İnşallah ya bakalimben de hep sınır rakamlarda çok takılırım. kaç kere 79.9 u bile olsa görücem dedim. yok illa 80 de kaldım. aşağı inmediği gibi yukarı çıktı. sen güzel devam ediyorsun yaparsın canım.
püre fazla kaçmadıysa bence sorun yok.Akşam tavuk rosto 2 koca dilim, patates puresi, kırmızı biber turşusu, az yogurt
Tesekkur ederın cok saol.başın saolsun canım.
Seviye 7 deyim cnm. Tuz hayvansal gıda çay kahve yasak 2 hafta. Bu haftasonu değil bir dahaki hafta sonu karaciğer temizliği var nasipse.Niye bu kadar azzzz
Benim için zor bi geceydi sabaha kadar kemiklerim sızladı, tüm günü de mide bulantısı ile geçirdim o sebeple alakasız bir menü oldu
Sabah : yulaflı - böğürtlenli yoğurtlu smoothie
Öğlen : salatalık - bir dilim ekmek
Ara : yarım dürüm çiğ köfte
Akşam : yarım tavuk döner
ayarsız oldu bence fazlaydıpüre fazla kaçmadıysa bence sorun yok.
canım test yaptırmıcak mısınBenim için zor bi geceydi sabaha kadar kemiklerim sızladı, tüm günü de mide bulantısı ile geçirdim o sebeple alakasız bir menü oldu
Sabah : yulaflı - böğürtlenli yoğurtlu smoothie
Öğlen : salatalık - bir dilim ekmek
Ara : yarım dürüm çiğ köfte
Akşam : yarım tavuk döner
bende bir anda karar verdim. en sevdiğim şarkılardan birinde geçiyor mavi bir limanİyi geceler kizlar
TV izlerken uykum geldi usenmesemde kalkıp spor yapsam bari
Bugünkü menüm
9 bitki çayı
12.30 hurma ve ceviz
15.30 bitki çayı
19 fırında sebze (domates soğan Brüksel lahanası Karnıbahar brokoli mantar patates)
Seviye 7 deyim cnm. Tuz hayvansal gıda çay kahve yasak 2 hafta. Bu haftasonu değil bir dahaki hafta sonu karaciğer temizliği var nasipse.
Geçmiş olsun cnm
Nick değiştiresim var ama hala kendime uygun bir nick bulamadım
Afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 4-5 baharatlı çubuk kraker, 2-3 yemek kaşığı süzme yoğurt ,bir avuç karışık çerez
Akşam: Yine menemen gibi bir şey(yumurtasız)
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?