- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bugün oruçluyum ifrarda babamlarda olucam inş
Çok iyi yapmışsın canım5:30 a saat kurdum bende 45 te anca kalktım yetti
Çok iyi yapmışsın canım
Allah kabul etsinBugün oruçluyum ifrarda babamlarda olucam inş
Görmedim canım akıllı saati mi sormuştunSana saat sormuştum bende cvp verdin mi unuttum
Olsun geçen haftayı yapma artık uğraşma bir daha, bu cuma 2 haftalık sonuç olmuş olurBu hafta tabloyu yapmamışım unuttum aklımdan çıkmış oruç ve kar telaşıyla demek.
Seker ilacı yapiyo kesin. 10 güne alisir vucut. İstah kesiyor iste.Yine mide bulantısı ile başım dertte
Nasil alışamadı bünye anlamıyorum hayır regl olmamış olsam sakata geldim diyeceğim
Hemen aklimdayken yediklerimi yazayım;
Sabah 08.15de uyandım
Uyanınca 1 kupa sıcak su
09.00da 1 şekersiz Kahve
Kahvalti 09.45de
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
1/2 domates
1 salatalık
Ara 11:00de
1 ananaslı yeşil çay
Öğlen 13:00de
1 bardak ayran
1 haşlanmış yumurta ( eşimden kalma )
Ara 15:00de
1 şekersiz çay
Akşam 18.50
1 kase çorba ( 3 misket köfte ve yoğurtlu terbiyeli )
Mide bulantısı daha beter olunca sofradan kalkmak zorunda kaldımaslında bir yandan açım bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor eşim haplar yapıyorsa iyi yapiyor diyor tabi
Seker ilacı yapiyo kesin. 10 güne alisir vucut. İstah kesiyor iste.
Ben ilk kullandigimda evden disari cikamamistim wc muhabbeti yuzunden
Zaten ilacın amaci bu faydasi olsun boyle işte. Ah ilk kullandigim donemde disari ciktik camiye atmıştım bende kendimiBen seneler önce ilk verdiğinde öyle olmuştum Anam sokakta bir sıkıştırdı eve zor attım kendimi resmen kan ter içinde kalmıştım kendimi kasmaktan
Bu sefer pek öyle olmadı ama dediğin gibi 10 güne bünye alışır insallahyarın ne olur ne olmaz Sağlık Ocağını arayıp sorarım Gerçi işime geliyor çünkü kötü de hissetsem canım bir şey istemiyor hatta kızlar bu akşam çikolata yerken 1 parça at ağzına belki bulantin geçer dedi ama onu bile canım istemedi normalde kızlardan kaçırıp kendim gizli bile yediğim olurdu eskiden yada kendime fazladan alırdım her şerde vardır bir hayır hesabı
Süpersin canımSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı cumalar
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn
Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda
Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin
Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg
Giden 1.9 kg
Nasıl mutluyum anlatamamçektiğim mide bulantilarina deydi
Bu hafta daha dikkat edersen eksiye geçersin canım ha gayretSelamlar
Bildirim 126.4 gelen +1.1
Spor 100 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?