Hepimize geçmiş olsun,marta bomba gibi giriyoruzÇok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
Çok şükür geçti ama başka sıkıntılar varKursa gittiğim gün zaten hafif gripken terleyip su içinde kalınca daha beter usuttum
Göz nezlesine çevirdi birde omuzlar tuttu rüzgarı yiyinceTam yamuldum iki gün ama şükür şu an daha iyiyim
Bende 1000 mglik kullanıyorum ama fazladan birde sabah bir ilaç vermişti doktor şeker için oda 30 mglik diye yazıyor ama baya etkili
Sana da çok geçmiş olsunTakimca nazara mi geldik ne
Nice mutlu senelerin olsun sevdiklerinleBu arada bugün benim doğum günüm41 oldum
Evdekiler kutlamadigina göre kesin var bir hesapları
Normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar
Bu arada bugün benim doğum günüm41 oldum
Seninde mi balik yoksaAnammm bir balık burcu daha ya doğum günün kutlu olsun banuş allah sağlıklı bir ömür nasip etsin
Seninde mi balik yoksaeşimde balik burcu
Bende tam bir boğa, kilolu oluşumdan belli zatenEn balığından hemde öyle böyle değil
Ay canım çok geçmiş olsun mastır olabilir sanki bu belirtiler oluyorfu onda da şimdi nasılsınSelam. Ben dun aksam cok fenaydim. Cocuklar daha iyi. Aksam yemeginden sonra esim çocuklara bakti biraz yattim kalkınca sicak duşa girdim. İyi gelmiş gibiydi ama sonradan yine cok halsizdim ve butun kemiklerim agriyordu. Sonra gogsum acimaya basladi, dun bebek altini alirken tekme atmıştı göğsüme. Acaba dedim ondan mi, gece sitmalandim üşüyorum deli gibi ama bir yandan atesimde çıkmış eşim bakmış. Cocuklarda inadina cok fazla uyandilar. Buyuge 2 kez kalktim titreye titreye uyuttum 3. De uyaninca eşimi kaldirdim. Öbür küde gene 2 3kez kalkmistir ama acisa da zorla emzirdim. Şimdilik daha iyi gibiyim ama hâla göğsüm cok acıyor mastit mi acaba
Çok geçmiş olsun canım sana daÇok şükür geçti ama başka sıkıntılar varKursa gittiğim gün zaten hafif gripken terleyip su içinde kalınca daha beter usuttum
Göz nezlesine çevirdi birde omuzlar tuttu rüzgarı yiyinceTam yamuldum iki gün ama şükür şu an daha iyiyim
Aynen bendeEn balığından hemde öyle böyle değil
Hâlâ biraz halsizim ve agrim var. İnsallah dr gerekmez yaaAy canım çok geçmiş olsun mastır olabilir sanki bu belirtiler oluyorfu onda da şimdi nasılsın
Çok geçmiş olsun canım sana da
Aynen bende
insAllah cnm lahana falan diyorlar sanırım ılık duş geçer insAllahHâlâ biraz halsizim ve agrim var. İnsallah dr gerekmez yaa
1 Mart canımÇokmuşuzşubat mı mart mı?
Nice yıllaraBu arada bugün benim doğum günüm41 oldum
Ben de kıl payı koçÇokmuşuzşubat mı mart mı?