Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 7 çubuk kraker, 2 lokma tost,1 lokma gözleme, 2 yemek kaşığı süzme yoğurt, biberli yoğurt
Akşam: 2 haşlanmış yumurta,1 kase salata
2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Yine mide bulantısı ile başım dertte
Nasil alışamadı bünye anlamıyorum hayır regl olmamış olsam sakata geldim diyeceğim

Hemen aklimdayken yediklerimi yazayım;

Sabah 08.15de uyandım

Uyanınca 1 kupa sıcak su

09.00da 1 şekersiz Kahve

Kahvalti 09.45de
2 yumurtalı omlet
1 dilim beyaz peynir
1/2 domates
1 salatalık

Ara 11:00de
1 ananaslı yeşil çay

Öğlen 13:00de
1 bardak ayran
1 haşlanmış yumurta ( eşimden kalma )

Ara 15:00de
1 şekersiz çay

Akşam 18.50
1 kase çorba ( 3 misket köfte ve yoğurtlu terbiyeli )

Mide bulantısı daha beter olunca sofradan kalkmak zorunda kaldım aslında bir yandan açım bir yandan da canım hiç bir şey istemiyor eşim haplar yapıyorsa iyi yapiyor diyor tabi

İyi akşamlar son birkaç gün beslenme açısından kötü gidiyor. Bugün menümü yazayım artık :/

10.00 1 haşl yumurta 30 gr kaşar 60 gr hindi füme 5 zeytin iki ince dilim ekmek

11.00 Yalancı mozaik pasta 2 tk tahin pekmez ıhlamur

15.00 1 lavaş 5 yk kıyma domates salatalık 1 haşl. yumurta

16.00 yarım çikolatalı gofret

20.00 1 tabak kıymalı yeşil mercimek 1 kase salata
2 lt su

Seker ilacı yapiyo kesin. 10 güne alisir vucut. İstah kesiyor iste.
Ben ilk kullandigimda evden disari cikamamistim wc muhabbeti yuzunden

Seker ilacı yapiyo kesin. 10 güne alisir vucut. İstah kesiyor iste.
Ben ilk kullandigimda evden disari cikamamistim wc muhabbeti yuzunden

Ben seneler önce ilk verdiğinde öyle olmuştum Anam sokakta bir sıkıştırdı eve zor attım kendimi resmen kan ter içinde kalmıştım kendimi kasmaktan
Bu sefer pek öyle olmadı ama dediğin gibi 10 güne bünye alışır insallah yarın ne olur ne olmaz Sağlık Ocağını arayıp sorarım Gerçi işime geliyor çünkü kötü de hissetsem canım bir şey istemiyor hatta kızlar bu akşam çikolata yerken 1 parça at ağzına belki bulantin geçer dedi ama onu bile canım istemedi normalde kızlardan kaçırıp kendim gizli bile yediğim olurdu eskiden yada kendime fazladan alırdım her şerde vardır bir hayır hesabı

Zaten ilacın amaci bu faydasi olsun boyle işte. Ah ilk kullandigim donemde disari ciktik camiye atmıştım bende kendimi

Ah bende kullanabilsem insulinle savaşmak daha kolay olurdu belkide. Hayatimda sadece hamileliklerimin ilk 3 ayinda seker cikolata yemedim

Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı cumalar
Bu mübarek günün hürmetine Rabbim bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnn

Umarım herkes çok güzel rakamları görür tartıda

Hatta hemen ilk bildirim de benden gelsin

Geçen hafta 115.8 kg
Bu hafta 113.9 kg

Giden 1.9 kg

Nasıl mutluyum anlatamam çektiğim mide bulantilarina deydi

Süpersin canım insAllah bu hızla gidersen 3lu rakamlardan çabuk kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…