- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Bu da benim sümbülüm
Paranın hakkını veriyor bebiş tamam diycen tabi ne diycen
heeee , verdiğim paranın hatrına katlanmam lazım
Günaydın kızlar :) dersm bitsin evi toplayacam sonra belki 1 mile sonrasında akşam yemeği zaten
Kolay gelsin cnm afiyet olsun aman dozu kaçırmaUsta gelicek küçük bi dolap işi var onu bekliyorum sonrası mutfak temizliği ramazandan önce inş.
Rulo börek yapmıştım ince 3 dilim yedim ondan çayla kahvaltı niyetine
Erken gelicez dedi yumurta falan hiç bişry yapmadım anca toplayıp durdum gecikicekmişKolay gelsin cnm afiyet olsun aman dozu kaçırma
Geceye göre idare eder ama hala var cnm senin dediğin hareketi yapicam gece biraz yaptım yaparken bı rahatlama geliyor sonrası gene ağrıErken gelicez dedi yumurta falan hiç bişry yapmadım anca toplayıp durdum gecikicekmişsenin sırtın nasıl?
Yaa hiç görmedim yazdığını. Evet takıma girdim 6. takıma biraz da böyle deneyeyim belki faydası olur kilo verme sürecimeYoğunsun bengisu takıma girmişsin dedim ses etmedin
Kolay gelsin canım. Kah olması iyi olmuş. Ama bugün başka karbon almazsan dengelenir.Usta gelicek küçük bi dolap işi var onu bekliyorum sonrası mutfak temizliği ramazandan önce inş.
Rulo börek yapmıştım ince 3 dilim yedim ondan çayla kahvaltı niyetine
Geceye göre idare eder ama hala var cnm senin dediğin hareketi yapicam gece biraz yaptım yaparken bı rahatlama geliyor sonrası gene ağrı
Çok geçmiş olsun canm. Bel diz ağrısı biraz kg da etkiliyor. Benim dizim ara ara ağrıyor. Sırf bu yüzden bile kg vermem gerekiyorGeceye göre idare eder ama hala var cnm senin dediğin hareketi yapicam gece biraz yaptım yaparken bı rahatlama geliyor sonrası gene ağrı
Kaş gevşetici kullandım daha önce eczaneden emzirdigim söyleyip almıştık ama hareketler daha fazla ise yarar sanırım saolasin cnmVardır orda bişey annen yakın dimi bardak çekseniz falan? Kas gevşeticiler iyi gelir de süte geçer tavsiye edemiyorum o yüzden.
Sırt boyun esnetme hareketleri dene bakalım sıcak bişey koy
Saol cnm aynen öyle bende o yüzden vermem gerekÇok geçmiş olsun canm. Bel diz ağrısı biraz kg da etkiliyor. Benim dizim ara ara ağrıyor. Sırf bu yüzden bile kg vermem gerekiyor
Sen olmasan varım yoğum bir.Günaydın ❤
Geçmişi ilk fırsatta okuyup menülere bakicim.
Eki Görüntüle 2803189
@MaviBirLiman
bengisu022
@74FRIDA
lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@oynakbasi34
Mthn83
@HasibeG
S Seferye hatun
Ya sen bu güzel çiçekleri nerden buluyorsun. İnsan gönlü ferahliyor baktıkça. Allah razı olsun.
Çok seviyorum bayılıyorum onlaraYa sen bu güzel çiçekleri nerden buluyorsun. İnsan gönlü ferahliyor baktıkça. Allah razı olsun.
Sen olmasan varım yoğum bir.
Seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?