğurt
domates, salatalık, acı biber sote
1 çiğ köfte

2 cevizli istiridye tatlısı
1 kupa americano kahve

ara 21.00
5-6 çilek

4-5 karadut

şimdi yeşil çay içiyorum.

sahurdan yatana kadar 2 lt ye yakın su

Bugün acayip bir baş ağrım var gözümü açamıyorum resmen. Eczaneden ilaç aldım geldim iftardan sonra hemen icicem. Grip olacak gibiyim sanki. İnşallah yarına gecer nobetciyim bir de

10 Nisan 2023

sahur 04.45
sucuklu tulumlu dukan tost
3 ceviz
közlenmiş domates-biber çeşitleri

iftar 19.50
etli sebze yemeği
4 çiğ köfte marulla
brokoli havuç salatası, acı biber sote
1 dilim karakılçık tbe

2 cevizli istiridye tatlısı
1 kupa americano kahve

şimdi yeşil çay içiyorum.

sahurdan yatana kadar 1,5 lt su

İyi geceler
10.04.2023 pazartesi menüm
Kahvaltı 1 kupa şekerli sütlü filtre kahve
Öğle 13:30 1 çorba kasesi yoğurt,1 dilim salam
Ara 16:00 avuç içi kadar fındık, şekersiz sütlü filtre kahve
Akşam 19:45 200 gr biftek, yeşillik salatası

Sağol canım beraber daha güzel günler görelim inşallah
doğum günün kutlu olsun tatlım ailenle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve afiyette yılların olsun
Teşekkür ederim canım
Bugün acayip bir baş ağrım var gözümü açamıyorum resmen. Eczaneden ilaç aldım geldim iftardan sonra hemen icicem. Grip olacak gibiyim sanki. İnşallah yarına gecer nobetciyim bir de
Çok geçmiş olsun
canım nice mutlu ve dar popolu senelere
Aminnn
Teşekkür ederim hep birlikte inşallah

Saat 22 de yeşilçay ve yeşil elma
Sonrasında orta sekerli türk kahvesi içildi su bitti sayılır dibindeyim
Bugünlük spor yapamicam biraz grip gibiyim belki yarın
Geçmiş olsun canım
Selammm
124 olmuştum pazar sabahı
Ama bu sabah 120.90 gördüm çok şükür 121 küsurdan kurtuldum. Ödemler hızla gidiyor inşallah bayram hedefimi tutturacağım gibi görünüyor yihuuuu
Vavvvv son 1 kg vay vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…