Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
08.30 2 yumurta ile omlet 7 zeytin 1 kk peynir yarım simit
10.30 1 muz yarım başak
13.00 1 kase pırasa 3 yk yoğurt 5 köfte
16.30 5-6 mini galeta 1 kk peynir salatalık
20.00 60 gr hindi füme 30 gr kaşar 5 zeytin domates 4 minik incir 2 ceviz

2 lt su

Bugün canım hep kahvaltı çekti ben de kırmadım kendimi

Bugün çok yorgundum nedense çok gelemedim menümü yazıp hemen uyusam iyi olacak oğlan uyanmadan yarın grsrz kızlar
30 Mart Salı
Kahvaltı
1 küçük haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
3 zeytin
Yeşil soğan
Domates salatalık
Yeşil çay

Ara
Yarım elma yarım portakal
1 avuç badem
1 bardak süt

Ara
2 avuç ay çekirdeği

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık erişte
Yoğurt
Acı biber turşusu

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor
1.5 saat dans koşu karışık

Bu aralar kg mevzusunu çok kafama takip stres yaptım hani ne yesem yariyor muhabbetine döndüm gibiyim. Niye böyle oldu anlamadim. Kacamak yaparken bile kg giderdi. Ona alistim herhalde.
Porsiyonlarim da mı sıkıntı var, ben stres yaptim diye mi böyle çözemedim. Hırs yapmıştım ilk kez. 1 nisan da 89lu bir rakam gorebilirim sanmıştım. Sanırım takılma olabileceğini hiç hesaba katmadim..

Yarın Mart Ayının son günü. Yaz a 1 ay daha yaklaşmış olucaz. 15 gün sonra ramazan başlamış olacak. Bu yüzden artık hız kazanmalıyız iyi geceler

Afiyet olsun canim menuyu cok beğendim hersey orantilk

Günaydın kızlar. Canım direnç kilona gelmiş olabilirsin. Dikkat et birden gider emin ol.

Belli bir kgden sonra çok normal durması. Ha gayret Bir de vücudu şaşırtıcı şeyler deneyebilirsin. Ek bir spor, yediklerinde değişiklikler vs

ben de hep sınır rakamlarda çok takılırım. kaç kere 79.9 u bile olsa görücem dedim. yok illa 80 de kaldım. aşağı inmediği gibi yukarı çıktı. sen güzel devam ediyorsun yaparsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…