Teşekkür ederimBulamiyorum Allah şifa versin arkadaşım inş en hafif şekilde atlatırsın. Bide çok sıkı diyet yapma seninle aynı programı uyguladık verdiğimizden fazlasını geri aldık.
Amine Busra minik kızına nice nice mutlu yıllar
oynakbasi34 ilk günlerde bulantı genelde oluyor diyorlar en kısa zamanda geçer inş. Senin küçük cadı yıllaaaar önce burnuna peçete tıkıştırmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum
slm kızlar.
dün akşam hastaneye gidip tahlil verdim. dedim ben pozitif çıkarsam annemle eşim de pozitiftir çünkü ilk onlar hasta oldu.
bugün sonucum geldi malesef pozitif çıktım.
filyasyon ekipleri geldi eşimle annemden de pcr aldılar.
yarın belli olur onların sonuçları da.
çocuklar şimdilik iyi çok şükür inşallah onlara bir şey olmadan atlatırız.
dün akşam yemek yapamadım. dışarıdan siperiş verdik.
dün sabah filtre kahve
öğle: fındık
akşam: ızgara kanat yoğurt salata az bulgur pilavı
(yediğimden de tat alamıyorum ama yemek lazım işte)
Evet doğumgünü yapacaaaz ya. Kardan iptal olmazsaGirdimde buraya uğramadım pek 3.günüydü orucun ama başım tuttu hiç bişey yapamadım bugün.
Sende iyi yoruldun misafirin mi olucak
Kızlar bişey soracam.sauna eşofman siparişi verdm. Daha önce kullandnz mı. Çok tereddüt ettm alırken bakalım inş bir derece faydası olur. Evde leslie yaparken giyinmeyi düşünüyorum
inşallah cnm. çok şükür şimdilik keyifleri yerinde. büyük olan emine ara sıra üşüyorum diyor ama inşallah sıkıntı yaşamazİnşallah olmaz canim. Bizde de bebekte az etki olmuştu ama büyükte olmadı cok şükür
evet cnm 1 doz aşı oldum. 2.dozu iptal etmek zorunda kaldım.Çok geçmiş olsun canım. Ee aşı da olmuştun sen?? 2.doz kaldı o zaman.
inşallah cnm.Bulamiyorum beslenme çok çok önemli biliyorsun zaten. Bir devitaöin hapları takviyeler al.. Çocuklar için de endişelenme çok büyük ihtimalle onlar atlatmış bile.
evde adam akıllı yemek yapabilen yok zaten. hepimizde de tat koku kaybı var ne yedik ne içtik anlamıyoruz. geçen dışarıdan sipariş vermiştik dün de evde kalan yemeklerden yedik. bugün ne yapıcaz bilmem artık. evde sebze brokoli ve bruksel lahanası var. onlardan salata yapıp dondurucudan bir şeyler hazırlarız artık.Bulamiyorum Allah şifa versin arkadaşım inş en hafif şekilde atlatırsın. Bide çok sıkı diyet yapma seninle aynı programı uyguladık verdiğimizden fazlasını geri aldık.
oynakbasi34 ilk günlerde bulantı genelde oluyor diyorlar en kısa zamanda geçer inş. Senin küçük cadı yıllaaaar önce burnuna peçete tıkıştırmıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum
bugün bir tık daha iyiyim cnm sağol
sağol cnmSen yazınca benim ilk aklıma o geldi hasibecim çok geçmiş olsun hepinize
Allah kabul etsinGirdimde buraya uğramadım pek 3.günüydü orucun ama başım tuttu hiç bişey yapamadım bugün.
Sende iyi yoruldun misafirin mi olucak
Bennn de diyet niyet kalmadı. Nasil toparlicam bilmiyorum. Yorgunluktanda ölüyorum. Kar cok guzel hic cikamadim. Oturupta şöyle kahvemi alip seyredemedim bile. Yarın doğumgünü telasiyla geçer. Carsambada aşı var. Kar erir ben otururum
Bulamiyorum Allah şifa versin arkadaşım inş en hafif şekilde atlatırsın. Bide çok sıkı diyet yapma seninle aynı programı uyguladık verdiğimizden fazlasını geri aldık.
Günaydın canım süper olmasa da iyi gidiyor cnm afiyet olsun cnm insAllah çok güzel geçerGünaydın hatunlar ❤❄
Nasılsınız? Hastalar nasıl?
Diyetler ne alemde? Bugün oruç değilim 3 dilim ekmekli bi kahvaltı yaptım bakim gerisi ne olucak
Eki Görüntüle 2783955
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Bulamiyorum
Aleyküm selam cnmSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah dinç ve bulantı olmadan uyandım
Regl bitti ve tartıldımcumaya güzel rakamlar gorecegime eminim
Hala canım pek bir şey istemiyor ama bu güzel bir şey benim için
Genel olarak iyi olmanıza sevindim ben o dönem kemik suları ile bol sarmısaklı çorba hergün bulunduruyordum. tad almasakta bağışıklığımız kuvetli olsun diye içiyorduk. ayrıyeten d vitamini, c vitamini ,çinko.....vs kullandıkgünaydın kızlar
inşallah cnm. çok şükür şimdilik keyifleri yerinde. büyük olan emine ara sıra üşüyorum diyor ama inşallah sıkıntı yaşamaz
evet cnm 1 doz aşı oldum. 2.dozu iptal etmek zorunda kaldım.
inşallah cnm.
evde adam akıllı yemek yapabilen yok zaten. hepimizde de tat koku kaybı var ne yedik ne içtik anlamıyoruz. geçen dışarıdan sipariş vermiştik dün de evde kalan yemeklerden yedik. bugün ne yapıcaz bilmem artık. evde sebze brokoli ve bruksel lahanası var. onlardan salata yapıp dondurucudan bir şeyler hazırlarız artık.
bugün bir tık daha iyiyim cnm sağol
sağol cnm
Allah kabul etsin
Kolay gelsin bugün son. Yarın liste bekliyorum senden. netice olarak temiz bir ev sahibi oldunBen de diyet niyet kalmadı. Nasil toparlicam bilmiyorum. Yorgunluktanda ölüyorum. Kar cok guzel hic cikamadim. Oturupta şöyle kahvemi alip seyredemedim bile. Yarın doğumgünü telasiyla geçer. Carsambada aşı var. Kar erir ben otururum
Diyetler bende zor ilerliyor itiriyorum resmen bende çok geç 3 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı yaptım bakalım sonrasını nasıl getirecem sen erken kahvaltı yapmışsınGünaydın hatunlar ❤❄
Nasılsınız? Hastalar nasıl?
Diyetler ne alemde? Bugün oruç değilim 3 dilim ekmekli bi kahvaltı yaptım bakim gerisi ne olucak
Eki Görüntüle 2783955
Amine Busra
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Mthn83
Bulamiyorum
Güzel haberler duymak ne kadar güzelSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah dinç ve bulantı olmadan uyandım
Regl bitti ve tartıldımcumaya güzel rakamlar gorecegime eminim
Hala canım pek bir şey istemiyor ama bu güzel bir şey benim için
slm kızlar.
dün akşam hastaneye gidip tahlil verdim. dedim ben pozitif çıkarsam annemle eşim de pozitiftir çünkü ilk onlar hasta oldu.
bugün sonucum geldi malesef pozitif çıktım.
filyasyon ekipleri geldi eşimle annemden de pcr aldılar.
yarın belli olur onların sonuçları da.
çocuklar şimdilik iyi çok şükür inşallah onlara bir şey olmadan atlatırız.
dün akşam yemek yapamadım. dışarıdan siperiş verdik.
dün sabah filtre kahve
öğle: fındık
akşam: ızgara kanat yoğurt salata az bulgur pilavı
(yediğimden de tat alamıyorum ama yemek lazım işte)
Merhabalar nasılsınız, kahvaltı sonrası çayımı içerken size bakayım dedim keyifler yerindedir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?