Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzel bir duygu dar gelen kıyafetlere girmeye başlamak

Yarın ben de yeniden kendime sahip çıkıcam, tartı günü öncesi niye böyle bir yemeğe saldırdım bilemiyorum ama telafi ederiz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnn

Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda

geçmiş olsun bol kazalı bir gün olmuş, ama sen dengelersin ben biliyorum. bende çarşamba günü çok kötü bir gün geçirdim bilmediğim bir semtde sabahtan akşama kadar aç susuz kaldım. salak gibi neden bunu yaptım kendime anlamıyorum. akşamda bir lokanta buldum iki lahmacun ve bir kase çorba içtim ama lahmacunlar beni çok kötü yaptı bildiğin kötü idi yedikten sonra beni çok rahatsız etti.

kızlar bazen listeler yorumlansın deniyor veya bazı arkadaşlar benim listem neden yorumlanmıyor diyor. ben listeleri okuyorum fakat tabi bazı listelerde yok oruç oluyor yada if .....vs. filan ama sizin bu listeler gerçekten az nedir bu perşembe freni miii

Bende fena oldum ya hic boyle olmamistim. Bir yandan cok iyi aslinda. Vucut tepki veriyor

Regl olmana rağmen bence süper gitmiş tebrik ederim 2li hanelere de çok az kalmış

o zaman başlasın bizim için güzel bir gün. tebrikleeer

Çok teşekkür ederim canım inşallah bundan sonra çok daha güzel rakamlar görürüm

Aynen canım benimki Perşembe freniydi
İnşallah bundan sonra daha güzel menülerim de olacak

Tebrik ederim cok güzel

Çok teşekkür ederim canım umarım hep bu şekilde devam eder

Hadi ilk bildirim benden gelsin o zaman dayanamayacağım

Başlangıç Geçen hafta; 119 kg ile
Bu hafta

Giden; 2,7 kg
Harika
Kutluyorum
Ben tabiki verdigimi geri aldim. Bu hafta sabitim.

97.9

Haftaya 2 kg vermiş olup açığı kapamam lazım
Bildirim gelsin tabiki eksimi kaybettim dünkü menümden dolayı

Geçen cuma 108
Bu cuma 108

Haftalık spor yok.
Önümüzdeki hafta fazlasıyla gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…