• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En güzeli ben her zmn basaramiyorum çok iyi oluyor ama cidden

İlaçlar çok fayda etti ;) Şükür şekerde ufak ufak düşmeye başladı üstelik hiç tatlı krizine girmiyorum kaç gündür ;) eşim dibimde bisküvileri gömdüğü halde :D

Günaydın 🥰

Eklentiler

• IMG_20210218_073816.webp
    IMG_20210218_073816.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 23
:KK25: Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Kandiller :KK66:
Umarım bu mübarek günde Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasıp eder inşallah :KK68:

Çok şükür bugün de erkenden dinç bir şekilde uyandim :KK66: Tartıya bir kala lütfen hepimiz bugün her zamankinden daha dikkatli beslenelim ve yarın çok çok güzel rakamlar görelim :KK66:

Günaydın Afiyet olsun canım
:KK25: Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Kandiller :KK66:
Umarım bu mübarek günde Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasıp eder inşallah :KK68:

Çok şükür bugün de erkenden dinç bir şekilde uyandim :KK66: Tartıya bir kala lütfen hepimiz bugün her zamankinden daha dikkatli beslenelim ve yarın çok çok güzel rakamlar görelim :KK66:
Aleyküm selam cnm amin insAllah 🤲❤️

Günaydın canım kandilimiz mübarek olsun 💓🤲
Bugün oruçluyum ifrarda babamlarda olucam inş
Allah kabul etsin cnm bende niyetlenmek istiyordum saat 5-5:30 gibi süt falan içeyim diyordum önemlisi şu içerim dedim ama kalkamamisim guvenemedim kendime niyetlenmedim kandilimiz mübarek olsun canım

Günaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun
Çok şükür bugün biraz daha iyiyiz ailecek

Genel olarak iyi olmanıza sevindim ben o dönem kemik suları ile bol sarmısaklı çorba hergün bulunduruyordum. tad almasakta bağışıklığımız kuvetli olsun diye içiyorduk. ayrıyeten d vitamini, c vitamini ,çinko.....vs kullandık

Şu andada yapmamız gerkir ama sıkılıyor insan bir süre sonra öyle avuç avuç vitamin içmeye şimdi evde hiçbişey yok annem hasta olunca ona götürüp verdim
Sağol cnm. Bizde şifa olsun diye yapıyoruz koku tat almayınca sıkıntı olmuyor
Çook geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah hafif hafif geçsin gitsin 🙏
İnşallah cnm sagol
Bende kırana oldum udi hindi yagi çok fark etdi. Hiç ilac içmedim. Öyle geçti çok şükür. Sizede Allah acil şifa versin.
Sağol cnm
Bebişin 1. Yaş aşisiyla kutluyorlar bizi 😭😂 teşekkür ederim. Cok yoruldum mahvoldum ya
Doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu uzun ömrü olsun inşallah
Bugün oruçluyum ifrarda babamlarda olucam inş
Allah kabul etsin cnm

Günaydın canım kandilimiz mübarek olsun 💓🤲

Allah kabul etsin cnm bende niyetlenmek istiyordum saat 5-5:30 gibi süt falan içeyim diyordum önemlisi şu içerim dedim ama kalkamamisim guvenemedim kendime niyetlenmedim kandilimiz mübarek olsun canım

5:30 a saat kurdum bende 45 te anca kalktım yetti

Back