O zaman mart hedefleri belirleyelim. Ama lütfen gercek hedefler olsun. Tutarli. 4 5 kg degilde 3 kg olsun bizim olsun mesela.
1 mart Bahara giriş demek, yaza cok az kaldi demek. Ben baya iyi motive oldum 1 martta 95 gormek icin ugrasiyorum. Eger basarabilirsem de mart sonu hedefim 90.
Bonus
İnşallah bakalim istikrarı bozmadan gitmek onemliSen oldun kuzum mart sonu 90 sın inş
İnşallah bakalim istikrarı bozmadan gitmek onemli
Haklisin en cok biz kendimizi sarıp sarmalamaliyiz. Dün kp incelmissin sen kız dedi bu da guzel bir iltifat sayilir dimiBozmıycan ya niye bozasın ne kadar çok yol katettin hemde evin içinde o kadar zorlukla kendini alkışla sarıl bence :)
Haklisin en cok biz kendimizi sarıp sarmalamaliyiz. Dün kp incelmissin sen kız dedi bu da guzel bir iltifat sayilir dimi
Kekik çayı ve detoks suyum hazir. Pazartesi 95 icin durmak yok
İnşallah ya cok istiyorum. En azindan 80 85 arasi olmak istiyorumEveeeett daha dur sen bayrama asıl bomba olucan büşra
Aslinda tarif farkliydi da ben elma var diye onla yaptim ayni sey degilmi neticedeElmalıyı canım çekti baya bende yaparım inş yarın şu an temizliğe devam edim
İnşallahCocuklar dun hastalandi bende bugun pek iyi değilim yaa. Tekrar korona olmamisizdir inşallah
5 yumurta derken anlayamadim kahvaltidaSelamlar. Yeme faslı bitti menümü yazayım
9.45
2 yumurta ile omlet 30 gr kaşar 5 yumurta 1 dilim ekmek yeşil çay salatalık
12.00 fit bar ev yapımı
15.00 4 yk tavuk salata 1 patates
17.00 15 badem
18.15 döner ayran
Şimdilik 1.5 lt su daha içerim
Bir de spor gelir inş
Afiyet olsun cok guzelİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,maydanoz,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva,1/2 nar,2 yemek kaşığı süzme yoğurt,1/2 börek
Akşam: Az köfteli patates, 1 kase yoğurt, marul
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
5 zeytin5 yumurta derken anlayamadim kahvaltidageri kalani guzel afiyet olsun
Geçmiş olsun canım neyiniz varCocuklar dun hastalandi bende bugun pek iyi değilim yaa. Tekrar korona olmamisizdir inşallah