İnşallah degilsindir canim ama devam ederse test verŞiddetli kemik ağrım var
Hafif bir mide bulantısı
Dik oturmak zor oluyor
İnşAllah korona falan değilim
Sanada hayırlı öğlenler,
O kadar midem bulandı ki 1 adet küçük pankek yedim, napim katı bir şey yemem lazımdı
Bugunku planlariniz neler? Ben aksamki yediklerimi telafi etmek adina 30 dk leslie 15 dk egzersiz düşündüm. Detoks suyumu da hazirladim. Bende arrik kiraz sapi ve yesilcay resmen hic etki etmiyor
Harikaaa yaaaDeniz Yalabık 🥑 on Instagram: "MOTİVASYON 🤩 İyisiyle, kötüsüyle ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz... İki fotoğraf arasında 1,5-2 sene gibi kısacık bir zaman dilimi ve bu zaman dilimi için çok fazlasıyla mücadele, gözyaşı, hırs, istikrar, azim
1,258 likes, 156 comments - eksikkalori on March 17, 2021: "MOTİVASYON 🤩 İyisiyle, kötüsüyle ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz... İki fotoğraf arasında 1,5-2 sene gibi kısacık bir zaman dilimi ve bu zaman dilimi için çok fazlasıyla mücadele, gözyaşı, hırs, istikrar, azim var! Ve toplam 90...www.instagram.com
Ya buna bayıldım ablam göndermiş hepimize örnek olsun
Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Ay dukani denedim ama içemedim döktüm. Turk kahveside iciyorum hemen hemen her gün. Hicbisey fayda etmiyo artik. Detoks suyu yaptım yeni. Bakalim etki edecek mi?İçme bi süre yağ yakıcı ürünlere vucut alışınca etki etmiyor.
Kahve iç hibisküs papatya olabilir.
Yeşil çayı dukan gibi içtin mi hiç?
Bugun 30 dk leslie, suresine bakamadim egzersiz yaptım. Akşamda yine 10 15 dk eliptik yapmaya caliscam. Yarin dinlenme olacak. İnşallah Perşembe güzel bir rakam gelsin 90a da razıyım. Cumartesi 90.4 görmüşken nasil böyle arti olabildim cok hayret ediyorum. Bu akşam yemegimi erken tutucam. 20.30 gibi kurumeyveli yogurt yerim
Şiddetli sırt ağrısı ve mide bulantısı var, mide bulantım daha iyi ama sırtım kötü. Diyetisyene artık bu akşam yumurta yemek istemiyorum dedim, 60 gr et tüketebilirsin dediBişey olmaz kuzum iyi ol da bi ilaç aldın mı?
Başka bişeyin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?