Hayırlı günler arkadaşlar
Şehir dışından misafirim var birkaç gündür diyet işini birazcık azıcık bozmuş olabilerim
lolaxx doğum günün kutlu olsun @bengisu022 senin başını kaşla göz arası bağladı
@aijooBonus Allah şifa versin minnaklara
Teşekkür ederimlolaxx doğum günün kutlu olsun canım. Sağlıklı nice mutlu yıllara eşin ve çocuklarınla
Çok geçmiş olsunSlmlar kızlar hiç gelemedim dün çok kötüydüm bulantı, halsizlik, karın ağrısı derken baktım hiç kalkamıyorum annemlere geldik cocukalra baktılar bende dinlendim şükür bugün bira daha iyiyim bulantı karın ağrısı yok ama halsizlik devam sizler nasılsınız sauna takım sipariş ettim bu arada
Geçmiş olsun bir şey çıkmaz inşallahUğrayamadım eyi günler
Küçük kızım rahatsız dünden beri onunla ilgileniyorum.
Bugün dr götürdüm sonuçları bekliyorum
Geçmiş olsun miniğeGeçen hafta değil dün akşam ateslendi. İdrar enfeksiyonu varmış mahvolduk ya
Valla öyle oldu everdi beniHayırlı günler arkadaşlar
Şehir dışından misafirim var birkaç gündür diyet işini birazcık azıcık bozmuş olabilerim
lolaxx doğum günün kutlu olsun @bengisu022 senin başını kaşla göz arası bağladı
@aijooBonus Allah şifa versin minnaklara
Vala düzensiz oluyorum doğumdan şonra ondan önemsemedim 2subatta adet oldum en son sonra 24unde leke geldi bı gün hala da olmadım olmaması gerek ama bı test yapcam snrmAy gecikme mi var
Saol cnmÇok geçmiş
Yagsiz tuzsuz soteledim yogurtladim uzerine 1 yk dan az ceviz ekledimAynen öyle cnm vala amin
Hadi hayırlısı ben yapamamıştım nasıl yapıyon soteleyip yoğurtla yemiştim ben
Geçmiş olsun cnm hayırlı sonuçlar olsun insAllah
Saol cnm Allah razı olsun kesinlikle
Ne bilim cnm vala bana da öyle geldi başta ama hala halsizim ben onun dışında iyi hissediyorum adet olmadım acaba diyecek bı durumda olmadı ama bu halsizlik düşündürdü beni
Ayy çok geçmiş olsun canım ya çocukların hastalığı insanı daha çok yoruyor
Canim korkutmak istemem ama olmaz diye güvenme. Korunmuyorduysan olabilir de. Benim de eslem suprizdi hiç ihtimal vermiyodum pcoyum diye. Ustelik yusradan sonra hiç korunmamistim olmuyodu ama kg verince birden kaldimVala düzensiz oluyorum doğumdan şonra ondan önemsemedim 2subatta adet oldum en son sonra 24unde leke geldi bı gün hala da olmadım olmaması gerek ama bı test yapcam snrm
Saol cnm
Canım kondomla korunuyoruz biz ama son afedersn bitişten önce takıyoruz baştan takmıyoruz öyle ihtimal olursa bilmiyorum kızimdan sonrada böyle korunmuştuk sıkıntı olmamıştı test yapicam aklımda şüphe kalmasın diyeCanim korkutmak istemem ama olmaz diye güvenme. Korunmuyorduysan olabilir de. Benim de eslem suprizdi hiç ihtimal vermiyodum pcoyum diye. Ustelik yusradan sonra hiç korunmamistim olmuyodu ama kg verince birden kaldim
Afiyet olsun ben ceviz atmamistim lezzet katabilirYagsiz tuzsuz soteledim yogurtladim uzerine 1 yk dan az ceviz ekledim
Bende ciddi ciddi bu konu uzerinde dusunmeye basladim. Hap mi alsam igne mi olsam diye. Ama hormonlarım zaten acayip bir yandan da bozmaktan da korkuyorum ozellikle kg vermeme engel olursa diye. Sen test yap kafan rahatlasin sonra da daha dikkatli önlem alırsın. Allah isteyenlere versin benim 3. De hiç gözüm yok. Hem maddi hem manevi yetemeyizCanım kondomla korunuyoruz biz ama son afedersn bitişten önce takıyoruz baştan takmıyoruz öyle ihtimal olursa bilmiyorum kızimdan sonrada böyle korunmuştuk sıkıntı olmamıştı test yapicam aklımda şüphe kalmasın diye
Canim ben orjinal tarifi buldum. Sanki daha once de yaptım da kg verememiştim. Ama o zaman yag ve tuz kullandim sanirim öyle animsadimAfiyet olsun ben ceviz atmamistim lezzet katabilir
İğne kızdan sonra denemiştim ben cnm kg'dan ziyade düzenini çok bozmuştu aralıksız 3 hafta lekelenme şeklinde sürmüştü şu anda tek zararsız korunma şekli kondom gereksiz hormon alma fikri beni de caydırıyor çünki aynen büyük konuşmuyorum ama 3. düşünmüyorum hem maddi hem manevi yetemeyecegimiiz için Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahBende ciddi ciddi bu konu uzerinde dusunmeye basladim. Hap mi alsam igne mi olsam diye. Ama hormonlarım zaten acayip bir yandan da bozmaktan da korkuyorum ozellikle kg vermeme engel olursa diye. Sen test yap kafan rahatlasin sonra da daha dikkatli önlem alırsın. Allah isteyenlere versin benim 3. De hiç gözüm yok. Hem maddi hem manevi yetemeyiz
Bende bakayım cnm kaydedeyim Instagram'da bakıp denerim belki yerli kabaklar çıkıncaCanim ben orjinal tarifi buldum. Sanki daha once de yaptım da kg verememiştim. Ama o zaman yag ve tuz kullandim sanirim öyle animsadim
Bende kış boyu hiç kabak almadım. Ama artik 90lardan sıkıldım. Hazır sekersiz yapiyorken kabagi da sıkıştırdım..İğne kızdan sonra denemiştim ben cnm kg'dan ziyade düzenini çok bozmuştu aralıksız 3 hafta lekelenme şeklinde sürmüştü şu anda tek zararsız korunma şekli kondom gereksiz hormon alma fikri beni de caydırıyor çünki aynen büyük konuşmuyorum ama 3. düşünmüyorum hem maddi hem manevi yetemeyecegimiiz için Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Bende bakayım cnm kaydedeyim Instagram'da bakıp denerim belki yerli kabaklar çıkınca
Emziren annelerin de kullandığı hap var diye biliyorum cnm ben düşünüyorsan araştır bı istersnBende kış boyu hiç kabak almadım. Ama artik 90lardan sıkıldım. Hazır sekersiz yapiyorken kabagi da sıkıştırdım..
Yani artik kg verip kendime bakmak istiyorum, ileri de çalışmak istiyorum
3. Cocuk olursa durumum ne olur hayal bile edemiyorum. Bende hormon sikintisi olduğu icin hap kullanmam iyi olurdu ama emzirdigim icin kullanabilir miyim bilmiyorum
Bende duydum da kafama göre alamam yine de. Ya kadin dogum ya endokrinoloji vermesi lazım. Bakalim belki bir dahaki ay giderim. Çünkü iki cocuguma da 86 kgda hamile kaldim. Yaklaştıkça korkuyorumEmziren annelerin de kullandığı hap var diye biliyorum cnm ben düşünüyorsan araştır bı istersn
Ben sağlık ocağındaki ebeye sormuştum tam yeni doğum yaptığımda 3 aydan sonra başlayabilirsin demişti kadın dogumcuya gitmemistimBende duydum da kafama göre alamam yine de. Ya kadin dogum ya endokrinoloji vermesi lazım. Bakalim belki bir dahaki ay giderim. Çünkü iki cocuguma da 86 kgda hamile kaldim. Yaklaştıkça korkuyorum
Bende duydum da kafama göre alamam yine de. Ya kadin dogum ya endokrinoloji vermesi lazım. Bakalim belki bir dahaki ay giderim. Çünkü iki cocuguma da 86 kgda hamile kaldim. Yaklaştıkça korkuyorum
Ay sorma gercekten korkuyorum. Hem ne guzel kg veriyorum. Cocuk 1 yasinda oldu surda 1 yil daha cekerim sonra rahatlarım diye umuyorumGözünü sevim sıkı dutun
Ay sorma gercekten korkuyorum. Hem ne guzel kg veriyorum. Cocuk 1 yasinda oldu surda 1 yil daha cekerim sonra rahatlarım diye umuyorum
En azindan anneye bağımlılık bir derece azaliyor. Yusra anaokuluna baslar. O zaman da dersler başlar tabi. Annelik omur boyu bitmezde bir umut uyusak yetecekTabi 2 yaştan sonrası çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?