Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam. Ben dun aksam cok fenaydim. Cocuklar daha iyi. Aksam yemeginden sonra esim çocuklara bakti biraz yattim kalkınca sicak duşa girdim. İyi gelmiş gibiydi ama sonradan yine cok halsizdim ve butun kemiklerim agriyordu. Sonra gogsum acimaya basladi, dun bebek altini alirken tekme atmıştı göğsüme. Acaba dedim ondan mi, gece sitmalandim üşüyorum deli gibi ama bir yandan atesimde çıkmış eşim bakmış. Cocuklarda inadina cok fazla uyandilar. Buyuge 2 kez kalktim titreye titreye uyuttum 3. De uyaninca eşimi kaldirdim. Öbür küde gene 2 3kez kalkmistir ama acisa da zorla emzirdim. Şimdilik daha iyi gibiyim ama hâla göğsüm cok acıyor mastit mi acaba

Ahh çok ağrı yapar büşra tıkanıklık falan varsa bi acile gitme durumunuz var mı

Sıcak tutmak sağmak işe yararmı acaba?

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur

oynakbasi34 banuş ilaçla aran nasıl yan etkileri geçti mi?

Çok şükür geçti ama başka sıkıntılar var Kursa gittiğim gün zaten hafif gripken terleyip su içinde kalınca daha beter usuttum
Göz nezlesine çevirdi birde omuzlar tuttu rüzgarı yiyince Tam yamuldum iki gün ama şükür şu an daha iyiyim

Ne kadar kullanıyorsun ilacı sabah akşam mı mg ne birde adı ?

Bende 1000 mglik kullanıyorum ama fazladan birde sabah bir ilaç vermişti doktor şeker için oda 30 mglik diye yazıyor ama baya etkili

Sana da çok geçmiş olsun Takimca nazara mi geldik ne

Artım gitti şükür.

Cuma 109,5
Cumartesi 108,9
Pazar 108,4

Dün ne yedim

Sabah 10.30
1 tane sucuklu tost
Ayrıca yarım dilim ekmek
1,5 haşlanmış yumurta
Domates çay
1 tane eticin yedim peşinden ama aşırı midemi bulandırdı o an

Öğlen 15:00
1 büyük kaseyle dolu süt ve kelogs ( miktar olarak 2 porsiyondu heralde)

Akşam yemek yemedim babamla çayın yanında biraz cips 1 tane kek 3 tane bisküvü yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…