Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyle bozdun neyle temizliycen?

lolaxx doğum günün kutlu olsun canım. Sağlıklı nice mutlu yıllara eşin ve çocuklarınla
Teşekkür ederim Bonus söylemiş bekarım
Çok geçmiş olsun
Uğrayamadım eyi günler

Küçük kızım rahatsız dünden beri onunla ilgileniyorum.
Bugün dr götürdüm sonuçları bekliyorum
Geçmiş olsun bir şey çıkmaz inşallah
Geçen hafta değil dün akşam ateslendi. İdrar enfeksiyonu varmış mahvolduk ya
Geçmiş olsun miniğe
Valla öyle oldu everdi beni

Yagsiz tuzsuz soteledim yogurtladim uzerine 1 yk dan az ceviz ekledim

Vala düzensiz oluyorum doğumdan şonra ondan önemsemedim 2subatta adet oldum en son sonra 24unde leke geldi bı gün hala da olmadım olmaması gerek ama bı test yapcam snrm

Saol cnm
Canim korkutmak istemem ama olmaz diye güvenme. Korunmuyorduysan olabilir de. Benim de eslem suprizdi hiç ihtimal vermiyodum pcoyum diye. Ustelik yusradan sonra hiç korunmamistim olmuyodu ama kg verince birden kaldim

Canim korkutmak istemem ama olmaz diye güvenme. Korunmuyorduysan olabilir de. Benim de eslem suprizdi hiç ihtimal vermiyodum pcoyum diye. Ustelik yusradan sonra hiç korunmamistim olmuyodu ama kg verince birden kaldim
Canım kondomla korunuyoruz biz ama son afedersn bitişten önce takıyoruz baştan takmıyoruz öyle ihtimal olursa bilmiyorum kızimdan sonrada böyle korunmuştuk sıkıntı olmamıştı test yapicam aklımda şüphe kalmasın diye

Bende ciddi ciddi bu konu uzerinde dusunmeye basladim. Hap mi alsam igne mi olsam diye. Ama hormonlarım zaten acayip bir yandan da bozmaktan da korkuyorum ozellikle kg vermeme engel olursa diye. Sen test yap kafan rahatlasin sonra da daha dikkatli önlem alırsın. Allah isteyenlere versin benim 3. De hiç gözüm yok. Hem maddi hem manevi yetemeyiz

Afiyet olsun ben ceviz atmamistim lezzet katabilir
Canim ben orjinal tarifi buldum. Sanki daha once de yaptım da kg verememiştim. Ama o zaman yag ve tuz kullandim sanirim öyle animsadim

Eklentiler

• Screenshot_20210319-224856.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 25
İğne kızdan sonra denemiştim ben cnm kg'dan ziyade düzenini çok bozmuştu aralıksız 3 hafta lekelenme şeklinde sürmüştü şu anda tek zararsız korunma şekli kondom gereksiz hormon alma fikri beni de caydırıyor çünki aynen büyük konuşmuyorum ama 3. düşünmüyorum hem maddi hem manevi yetemeyecegimiiz için Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Canim ben orjinal tarifi buldum. Sanki daha once de yaptım da kg verememiştim. Ama o zaman yag ve tuz kullandim sanirim öyle animsadim
Bende bakayım cnm kaydedeyim Instagram'da bakıp denerim belki yerli kabaklar çıkınca

Bende kış boyu hiç kabak almadım. Ama artik 90lardan sıkıldım. Hazır sekersiz yapiyorken kabagi da sıkıştırdım..

Yani artik kg verip kendime bakmak istiyorum, ileri de çalışmak istiyorum
3. Cocuk olursa durumum ne olur hayal bile edemiyorum. Bende hormon sikintisi olduğu icin hap kullanmam iyi olurdu ama emzirdigim icin kullanabilir miyim bilmiyorum

Emziren annelerin de kullandığı hap var diye biliyorum cnm ben düşünüyorsan araştır bı istersn

Emziren annelerin de kullandığı hap var diye biliyorum cnm ben düşünüyorsan araştır bı istersn
Bende duydum da kafama göre alamam yine de. Ya kadin dogum ya endokrinoloji vermesi lazım. Bakalim belki bir dahaki ay giderim. Çünkü iki cocuguma da 86 kgda hamile kaldim. Yaklaştıkça korkuyorum

Bende duydum da kafama göre alamam yine de. Ya kadin dogum ya endokrinoloji vermesi lazım. Bakalim belki bir dahaki ay giderim. Çünkü iki cocuguma da 86 kgda hamile kaldim. Yaklaştıkça korkuyorum
Ben sağlık ocağındaki ebeye sormuştum tam yeni doğum yaptığımda 3 aydan sonra başlayabilirsin demişti kadın dogumcuya gitmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…