- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 18
- 32
İnsaAllahDevam ettin mi mutlaka sonuç alırsın.
Bendd bugün kuru fasulye yapıcam.
KK da daha önce varmıydın diye sormuştum arada kaldı heralde.
Yeni gördüm kusra bakmayın. Ben ilk defa katılıyorum. Buraya kayıt olalı çok olmadiDevam ettin mi mutlaka sonuç alırsın.
Bendd bugün kuru fasulye yapıcam.
KK da daha önce varmıydın diye sormuştum arada kaldı heralde.
Bende kırana oldum udi hindi yagi çok fark etdi. Hiç ilac içmedim. Öyle geçti çok şükür. Sizede Allah acil şifa versin.günaydın kızlar
inşallah cnm. çok şükür şimdilik keyifleri yerinde. büyük olan emine ara sıra üşüyorum diyor ama inşallah sıkıntı yaşamaz
evet cnm 1 doz aşı oldum. 2.dozu iptal etmek zorunda kaldım.
inşallah cnm.
evde adam akıllı yemek yapabilen yok zaten. hepimizde de tat koku kaybı var ne yedik ne içtik anlamıyoruz. geçen dışarıdan sipariş vermiştik dün de evde kalan yemeklerden yedik. bugün ne yapıcaz bilmem artık. evde sebze brokoli ve bruksel lahanası var. onlardan salata yapıp dondurucudan bir şeyler hazırlarız artık.
bugün bir tık daha iyiyim cnm sağol
sağol cnm
Allah kabul etsin
Vallaha zorlanıyorum bugünlerde! bozmamak için direniyorum, Yarın diyetisyen görüşmem var umarım biraz eksi bildiririm dur listemi yazayım gelmişkenEh işte. Çok güzel kar yağıyorSende durumlar nasıl ?
Afiyet olsun canım güzel menüBen geldimmmm
Akşam yemeği de yendiğine göre hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım ;
Sabah 09.30 gibi uyandım
Kahvalti
2 yumurtalı omlet
Ara 10:30
1 şekersiz Nescafe
Ara 12:00de
1 anansli yeşil çay
50 gram çiğ çekirdek
Ara 15:00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Akşam 18:45de
1.5 kepçe Mercimek çorbası
4 kaşık Taze fasulye
2 kaşık yoğurt
4 - 5 çatal kırmızı lahana salatası yoğurtlu
Gün içinde 1.5 litre ancak su içtim ama devamı gelir
Kahvaltıda 2 yumurta 3 ekmek çok gibi geldi ama esmer ekmek dediğin ne bilemedim bı de kızarınca da kalori düşüyor snrm emin olamadım onun dışında güzel afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı klasiğim: 2 haşlanmış yumurta kk peynir, 3 dilim kızarmış esmer ekmek, yeşilik birkaç çatal domates, salatalık
Ara: bir elma, bir mandalina, 3 ceviz
Akşam: bir servis kaşığı pirinç pilavı
Bir servis kaşığından az mantar kavurması
Bir tavuk baget, yarım kase yoğurt yarım alabaş
Şu anda da yeşil çay içiyorum
Doğru fazla kaçtı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek vEya 2 yumurta 0 ekmek olması lazım :)Kahvaltıda 2 yumurta 3 ekmek çok gibi geldi ama esmer ekmek dediğin ne bilemedim bı de kızarınca da kalori düşüyor snrm emin olamadım onun dışında güzel afiyet olsun canım
Anladım cnm bizde beyaz ekmek almayız misafirlikte oluyor genelde tam buğday alırız hep bimden o da bugün iki dilim yedim 58 gramdi ikisiDoğru fazla kaçtı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek vEya 2 yumurta 0 ekmek olması lazım :)
Ekmek çavdarlı ekmekti eve beyaz ekmek almıyoruz zaten çavdar, siyez, tam buğday ...Vs dönüşümlü alıyorum listemde ekmek 50 gr olması lazım hiç ağırlığına bakmadım gerçi
Bebişin 1. Yaş aşisiyla kutluyorlar biziKolay gelsin bugün son. Yarın liste bekliyorum senden. netice olarak temiz bir ev sahibi oldun
Yarın ne aşısı var sizde ,
Bebişin doğumgünüsü kutlu olsun annesi sağlıkla nice senelere
Sağlıklı nice yaşlara...Doğum günü kutlu olsun.Bebişin 1. Yaş aşisiyla kutluyorlar biziteşekkür ederim. Cok yoruldum mahvoldum ya
Hiç aşı yaptırmadım 22 aylık oğlum var benimdeBebişin 1. Yaş aşisiyla kutluyorlar biziteşekkür ederim. Cok yoruldum mahvoldum ya
Ben iki kızımında yaptırdım. Görüş meselesi :)Hiç aşı yaptırmadım 22 aylık oğlum var benimde
Tesekkur ederimSağlıklı nice yaşlara...Doğum günü kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?