Rabbim şifa versin ağrıların geçer insAllah canım bı an önceDün sabah bi girdim daha bakamadım iyi değildim.
Mr a girdim o beni ruhen çok etkiledi.
Annemle birlikte herşey onu çağrıştırır oldu.
Bugün daha iyiyim şükür napayım bi öyle bi böyle olucak. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum hiç bişeyin ucunu bırakmıyorum.
5 dk mr da bi daha buraya yatırma beni diye dua ettim ciddi ağrım olmasa gitmezdim zaten.
Öyle işte :)
Ne kadar kullanıyorsun ilacı sabah akşam mı mg ne birde adı ?oynakbasi34 banuş ilaçla aran nasıl yan etkileri geçti mi?
Pazartesi konturol tartısı kesin hepimiz yapsak ( ben genelde yapmıyorum da ) martın biri en azından mart sonu 1 ayda kaç kilo vermişiz görürüzBildirimler eksik...
dimaze3800 yoksun
@Matmatass 2 hafta dedin bi gittin gelmedin
Tenceresiz kaldim anne sen ne alemdesin?
Aijoo
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Tenceresiz kaldim anne
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Bulamiyorum
S Seferye hatun
Ne kadar kullanıyorsun ilacı sabah akşam mı mg ne birde adı ?
Pazartesi konturol tartısı kesin hepimiz yapsak ( ben genelde yapmıyorum da ) martın biri en azından mart sonu 1 ayda kaç kilo vermişiz görürüz
Pazartesi kilo bilgimiz tabloda olsa ne dersin?
Yapmıştım sabit
GünaydınGünaaydıııın
Limonlu sıcak suyumu içerken size bakayım dedim.
Birazdan kedimi veterinere bırakıcam ordan yürüyüş yapar eve gelirim
Sabitim bonus hala ne alıyorum ne veriyorumBildirimler eksik...
dimaze3800 yoksun
@Matmatass 2 hafta dedin bi gittin gelmedin
Tenceresiz kaldim anne sen ne alemdesin?
Aijoo
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Tenceresiz kaldim anne
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Bulamiyorum
S Seferye hatun
Mr a bir kez girdim Allah bir daha dusurmesin aglayarak ciktimDün sabah bi girdim daha bakamadım iyi değildim.
Mr a girdim o beni ruhen çok etkiledi.
Annemle birlikte herşey onu çağrıştırır oldu.
Bugün daha iyiyim şükür napayım bi öyle bi böyle olucak. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum hiç bişeyin ucunu bırakmıyorum.
5 dk mr da bi daha buraya yatırma beni diye dua ettim ciddi ağrım olmasa gitmezdim zaten.
Öyle işte :)