Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yapmıştım. Cuma bildirimini diyorsun sanırım.91 ile başladım. İkinci haftam 90 kilo olmuştum 200 gram vermişim sadece bu hafta.S Seferye hatun sen bildirim yapmışmıydın?
Ay ben de çektirdim çok korkunç gerçekten. Çeken görevliye beni iyi ki burada unutup gitmediniz dedimMr a bir kez girdim Allah bir daha dusurmesin aglayarak ciktim gecmis olsun sonuc nasil cikcam bakalim insallah guzel çıkar
Tabi canım çok iyi verdn gerçekten iyi gidiyorsun. Yaza kadar 80 ler yazın sonunda 70lerdesin inş.Haklisin en cok biz kendimizi sarıp sarmalamaliyiz. Dün kp incelmissin sen kız dedi bu da guzel bir iltifat sayilir dimi
Günaydın canım nasılsınız, hem sen hem çocuklar merak ettimCocuklar dun hastalandi bende bugun pek iyi değilim yaa. Tekrar korona olmamisizdir inşallah
Saolasin cnm iyi şükür kısıtlanmak biraz sıkıyor onu ama idare ediyoruz cnm 7-8 güne daha iyi olur insAllah
Ben herkesi kendim gibi saf temiz biliyorumAijoo ne şaşırdın guzum sen kimler geldi kimler geçti
Selam. Ben dun aksam cok fenaydim. Cocuklar daha iyi. Aksam yemeginden sonra esim çocuklara bakti biraz yattim kalkınca sicak duşa girdim. İyi gelmiş gibiydi ama sonradan yine cok halsizdim ve butun kemiklerim agriyordu. Sonra gogsum acimaya basladi, dun bebek altini alirken tekme atmıştı göğsüme. Acaba dedim ondan mi, gece sitmalandim üşüyorum deli gibi ama bir yandan atesimde çıkmış eşim bakmış. Cocuklarda inadina cok fazla uyandilar. Buyuge 2 kez kalktim titreye titreye uyuttum 3. De uyaninca eşimi kaldirdim. Öbür küde gene 2 3kez kalkmistir ama acisa da zorla emzirdim. Şimdilik daha iyi gibiyim ama hâla göğsüm cok acıyor mastit mi acaba
Dün sabah bi girdim daha bakamadım iyi değildim.
Mr a girdim o beni ruhen çok etkiledi.
Annemle birlikte herşey onu çağrıştırır oldu.
Bugün daha iyiyim şükür napayım bi öyle bi böyle olucak. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum hiç bişeyin ucunu bırakmıyorum.
5 dk mr da bi daha buraya yatırma beni diye dua ettim ciddi ağrım olmasa gitmezdim zaten.
Öyle işte :)
oynakbasi34 banuş ilaçla aran nasıl yan etkileri geçti mi?
Ne kadar kullanıyorsun ilacı sabah akşam mı mg ne birde adı ?
Selam. Ben dun aksam cok fenaydim. Cocuklar daha iyi. Aksam yemeginden sonra esim çocuklara bakti biraz yattim kalkınca sicak duşa girdim. İyi gelmiş gibiydi ama sonradan yine cok halsizdim ve butun kemiklerim agriyordu. Sonra gogsum acimaya basladi, dun bebek altini alirken tekme atmıştı göğsüme. Acaba dedim ondan mi, gece sitmalandim üşüyorum deli gibi ama bir yandan atesimde çıkmış eşim bakmış. Cocuklarda inadina cok fazla uyandilar. Buyuge 2 kez kalktim titreye titreye uyuttum 3. De uyaninca eşimi kaldirdim. Öbür küde gene 2 3kez kalkmistir ama acisa da zorla emzirdim. Şimdilik daha iyi gibiyim ama hâla göğsüm cok acıyor mastit mi acaba
Aşırı agri yok ama vucudum cok kırgın hep yatsam o kadar iyi. Gerekirse randevu alip giderimAhh çok ağrı yapar büşra tıkanıklık falan varsa bi acile gitme durumunuz var mı
Sıcak tutmak sağmak işe yararmı acaba?