doğum günün kutlu olsun tatlımTünaydın
Dün benim doğum günümdu ve 300 Gr ile 79 u kaçırdım. Ramazan sonuna kadar görürüm umarım
Küçük oğlum bile anne popo diye laf atıyor. Popodan ibaretim
güzel gidiyordun sakın bozma canım. ben de iki gündür evde yaptığım şerbetli tatlıdan yedim ama kalanı yemeyeceğim.Merhaba kızlar.
Bildirim gelmeyince girmeyi unutmuşumnöbetlerde aklıma geliyor bir girip bakayım diyorum bir şey oluyor telefonu elimden bırakıyorum sonra kafa dağılıyor.
Önümüzdeki cumartesi nasipse İzmir'e gidicem 1 hafta orada kalicaz. 2 nöbetim kaldı çok şükür sonra 1 haftalık ara iyi gelecek.
Bu arada bu hafta yediklerime hiç dikkat etmedim. Özel bir şey de hazirlamadim ne varsa yedim geçtim
afiyet olsun canım. benim iki gündür serbestHayırlı iftarlar canlarbugün serbest iftar yaptım akşama 45 dk Leslie tabiki
Ama bi kerr iftsr serbest olsun dedim bişi olmaz
geçmiş olsun canım. adaçayı iç limonla iyi geliyor.Bugün acayip bir baş ağrım var gözümü açamıyorum resmen. Eczaneden ilaç aldım geldim iftardan sonra hemen icicem. Grip olacak gibiyim sanki. İnşallah yarına gecer nobetciyim bir de
canım nice mutlu ve dar popolu senelereTünaydın
Dün benim doğum günümdu ve 300 Gr ile 79 u kaçırdım. Ramazan sonuna kadar görürüm umarım
Küçük oğlum bile anne popo diye laf atıyor. Popodan ibaretim
Harikasın canım yaaa maşallahSelammm
124 olmuştum pazar sabahı
Ama bu sabah 120.90 gördüm çok şükür 121 küsurdan kurtuldum. Ödemler hızla gidiyor inşallah bayram hedefimi tutturacağım gibi görünüyor yihuuuu
Sağol canım beraber daha güzel günler görelim inşallahNice mutlu yıllar olsun
300 gr nedir Allah aşkına tutturmuşsun işte ne güzel
Ben de popo, göbek, göğüsten ibaretim üstelik ben 120 li kilolardayım boyum da kısa. 79 için kendini bu kadar üzme kendini gayet iyi gidiyorsun
Teşekkür ederim canımdoğum günün kutlu olsun tatlımailenle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve afiyette yılların olsun
Çok geçmiş olsunBugün acayip bir baş ağrım var gözümü açamıyorum resmen. Eczaneden ilaç aldım geldim iftardan sonra hemen icicem. Grip olacak gibiyim sanki. İnşallah yarına gecer nobetciyim bir de
canım nice mutlu ve dar popolu senelere
Geçmiş olsun canımSaat 22 de yeşilçay ve yeşil elma
Sonrasında orta sekerli türk kahvesi içildi su bitti sayılır dibindeyim
Bugünlük spor yapamicam biraz grip gibiyim belki yarın
Vavvvv son 1 kg vay vaySelammm
124 olmuştum pazar sabahı
Ama bu sabah 120.90 gördüm çok şükür 121 küsurdan kurtuldum. Ödemler hızla gidiyor inşallah bayram hedefimi tutturacağım gibi görünüyor yihuuuu