- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Süper menü cnm Afiyet olsun
En güzeli ben her zmn basaramiyorum çok iyi oluyor ama ciddenÇok teşekkür ederimErken yemek yiyince çok daha rahatım aç ama mutlu
En güzeli ben her zmn basaramiyorum çok iyi oluyor ama cidden
Gerginlik yuksek seviyede. İnşallah yarin sakinlesmis olcamYaşınız hayırlı olsun cnm hadi gözün aydın regl olunca rahatlamissindr da
İzlemistim bende cok aglamistimBu akşam ailecek 7. Kogustaki Mucizeyi izledikkarı koca ağladık izlemediyseniz kesinlikle çok başarılı bir film
Ay gerginlik sinir bende de oluyor hepGerginlik yuksek seviyede. İnşallah yarin sakinlesmis olcam
Ben izledim. Çok beğenmiştim ben de. Çom duygusal bir deBu akşam ailecek 7. Kogustaki Mucizeyi izledikkarı koca ağladık izlemediyseniz kesinlikle çok başarılı bir film
Günaydın Afiyet olsun canımGünaydın
Aleyküm selam cnm amin insAllahSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Kandiller
Umarım bu mübarek günde Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasıp eder inşallah
Çok şükür bugün de erkenden dinç bir şekilde uyandimTartıya bir kala lütfen hepimiz bugün her zamankinden daha dikkatli beslenelim ve yarın çok çok güzel rakamlar görelim
Günaydın canım kandilimiz mübarek olsunŞimdiden hayırlı kandiller 90+ ailemhepinizi çok seviyorum
Bonus
oynakbasi34
Fit mutlu anne
bengisu022
60kiloyum
Hepfitim
Bulamiyorum
ISILDURU
M misafir
Mthn83
nisan34
Allah kabul etsin cnm bende niyetlenmek istiyordum saat 5-5:30 gibi süt falan içeyim diyordum önemlisi şu içerim dedim ama kalkamamisim guvenemedim kendime niyetlenmedim kandilimiz mübarek olsun canımBugün oruçluyum ifrarda babamlarda olucam inş
Sağol cnm. Bizde şifa olsun diye yapıyoruz koku tat almayınca sıkıntı olmuyorGenel olarak iyi olmanıza sevindim ben o dönem kemik suları ile bol sarmısaklı çorba hergün bulunduruyordum. tad almasakta bağışıklığımız kuvetli olsun diye içiyorduk. ayrıyeten d vitamini, c vitamini ,çinko.....vs kullandık
Şu andada yapmamız gerkir ama sıkılıyor insan bir süre sonra öyle avuç avuç vitamin içmeye şimdi evde hiçbişey yok annem hasta olunca ona götürüp verdim
İnşallah cnm sagolÇook geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah hafif hafif geçsin gitsin
Sağol cnmBende kırana oldum udi hindi yagi çok fark etdi. Hiç ilac içmedim. Öyle geçti çok şükür. Sizede Allah acil şifa versin.
Doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu uzun ömrü olsun inşallahBebişin 1. Yaş aşisiyla kutluyorlar biziteşekkür ederim. Cok yoruldum mahvoldum ya
Allah kabul etsin cnmBugün oruçluyum ifrarda babamlarda olucam inş
Günaydın canım kandilimiz mübarek olsun
Allah kabul etsin cnm bende niyetlenmek istiyordum saat 5-5:30 gibi süt falan içeyim diyordum önemlisi şu içerim dedim ama kalkamamisim guvenemedim kendime niyetlenmedim kandilimiz mübarek olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?