Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya buna bayıldım ablam göndermiş hepimize örnek olsun

Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu

Bugunku planlariniz neler? Ben aksamki yediklerimi telafi etmek adina 30 dk leslie 15 dk egzersiz düşündüm. Detoks suyumu da hazirladim. Bende arrik kiraz sapi ve yesilcay resmen hic etki etmiyor

İçme bi süre yağ yakıcı ürünlere vucut alışınca etki etmiyor.
Kahve iç hibisküs papatya olabilir.
Yeşil çayı dukan gibi içtin mi hiç?

Hayırlı günler

Öğle: kıymalı yumurta, 4 dilim civarı ekmek, bal kaymak birer kaşık, turşu, (dün de yemiştim ama yazmayı unuttum) 1 avuç kuruyemiş içinde vanilyalı leblebide vardı, salata
Dün yarım saatlik tıngır mıngır bir yürüyüşüm var. Arkadan bi arkadaş seslendi nooldu hocam rahatsız mısınız diye

Harikaaa yaaa

İçme bi süre yağ yakıcı ürünlere vucut alışınca etki etmiyor.
Kahve iç hibisküs papatya olabilir.
Yeşil çayı dukan gibi içtin mi hiç?
Ay dukani denedim ama içemedim döktüm. Turk kahveside iciyorum hemen hemen her gün. Hicbisey fayda etmiyo artik. Detoks suyu yaptım yeni. Bakalim etki edecek mi?
1 nisan da 89lu birşey gormek istiyodum beeen :'(

Bugun 30 dk leslie, suresine bakamadim egzersiz yaptım. Akşamda yine 10 15 dk eliptik yapmaya caliscam. Yarin dinlenme olacak. İnşallah Perşembe güzel bir rakam gelsin 90a da razıyım. Cumartesi 90.4 görmüşken nasil böyle arti olabildim cok hayret ediyorum. Bu akşam yemegimi erken tutucam. 20.30 gibi kurumeyveli yogurt yerim

Ya olabilir günlük sayılara takılma lütfen makinemisin sen

Bişey olmaz kuzum iyi ol da bi ilaç aldın mı?
Başka bişeyin var mı?
Şiddetli sırt ağrısı ve mide bulantısı var, mide bulantım daha iyi ama sırtım kötü. Diyetisyene artık bu akşam yumurta yemek istemiyorum dedim, 60 gr et tüketebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…