Çok güzel bir duygu dar gelen kıyafetlere girmeye başlamakBugun mavi kumaş pantolonumu giydim. Geçen ay dugmesi cok sıkıyodu oturamiyordum. Bu ay incelme olmuş cok rahattı karın. Sadece bacaklar biraz sıkıydı. Ama kendime bu yaptığım kötülüğü neden yapiyorum. Neden saf gibi irademe sahip çıkamıyorum
Yarın ben de yeniden kendime sahip çıkıcam, tartı günü öncesi niye böyle bir yemeğe saldırdım bilemiyorum ama telafi ederizBugun toplamda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 8 tane sigara boregi(oha), yarim dilim kek, bir kâse kuskus yemişim. Kahve yaninda 3 4 cikolata kucuk toplardan... 2 parca cigkofte
Akşam bir fena oldum bir fena. Ne yatabildim ne oturabildim. Yine baş agrisi ve bulantim oldu. Turk kahvesi arkadasim sade icmiyor diye 2 sekerli yaptım kendime ayri yapmıyım dedim yarisini zor içtim (iyi bişey bu aslinda, sadeye alışmışım) galiba ondan sonra oldu. Tabi şeker nirvana yapmıştır herhalde....
Akşam birşey yemedim. Ama hala midem bulaniyodu. Gece acikirsam diye saat iyice geçmeden 22.30 da 5 badem 3 kayısı ve nescafe aldim. Yarin saglam arti cikar. Artik diyetisyene nasil aciklarim bilmem. Kendime yaptigim kotulugu bir kez daha gördüm.
Bir yandanda yeni duzenime alistigimi, vucudumun eski duzene tepki vermeye basladigini gormekte cok mutlu etti. Daha da bu denli karbon alimi asla yapmam. Kahvemi de sekerli icmem gayrı
insAllah cnmİnşallah yarın tartılalım haftaya cumaya çok güzel sonuç için uğraşalım
Amine Busra
@Matmatass
Fit mutlu anne
Cok merak ediyorum. Civciv cikacak kuş cikacakİnşallah yarın tartılalım haftaya cumaya çok güzel sonuç için uğraşalım
Amine Busra
@Matmatass
Fit mutlu anne
Hadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Başlangıç Geçen hafta; 119 kg ile
Bu hafta
Giden; 2
geçmiş olsun bol kazalı bir gün olmuş, ama sen dengelersin ben biliyorum. bende çarşamba günü çok kötü bir gün geçirdim bilmediğim bir semtde sabahtan akşama kadar aç susuz kaldım. salak gibi neden bunu yaptım kendime anlamıyorum. akşamda bir lokanta buldum iki lahmacun ve bir kase çorba içtim ama lahmacunlar beni çok kötü yaptı bildiğin kötü idi yedikten sonra beni çok rahatsız etti.Bugun toplamda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 8 tane sigara boregi(oha), yarim dilim kek, bir kâse kuskus yemişim. Kahve yaninda 3 4 cikolata kucuk toplardan... 2 parca cigkofte
Akşam bir fena oldum bir fena. Ne yatabildim ne oturabildim. Yine baş agrisi ve bulantim oldu. Turk kahvesi arkadasim sade icmiyor diye 2 sekerli yaptım kendime ayri yapmıyım dedim yarisini zor içtim (iyi bişey bu aslinda, sadeye alışmışım) galiba ondan sonra oldu. Tabi şeker nirvana yapmıştır herhalde....
Akşam birşey yemedim. Ama hala midem bulaniyodu. Gece acikirsam diye saat iyice geçmeden 22.30 da 5 badem 3 kayısı ve nescafe aldim. Yarin saglam arti cikar. Artik diyetisyene nasil aciklarim bilmem. Kendime yaptigim kotulugu bir kez daha gördüm.
Bir yandanda yeni duzenime alistigimi, vucudumun eski duzene tepki vermeye basladigini gormekte cok mutlu etti. Daha da bu denli karbon alimi asla yapmam. Kahvemi de sekerli icmem gayrı
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
An itibariyle benim açımdan Mutfak faslı kapanmıştır
İnşallah yarın sabah çok güzel rakamlar görürüz tartılarda
Hatta aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;
Sabah 07.30da uyandım
Saat 08.00de
1 duble Şekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltı; 08.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim Hindi Füme
1 Dilim Beyaz Peynir
ara; 09.45de
1 Kupa Şekersiz Nescafe
Öğlen 13:00de
1,5 bardak ayran ( büyük bardak )
ara; 16.00de
1 kupa Ananaslı yeşil çay
Akşam 18.15de
100 gram Tavuk sote
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta ( erken yiyorum açıkmayayım diye kızdan kalanı yedim)
Gün içinde 2 litre su içildi yatana kadar 3 olur o kesin
kızlar bazen listeler yorumlansın deniyor veya bazı arkadaşlar benim listem neden yorumlanmıyor diyor. ben listeleri okuyorum fakat tabi bazı listelerde yok oruç oluyor yada if .....vs. filan ama sizin bu listeler gerçekten az nedir bu perşembe freni miiiSlm kizlar
Ben de hayalimi yazayım.
Zayifladigin zaman aldığım formami tekrar rahatlıkla giyebilmek ve iş yerimde nefes nefese kalmadan sağa sola koşturup işlerimi yapabilmek. Kızlarımla rahat rahat oynayıp coronavirus bitince alışverişe çıkmak ve beden sıkıntısı yaşamamak. Sağlıklı bir yaşam surebilmek.
Bugünkü menume gelince
10.30 türk kahvesi
13.00 fındık ve peynir (işlerim vardı salata hazırlamaya üşendim)
19.00 taze fasulye, yoğurt, fındık
Az önce 1 bardak çay içtim. Şimdi 1 bardak daha içerim.
Tebrik ederim cok güzelHadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Bu hafta
Giden; 2,7 kg
Cok guzelGÜÜÜNAYYDIIINLAAAR
İkinci bildirimde benden gelsin
geçen hafta : 112.5
bu sabah:111.6
fark: 900 gr
şişkinliğim var mağlum dönemimin ikinci günü. hiç tartı günümde değilim ama tablo için tartıldım
Bende fena oldum ya hic boyle olmamistim. Bir yandan cok iyi aslinda. Vucut tepki veriyorgeçmiş olsun bol kazalı bir gün olmuş, ama sen dengelersin ben biliyorum. bende çarşamba günü çok kötü bir gün geçirdim bilmediğim bir semtde sabahtan akşama kadar aç susuz kaldım. salak gibi neden bunu yaptım kendime anlamıyorum. akşamda bir lokanta buldum iki lahmacun ve bir kase çorba içtim ama lahmacunlar beni çok kötü yaptı bildiğin kötü idi yedikten sonra beni çok rahatsız etti.
GÜÜÜNAYYDIIINLAAAR
şişkinliğim var mağlum dönemimin ikinci günü. hiç tartı günümde değilim ama tablo için tartıldım
o zaman başlasın bizim için güzel bir gün. tebrikleeer
kızlar bazen listeler yorumlansın deniyor veya bazı arkadaşlar benim listem neden yorumlanmıyor diyor. ben listeleri okuyorum fakat tabi bazı listelerde yok oruç oluyor yada if .....vs. filan ama sizin bu listeler gerçekten az nedir bu perşembe freni miii
Tebrik ederim cok güzel
HarikaHadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Bu hafta
Giden; 2,7 kg
KutluyorumGÜÜÜNAYYDIIINLAAAR
Ben tabiki verdigimi geri aldim. Bu hafta sabitim.
97.9
Haftaya 2 kg vermiş olup açığı kapamam lazım
Önümüzdeki hafta fazlasıyla gidecektir.Bildirim gelsin tabiki eksimi kaybettim dünkü menümden dolayı
Geçen cuma 108
Bu cuma 108
Haftalık spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?