• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sezeryan mı oldu doğum? Benim de spinal sezeryan dan sonra 1 sene sürdü.
Yok canım normal doğum oldu ama hamilelik öncesinde yoktu son aylarda bı başladı geçmedi hala 😢
Doğum emzirme derken omurilik çok zorlanıyor boyun fıtığı boyun düzleşmesi vs olabilir yastık yatak değiştir farkediyomu diye bak bakalım zaten gidicekmişsin
Aslında yatak değiştirdik ama bilmiyorum ya bı de yastık değiştireyim gerçekten çok can sıkıcı oluyor modum düşüyor önemli bişey değildir insAllah

Yok canım normal doğum oldu ama hamilelik öncesinde yoktu son aylarda bı başladı geçmedi hala 😢

Aslında yatak değiştirdik ama bilmiyorum ya bı de yastık değiştireyim gerçekten çok can sıkıcı oluyor modum düşüyor önemli bişey değildir insAllah
Emzirme devam ediyor mu? Bir de nasıl farkında olmadan eğilip emziriyorsan o da yapar. Geçmiş olsun.

Şuradaki bildirimi görünce içim cız ediyor yüreğim hopluyor ama kaçış yok.
Menü berbat ötesi berbat
Sabah tost çeyrek ekmek
Öğlen 2 tane minik gofret :KK43:
Akşam 5 te bir tabak makarna :KK43:
Su içmeyi de unuttum. Ama çay içmeyi unutmuyorum nasıl oluyorsa 2 demlikte çay içtim :KK43:

Öff nasıl utanıyorum şuan var ya. Bir yığın sebze aldım salata malzemesi aldım ama yapamadım yemek :KK43: makarnayı da çocuk istedi diye yaptım yorulunca iş arasında yedim :KK43:
Cezam neyse uygula acayip hakediyorum Bonus Bonus :KK43:
Günü planlayarak basla. Tabiki her zaman uyamiyosun ama kafanda bir plan olursa ona yoneliyorsun

Kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum 😩
Gecmis olsun canim. Zorlama agir kaldirma dicek gunde zibilyon kez bebe kaldirdigimizi bilmeden... Benimde sol kolumda agri var, sinir sıkışması

Bende evdekilere yarın mantar tavuk patlicanla birşey yaparim. Çocuklarda yer herhalde artık bir zahmet. Epey ugrascam çünkü.. ispanak pirasa falan biktim artik bunlara gına geldi bana. Şöyle bezelye taze fasulye çıksa artik yine değişecek biraz biraz. Birde enginar denemek istiyorum

😍😍😍 2 kere okudum ulan 🧿
Suyu ne kadar içtin?

Afiyet olsun inş çok güzel gelir sonucu

2 Simitten sonra tabiki de pilav yememen gerektiğini biliyosun.
Olsun yazmanda güzel eski halimize böyle yaza yaza dönüce inş

Menün çok az senin kilona kuş kadar

Güzel menün adımların hele afiyet olsun

2 lt fazla içtim
Emmaaaa diyetisyenim akşam bulgur pilavı yediğim için azarlardı :D
Daha erkenmiş ikinci bir yan yemek için
Ne diyem :işsiz:

Bende evdekilere yarın mantar tavuk patlicanla birşey yaparim. Çocuklarda yer herhalde artık bir zahmet. Epey ugrascam çünkü.. ispanak pirasa falan biktim artik bunlara gına geldi bana. Şöyle bezelye taze fasulye çıksa artik yine değişecek biraz biraz. Birde enginar denemek istiyorum

Soğanlı enginar çok güzel oluyo

Gecmis olsun canim. Zorlama agir kaldirma dicek gunde zibilyon kez bebe kaldirdigimizi bilmeden... Benimde sol kolumda agri var, sinir sıkışması
Sağol canım ay bilmiyorum ağır kaldırmakla falan olur mu gerçekten yaşam kalitesini aşırı düşüruyor geçer umarım sinir sıkışması bende de var zorlayınca çok ağrı oluyor

Yok egzersiz olarak
Tamam canım sen diyince baktım netten denerim mutlaka
Soğanlı enginar çok güzel oluyo
Bende hiç denemedim denemek istiyorum farklı lezzetleri avakado da hiç yemedim mesela

Günaydın ❤

5f6ba884bd822155ce7016008765180f.webp

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
Nur1835 Nur1835
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu

😍😍😍 2 kere okudum ulan 🧿
Suyu ne kadar içtin?

Afiyet olsun inş çok güzel gelir sonucu

2 Simitten sonra tabiki de pilav yememen gerektiğini biliyosun.
Olsun yazmanda güzel eski halimize böyle yaza yaza dönüce inş

Menün çok az senin kilona kuş kadar

Güzel menün adımların hele afiyet olsun

Bonus Bonus yazdikca duzelir menuler sen yeter ki birakma. Kizina da tekrar gecmis olsun

lolaxx lolaxx o menu cok azzz, o şekilde bir yerde pes edip ne bulursan saldirirsin. Kuru meyve ve kuru yemiş ekle mutlaka hem tok tutar hem şekerini dengeler
İştahım yoktu her zaman böyle olmuyor zorlamak istemedim kendimi yemeğe

Back
X