- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Menüm menülerde kötü ama bonusum seninkinde de hep bol kalorili şeyler var toparlamamiz lazim inanıyorum istersek başarırızDün ne yedim sabah 3 dilim ekmekli bi kahvaltı
Öğlen sucuklu kuru fasulye
2 dilim kek
Akşam tavuk çorbası 1 tabak
2 ince dilim pizza
Sonrada cips yedim
Böyle kilo verilmez
Dün ne yedim sabah 3 dilim ekmekli bi kahvaltı
2 dilim kek
2 ince dilim pizza
Sonrada cips yedim
Böyle kilo verilmez
İyi şükür canım dün den bu yana gluten diyete başladım inşallah başarırım kısa vadeli değil ömürlük düşünüyorum ..inşallah şifa olurGünaydın hatunlar ❤❄
Nasılsınız? Hastalar nasıl?
Diyetler ne alemde? Bugün oruç değilim 3 dilim ekmekli bi kahvaltı yaptım bakim gerisi ne olucak
Eki Görüntüle 2783955
Amine Busra
bengisu022
@74FRIDA
@lolaxx
misafir1001
dimaze3800
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
@yst38
@HasibeG
Menü için pek bir şey söylemek istemem zaten kendin söylemişsinama iki gün çok sıkı tutup bence telafi edebilirsin
Suyu da cogaltirsan en azından çok zarar görmeden kurtarirsin
Slm arkadaslar bende Bı diyete tam olarak donemıyorım
Hıc bılmıyorum bıde ustune hasta olcam hıc tadında yokNolucak böyle geri gidiyoruz hep
Ben diyete donmedım ama 5 ten sonra bıse yememeye calısıyorum hafif beslenıyorumNolucak böyle geri gidiyoruz hep
İstersek telafi edebiliriz. İstemek içinde hani o kurdugumuz hayaller ne oldu? Yoksa yine koyu renkli yasimiza bile ait olmayan kiyafetlere mahkum mu olacagiz? Sen mesela cok degil belki 10 sene sonra anane yada babanne olacaksin. O zaman torunlarinla ilgilenirken zor nefes almamak icin. Torun koş peşimden saklambac oynayalim dediginde yorgunum, bacagim agriyor dememek icin. Bunu oylesine yazmiyorum. Şuan benim annem bunu yapıyor. Kizim gel yerde oynayalim diyor belım ağrıyor oturamam diyor, kiz koşalim diyor annem bacagim agriyo diyor. Ama babannesiyle oyle degiller. Dun anneme hep babanne dedi bu defada annemin zoruna gidiyor.Doğru diyosun banu da düşünüyorım ki acaba telafi etmek istiyomuyum
Dün yemişsiniz ama buna takılmadan yine kaldığınız yerden devam ederseniz sorun hiç olmaz.Yerleşmeden gidiyor,tecrübeyle sabit.Dün ne yedim sabah 3 dilim ekmekli bi kahvaltı
2 dilim kek
2 ince dilim pizza
Sonrada cips yedim
Böyle kilo verilmez
Yaşınız hayırlı olsun cnm hadi gözün aydın regl olunca rahatlamissindr daSelam. Eslemin aşısınıda yaptırdım. Doğumgününü de atlattik. Üstüne regl de oldu.. artik bahane yok. Başlıyoruz. Görüyorumki bir kişi bile bocalasak hepimiz etkileniyoruz. Akşama evdekilere karnabahar var. Kendime ton balikli salata yapsam diyorum. Yarında yine cok dikkat edersem en azindan bir miktar telafi olurumBonus Fit mutlu anne
Saat 17.30 itibariyle yemek Faslı benim için kapanmıştır
Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;
Sabah 08.30da uyandim
Saat 09.00da
Şekersiz kahve
Kahvalti 10.00da
1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
40 gram Beyaz peynir ( 1 dilim )
4 zeytin
Ara 12:00de
1 fincan ananaslı yeşil çay
Öğlen 14:30
1 kase yoğurt
Ara 16:30
1 şekersiz Nescafe
Akşam 17:15de
1 porsiyon kıymalı lahana sarması
( İçine çok çok az pirinç koyuyorum diye gönül rahatlığıyla yedim)
3 kaşık yoğurt
Bu saatten sonra sırf şu ve çay
1.5 litre su ancak içtim ama yatana kadar 2.5 olur o
İştahım baya kapandı ilaçlar sayesinde sanırımama halimden memnunum
Afiyet olsun canım güzel menüİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1 mandalina, 1/2 elma, 1/2 portakal
Akşam: 1/3 gözleme, biberli yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?