Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sezeryan mı oldu doğum? Benim de spinal sezeryan dan sonra 1 sene sürdü.
Yok canım normal doğum oldu ama hamilelik öncesinde yoktu son aylarda bı başladı geçmedi hala
Doğum emzirme derken omurilik çok zorlanıyor boyun fıtığı boyun düzleşmesi vs olabilir yastık yatak değiştir farkediyomu diye bak bakalım zaten gidicekmişsin
Aslında yatak değiştirdik ama bilmiyorum ya bı de yastık değiştireyim gerçekten çok can sıkıcı oluyor modum düşüyor önemli bişey değildir insAllah

Emzirme devam ediyor mu? Bir de nasıl farkında olmadan eğilip emziriyorsan o da yapar. Geçmiş olsun.

Günü planlayarak basla. Tabiki her zaman uyamiyosun ama kafanda bir plan olursa ona yoneliyorsun

Gecmis olsun canim. Zorlama agir kaldirma dicek gunde zibilyon kez bebe kaldirdigimizi bilmeden... Benimde sol kolumda agri var, sinir sıkışması

Bende evdekilere yarın mantar tavuk patlicanla birşey yaparim. Çocuklarda yer herhalde artık bir zahmet. Epey ugrascam çünkü.. ispanak pirasa falan biktim artik bunlara gına geldi bana. Şöyle bezelye taze fasulye çıksa artik yine değişecek biraz biraz. Birde enginar denemek istiyorum

2 lt fazla içtim
Emmaaaa diyetisyenim akşam bulgur pilavı yediğim için azarlardı
Daha erkenmiş ikinci bir yan yemek için
Ne diyem

Soğanlı enginar çok güzel oluyo

Gecmis olsun canim. Zorlama agir kaldirma dicek gunde zibilyon kez bebe kaldirdigimizi bilmeden... Benimde sol kolumda agri var, sinir sıkışması
Sağol canım ay bilmiyorum ağır kaldırmakla falan olur mu gerçekten yaşam kalitesini aşırı düşüruyor geçer umarım sinir sıkışması bende de var zorlayınca çok ağrı oluyor

Yok egzersiz olarak
Tamam canım sen diyince baktım netten denerim mutlaka
Soğanlı enginar çok güzel oluyo
Bende hiç denemedim denemek istiyorum farklı lezzetleri avakado da hiç yemedim mesela

İştahım yoktu her zaman böyle olmuyor zorlamak istemedim kendimi yemeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…