- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Şuradaki bildirimi görünce içim cız ediyor yüreğim hopluyor ama kaçış yok.
Menü berbat ötesi berbat
Sabah tost çeyrek ekmek
Öğlen 2 tane minik gofret
Akşam 5 te bir tabak makarna
Su içmeyi de unuttum. Ama çay içmeyi unutmuyorum nasıl oluyorsa 2 demlikte çay içtim
Öff nasıl utanıyorum şuan var ya. Bir yığın sebze aldım salata malzemesi aldım ama yapamadım yemekmakarnayı da çocuk istedi diye yaptım yorulunca iş arasında yedim
Cezam neyse uygula acayip hakediyorumBonus
Bu ara moralim bozuk yine yemeğe sardım ama yine firenlenmeye çalışıyorum kendimi. Doktor randevusu da iptal olmuş çalışma saatleri değişmiş. Başka randevuda bulamadım ona da canım sıkıldı. :/Musluğum yaa kendini üzmekle olmuyo canım benim üzme lütfen.
Olucak inşallah yazdıkça yazdıkça düzelicez inşallah.
Hepimizin inişli çıkışlı oluyo bu süreçleri burda hep hassas bünyeleriz yemekle bozmuşuz ruhumuzu düzeltmesi kolay değil ama çok zorda değil.
Yarına ne pişirelim onu planlayalım emi?
Bu ara moralim bozuk yine yemeğe sardım ama yine firenlenmeye çalışıyorum kendimi. Doktor randevusu da iptal olmuş çalışma saatleri değişmiş. Başka randevuda bulamadım ona da canım sıkıldı. :/
Ispanak var pırasa var mantar var. Bilemedşm bende hangisini yapayım. Mantar sote yapayım yanına salata dedim ama bilemedşm ki.
Bende az içiyorum dürtelim birbirimizi inş.
Ispanağı temizleyip buzluğa atarım diye düşündüm. Gözüm de büyüyor o iş :/ çorba ne çorbası yapcan senÇorba ve mantar olur ama ıspanak daha çabuk bozulur hani öncr onu yapmak istersen zeytinyağlı veya yumurtalı çok güzel olur
1 bardak mı? Başım ağrıyor benim az çay içince bağımlısıyımBende az içiyorum dürtelim birbirimizi inş.
Ölmiycek kadar içiyorum bi bardak
Ispanağı temizleyip buzluğa atarım diye düşündüm. Gözüm de büyüyor o iş :/ çorba ne çorbası yapcan sen
1 bardak mı? Başım ağrıyor benim az çay içince bağımlısıyım
Öfff ne ettin BonusMercimek yeni bitti yayla çorbası yaparım heralde yağ yakarım üstüne bide off nalet gele iştahımıza
Aaa favori şarkım bu eşim beye söylerim genelde
Sezeryan mı oldu doğum? Benim de spinal sezeryan dan sonra 1 sene sürdü.Kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum
Öfff ne ettin Bonus
Aaa favori şarkım bu eşim beye söylerim genelde
Kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum
HatırlayamadımSizin bi karikatür vardı ya
Hani yemekle ilgiliydi paylaşmıştım sen aa bu benle kocam dediydinHatırlayamadım
HaaaHani yemekle ilgiliydi paylaşmıştım sen aa bu benle kocam dediydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?