- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 18
- 32
Hakikaten bende çok beğendimDeniz Yalabık 🥑 on Instagram: "MOTİVASYON 🤩 İyisiyle, kötüsüyle ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz... İki fotoğraf arasında 1,5-2 sene gibi kısacık bir zaman dilimi ve bu zaman dilimi için çok fazlasıyla mücadele, gözyaşı, hırs, istikrar, azim
1,258 likes, 156 comments - eksikkalori on March 17, 2021: "MOTİVASYON 🤩 İyisiyle, kötüsüyle ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz... İki fotoğraf arasında 1,5-2 sene gibi kısacık bir zaman dilimi ve bu zaman dilimi için çok fazlasıyla mücadele, gözyaşı, hırs, istikrar, azim var! Ve toplam 90...www.instagram.com
Ya buna bayıldım ablam göndermiş hepimize örnek olsun
Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@oynakbasi34
Bulamiyorum
S Seferye hatun
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
slm gelemedım özür dilerim cenazeydı hastaydı cok yogundum ama suan geldım26 Şubat tablosu. Fark yerinde yazan herkesin 5 şubattan beri bugüne kadar olan farkı. 3 haftalık yani.
ben lolax ve fit aferin bize yani diyet grubunda kilo almışız.
@Fit mutlu anne sen +2 dedin diye 5 şubata 2 ekledim.
@nisan34
bengisu022 bildirimleriniz yoktu siz bari yapmayın
dimaze3800 ve @Matmatass bildirim yapmadınız zahmet edip gelip ben gelemiyorum bu ara diyemediniz.
İnsan gelemez gelmek istemez anlarım hiç bişey demiyorum tabi ama bi haber vermek bu kadar zor değil.
Ben tablo gecikti diye 3 hafta geri gidip pc başında uğraşıyorum size de bi mesaj zor değil.
Bide noluyor önemsediğiniz biri kafasına göre gidiyor kaç hafta bide geliyor bişey bile yazmıyor başka yerde okuyorsunuz hoş olmuyor samimi hiç olmuyor neyse uzatmim lütfen haber verin emi
+90 GRUBU AYLIK KİLO TABLOSU
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ 26 ŞUBAT FARK 5 MART FARK 12 MART FARK 19 MART FARK 26 MART AYLIK FARK Bonus 110 109,5 +1,5 Amine Busra 111 96 -1,7 lolaxx 126.4 +0,9 bengisu022 92 @oynakbasi34 113,6 -2,7 @74FRIDA 111,3 -0,3 @nisan34 @Minik Meleklerim 84,7 misafir1001 95,7 80,6 -2,1 S Seferye hatun 91 90,2 @Fit mutlu anne 90,7 89,9 +2 Bulamiyorum 110,9 100,2 -6 @yst38
slm gelemedım özür dilerim cenazeydı hastaydı cok yogundum ama suan geldım
Evet zaten koyde kaldım bı sureCenaze yakınınmıydı
Evet zaten koyde kaldım bı sure
Evet tabıkı baslıyorumBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Evindeysen artık başlıyosun demek
Teşekkur ederım.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Evindeysen artık başlıyosun demek
Basiniz sağolsunEvet zaten koyde kaldım bı sure
Niye bu kadar azzzzİyi geceler kızlar.
Menümü vereyim hemen uykum var her an uyuyabilirim.
9bitki çayı
12.30 kuru incir ceviz
15 bitki çayı
19 fırında tuzsuz baharatlı patates bir kaç ceviz
Bezelye ve pilav miktarlari ne kadar. İkisi bir araya gelince biraz fazla karbon olmuş gibi30 mart menü
Sabah 10.30 gibi
Yumurta peynir zeytin domates roka 2 dilim ekmek
Saat 4 gibi kahve ve çikolata
Akşam bezelye yemeği ve pirinç pilavı ve ayran
Bitki çayı ve kuru meyve
Su 2 litre anca olmuştur
Kabak almaya çalışayım o zaman yarınlolaxx hemen en başta 1:30 da ki çorba al malzeme birlilte yapalım olur mu?
Soğan
Kabak
Patates
Havuç
Zencefil
Ben dereotu da koyucam
Ben bugün spor yapamadımSen napcağını düşün ben yürüyüşe çıkıyorum dün akşam da yürüdüm
Çaksam mı bi 45 dk leslie saat maat bakmadanlolaxx sana hava attım noldu yağmur yağdı a101 e zor gittim geldim
18 dk
16 dk da eliptik devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?