Günaydın Mart Ayimız mubarek ola
Cuma 96
Bugun 95.4
Fark 600 gr
Başarıyla bitirir kızın inş.evde aşçı olması da çok iyiymişSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah tam uyanıp buraya yazacaktım ki eşimin Halası aradıBir iş için çıkıp size de uğrayacağım ufaklığa birşey getireceğim dedi
Tabi anında motoru taktım popişegelmeden bari bir süpürge tutayım bir kaç parça bulaşığım vardı onları da aradan çıkarayım diye
Maşallah nasıl çabuk geldiyse daha işim bitmeden zil çaldıBirlikte sabah kahvemizi içip az sohbet ettik sonra da o gidince kalan işlerimi bitirdim ancak fırsat bulabildim burası için
Birazdan da akşamlık ıspanağımı yıkayıp yaparım ki erken yemek istersek hazır olsun
Bu arada büyük kızım Aşçılık okuyor ya Öğretmeni her hafta için birşeyler yapıp bana güzel sunumlar çekip atın demiştiBu sabah ilk sunumunu Öğretemene atmış ve Hoca çok beğenmiş Hatta mükemmele yakın olmuş bence çok umut vaat ediyorsun demiş bütün sınıfın karşısında nasıl sevindi size anlatamam tabi o resmi çekene kadar ne uğraştı hatta bize de yok ışık tutun falan diye dakikalarca işkence yaptı
İnşallah güzel bir dereceyle mezun olur da meslek hayatına güzel bir başlangıç yapar
Olsun ayni yollardan gecmedik mi? Ben de gectim. Yusradan sonra emzirmedigim halde 1.5 sene 100 kg da kaldim. Birgun gelecek sende hiz alacaksınAijoo Mâşallah 95 gördün tebrikler.. Evde ve 2 çocukla helal olsun. Yaza çok daha iyi olacan.. Bu arada sen 115 ken ben 88 dim fark 17 kg idi. Şimdi sen 95 ben 92 farl 3 kg bana da aferin
Başarıyla bitirir kızın inş.evde aşçı olması da çok iyiymiş
İnşallah bu surec cabuk biterde okullarina kavusurlarBir yandan çok iyi ama diğer yandan da Hocalar online olunca evde yapılmasını istiyor bu sefer de masraf oluyor
Maşallah tebrik ederimGünaydın Mart Ayimız mubarek ola
Cuma 96
Bugun 95.4
Fark 600 gr
İnşallah bu surec cabuk biterde okullarina kavusurlar
3 vesait cok sikintili. Bende ilk sene sefakoyden beyazita gitmistim. Sonra maalesef okul tasindi sefakoyden beykoza gidiyordum. Kac arac degistiriyodum bende bilmiyorumBenimki halinden çok memnunOkulu Esenyurtta ve evden gitmesi için hem 3 vesait hemde 1.5 saat yol kat ettiği için Pandemi yüzünden günlerce sıkıntı yaşadı ya açılırsa diye hatta en son açıklanacağına bir gün kala Allah'ım açılmasın valla 3 gün oruç tutacağım dedi
Zaten titizken daha beter oldu hatta bana göre OKBliŞu pandemi biter bitmez artık bir psikoloğun yolunu tutmamız farz oldu Allah'tan oda farkında da gitmeye razı
Babamız Korona olduğunda daha beter azdı o temizlik hastalığıhala da ödü kopuyor mecbur kalıp dışarı çıkma durumu olunca
3 vesait cok sikintili. Bende ilk sene sefakoyden beyazita gitmistim. Sonra maalesef okul tasindi sefakoyden beykoza gidiyordum. Kac arac degistiriyodum bende bilmiyorumilk dersi hoca geçe almazsa cogu zaman yetisemiyordum. Bir keresinde sinava 20 dk geç kaldigim icin almadilar. Vizesiz gectim o dersi ama tabi başka dersten tek ders sinavina girdim
Gönlüne gore olsun inşallah. Titizlik te sıkıntı tabi. İnşallah psikologa giderse daha iyi olur
Benimki halinden çok memnunOkulu Esenyurtta ve evden gitmesi için hem 3 vesait hemde 1.5 saat yol kat ettiği için Pandemi yüzünden günlerce sıkıntı yaşadı ya açılırsa diye hatta en son açıklanacağına bir gün kala Allah'ım açılmasın valla 3 gün oruç tutacağım dedi
Zaten titizken daha beter oldu hatta bana göre OKBliŞu pandemi biter bitmez artık bir psikoloğun yolunu tutmamız farz oldu Allah'tan oda farkında da gitmeye razı
Babamız Korona olduğunda daha beter azdı o temizlik hastalığıhala da ödü kopuyor mecbur kalıp dışarı çıkma durumu olunca
Online düşünmez misiniz? Online terapi veriyor bir çok psikolog.
İnsallah bir an evvel iş durumu cozume kavuşur sizde rahatlarsinizAçıkcası eşim şu ara çalışmıyordaha doğrusu bayadır işsiz sadece arada bir arkadaşına yardıma gidiyordu boşta kalmamak biraz harçlık çıkarmak için o yüzden şu an istesem de Online Psikoloğa para vermem pek mümkün değil En azından pandemi biraz daha hafiflerse devlet hastanesine gideriz diye düşündüm
Sırf işsizlik yüzünden açık öğretim Ortaokuluna yazıldıEşimin kuzeninin eşi sağ olsun iş ayarladı ama normalde lise mezunundan aşağısında birini işe almıyormuş çalıştığı yer ama sağ olsun eşimle online görüşmeyi yapan müdürü damada valla sizin dayı beyi kesinlikle çok isterim ama en azından liseye açıktan da olsa kaydı olsun demiş bizimki de o yüzden şimdi önce ortaokulu bitirip liseye kayıt olacak