- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Nazar değdirdik. İmreniyoruz ya görsel hafızana. Bulma ayrıca banlanırsan özlerizİşte bi bulsam bulamıyorum
Yok canım normal doğum oldu ama hamilelik öncesinde yoktu son aylarda bı başladı geçmedi halaSezeryan mı oldu doğum? Benim de spinal sezeryan dan sonra 1 sene sürdü.
Aslında yatak değiştirdik ama bilmiyorum ya bı de yastık değiştireyim gerçekten çok can sıkıcı oluyor modum düşüyor önemli bişey değildir insAllahDoğum emzirme derken omurilik çok zorlanıyor boyun fıtığı boyun düzleşmesi vs olabilir yastık yatak değiştir farkediyomu diye bak bakalım zaten gidicekmişsin
Emzirme devam ediyor mu? Bir de nasıl farkında olmadan eğilip emziriyorsan o da yapar. Geçmiş olsun.Yok canım normal doğum oldu ama hamilelik öncesinde yoktu son aylarda bı başladı geçmedi hala
Aslında yatak değiştirdik ama bilmiyorum ya bı de yastık değiştireyim gerçekten çok can sıkıcı oluyor modum düşüyor önemli bişey değildir insAllah
Ediyor evet 8 aylık oğlum duruş bozukluğu var farkındayım emzirirken falan ister istemez kötü pozisyon alıyorumEmzirme devam ediyor mu? Bir de nasıl farkında olmadan eğilip emziriyorsan o da yapar. Geçmiş olsun.
Öyle mi yatmak lazım egzersiz olarak mi yapicamSuperman hareketi sırta en iyi gelenFit mutlu anne
Günü planlayarak basla. Tabiki her zaman uyamiyosun ama kafanda bir plan olursa ona yoneliyorsunŞuradaki bildirimi görünce içim cız ediyor yüreğim hopluyor ama kaçış yok.
Menü berbat ötesi berbat
Sabah tost çeyrek ekmek
Öğlen 2 tane minik gofret
Akşam 5 te bir tabak makarna
Su içmeyi de unuttum. Ama çay içmeyi unutmuyorum nasıl oluyorsa 2 demlikte çay içtim
Öff nasıl utanıyorum şuan var ya. Bir yığın sebze aldım salata malzemesi aldım ama yapamadım yemekmakarnayı da çocuk istedi diye yaptım yorulunca iş arasında yedim
Cezam neyse uygula acayip hakediyorumBonus
Cocuklar bugun yayla yedi bir lokma yemedim. Çorba da cok severim sirf un var diye yemiyorum şuanMercimek yeni bitti yayla çorbası yaparım heralde yağ yakarım üstüne bide off nalet gele iştahımıza
Gecmis olsun canim. Zorlama agir kaldirma dicek gunde zibilyon kez bebe kaldirdigimizi bilmeden... Benimde sol kolumda agri var, sinir sıkışmasıKızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum
Bende aksam uyudum ya türlü çeşit yemek yedim. Galiba kabak detoksu zorlicak biraz ama katlancaz artikBu saatte benim de aklıma yemek geliyor. Dondurucudan patlıcan çıkataym kah yoğurtlayıp yerim
2 kere okudum ulan
Suyu ne kadar içtin?
Afiyet olsun inş çok güzel gelir sonucu
2 Simitten sonra tabiki de pilav yememen gerektiğini biliyosun.
Olsun yazmanda güzel eski halimize böyle yaza yaza dönüce inş
Menün çok az senin kilona kuş kadar
Güzel menün adımların hele afiyet olsun
Ediyor evet 8 aylık oğlum duruş bozukluğu var farkındayım emzirirken falan ister istemez kötü pozisyon alıyorum
Öyle mi yatmak lazım egzersiz olarak mi yapicam
2 lt fazla içtim
Emmaaaa diyetisyenim akşam bulgur pilavı yediğim için azarlardı
Daha erkenmiş ikinci bir yan yemek için
Ne diyem
Bende evdekilere yarın mantar tavuk patlicanla birşey yaparim. Çocuklarda yer herhalde artık bir zahmet. Epey ugrascam çünkü.. ispanak pirasa falan biktim artik bunlara gına geldi bana. Şöyle bezelye taze fasulye çıksa artik yine değişecek biraz biraz. Birde enginar denemek istiyorum
Hic yemedigim için artik rastgele bir tarifle denicez bakalimSoğanlı enginar çok güzel oluyo
Sağol canım ay bilmiyorum ağır kaldırmakla falan olur mu gerçekten yaşam kalitesini aşırı düşüruyor geçer umarım sinir sıkışması bende de var zorlayınca çok ağrı oluyorGecmis olsun canim. Zorlama agir kaldirma dicek gunde zibilyon kez bebe kaldirdigimizi bilmeden... Benimde sol kolumda agri var, sinir sıkışması
Tamam canım sen diyince baktım netten denerim mutlakaYok egzersiz olarak
Bende hiç denemedim denemek istiyorum farklı lezzetleri avakado da hiç yemedim meselaSoğanlı enginar çok güzel oluyo
2 kere okudum ulan
Suyu ne kadar içtin?
Afiyet olsun inş çok güzel gelir sonucu
2 Simitten sonra tabiki de pilav yememen gerektiğini biliyosun.
Olsun yazmanda güzel eski halimize böyle yaza yaza dönüce inş
Menün çok az senin kilona kuş kadar
Güzel menün adımların hele afiyet olsun
İştahım yoktu her zaman böyle olmuyor zorlamak istemedim kendimi yemeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?