Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur :KK66:

Çok şükür geçti ama başka sıkıntılar var :KK43: Kursa gittiğim gün zaten hafif gripken terleyip su içinde kalınca daha beter usuttum :KK43:
Göz nezlesine çevirdi birde omuzlar tuttu rüzgarı yiyince :KK70: Tam yamuldum iki gün ama şükür şu an daha iyiyim :KK66:

Bende 1000 mglik kullanıyorum ama fazladan birde sabah bir ilaç vermişti doktor şeker için oda 30 mglik diye yazıyor ama baya etkili :KK70:

Sana da çok geçmiş olsun :KK43: Takimca nazara mi geldik ne :KK70:
Hepimize geçmiş olsun,marta bomba gibi giriyoruz 🤣

Bu arada bugün benim doğum günüm :KK70: 41 oldum :KK70:
Evdekiler kutlamadigina göre kesin var bir hesapları :KK70:
Normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar :KK70:

Anammm bir balık burcu daha ya doğum günün kutlu olsun banuş allah sağlıklı bir ömür nasip etsin

Selam. Ben dun aksam cok fenaydim. Cocuklar daha iyi. Aksam yemeginden sonra esim çocuklara bakti biraz yattim kalkınca sicak duşa girdim. İyi gelmiş gibiydi ama sonradan yine cok halsizdim ve butun kemiklerim agriyordu. Sonra gogsum acimaya basladi, dun bebek altini alirken tekme atmıştı göğsüme. Acaba dedim ondan mi, gece sitmalandim üşüyorum deli gibi ama bir yandan atesimde çıkmış eşim bakmış. Cocuklarda inadina cok fazla uyandilar. Buyuge 2 kez kalktim titreye titreye uyuttum 3. De uyaninca eşimi kaldirdim. Öbür küde gene 2 3kez kalkmistir ama acisa da zorla emzirdim. Şimdilik daha iyi gibiyim ama hâla göğsüm cok acıyor mastit mi acaba ☹️
Ay canım çok geçmiş olsun mastır olabilir sanki bu belirtiler oluyorfu onda da şimdi nasılsın
Çok şükür geçti ama başka sıkıntılar var :KK43: Kursa gittiğim gün zaten hafif gripken terleyip su içinde kalınca daha beter usuttum :KK43:
Göz nezlesine çevirdi birde omuzlar tuttu rüzgarı yiyince :KK70: Tam yamuldum iki gün ama şükür şu an daha iyiyim :KK66:
Çok geçmiş olsun canım sana da
En balığından hemde öyle böyle değil 🐟
Aynen bende🤭

İyi akşamlar havadan mı sudan bir ağırlık var üstümde 😕

10.00 1 haşl. yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 çk tereyağ 1 tk bal 1 dilim ekmek ıhlamur

14.00 10 badem 2 incir

16.00 ızgara tavuk kanat salata 1 bardak ayran

17.00 1 mandalina 1 minik muz yarım bardak süt

1.5 lt su oldu yatana kadar da içerim muhtemelen
Çok dolu hissediyorum maks bir kase yoğurt yerim bu menüye ek olarak

Kahvaltı bir dilim ekmek
Bir kaşık tereyağ 5 tane zeytin
2 bardak şekersiz çay

Öğlen bir elma

Arda 4-5 ceviz

Akşam da tahmin ediyorum
Bir kase mercimek çorbası ve yoğurt ...