Ne güzel yürüyüş yapabiliyorsunuz eminim genel vücut sağlığıyla beraber ruhunuza da iyi geliyordur13.08 de başladım
14.01 de pazardaydim çok iyi oldu tempolu yürüdüm
Gelmez olur mu iyi geliyorNe güzel yürüyüş yapabiliyorsunuz eminim genel vücut sağlığıyla beraber ruhunuza da iyi geliyordur
aman sakın bırakma canım. karboya geri dönersen verdiğin kiloyu geri alırsın. daha çok üzülürsün bu sefer.Of bugün ruh halim hiç iyi değil. Hava da içimi sıktı. Bir de öğle yediklerim çok keyfimi kaçırdı acayip damak tadıma ters şeyler. Akşam da ona keza ama başladım ve yarım bırakmak istemiyorum özellikle bugün de tartıda -1 daha gördükten sonra.
Yani kendimi zor tutuyorum gidip şöyle güzel zeytinli açma yapmamak için
Bazen bende istiyorum öyle ama iyiki tembelim diyorum. 7 kat el istese kalkıp yaparım ama kendime yapmak zor geliyorOf bugün ruh halim hiç iyi değil. Hava da içimi sıktı. Bir de öğle yediklerim çok keyfimi kaçırdı acayip damak tadıma ters şeyler. Akşam da ona keza ama başladım ve yarım bırakmak istemiyorum özellikle bugün de tartıda -1 daha gördükten sonra.
Yani kendimi zor tutuyorum gidip şöyle güzel zeytinli açma yapmamak için
Canım zor bir diyet yapıyorsun normal bu şekilde kaçış yolları araman. Spor işini ne yaptınMerhabalar
12.04.2023 Çarşamba menüm
Sabah şekerli filtre kahve,1 dilim tam tahıllı ekmek
Öğle 14:00 1 büyük havuç,1 haşlanmış yumurta,50 Gr yağsız peynir
Akşam 20:30 1 bardak portakal suyu ,3 kaşık yoğurt
Menüdeki acayiplik beni benden aldı.
Dayanamayıp eşime yaptığım sebzeli bulgur pilavından küçük çorba kasesi kadar yedim.
Ne yapalım olur böyle kazalar
Belki doğrudurHayırlı sahurlar arkadaşlar
Geçen hafta 87.2
Bu hafta 85.3
Tartıma pek güvenemedim ya pili bitiyo ya bozuluyor. Ama tartıda 85 görmek beni bi mutlu etti
Harikasın maşallahGünaydın arkadaşlar
Geçen pazar 124.50
Bugün 119.80
Bol kaçamaklı olsa da sonuçtan memnunum
Şimdi h.sonu korumaya geçip p.tesiden itibaren yine devam edeceğim
harika çok sevindimGünaydın arkadaşlar
Geçen pazar 124.50
Bugün 119.80
Bol kaçamaklı olsa da sonuçtan memnunum
Şimdi h.sonu korumaya geçip p.tesiden itibaren yine devam edeceğim