• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende fena oldum ya hic boyle olmamistim. Bir yandan cok iyi aslinda. Vucut tepki veriyor
Bazen bugün perşembe dikkat edeyim diye geriliyoruz. yada sendeki artı olarak misafir gerginliği olmuş ipler kopmuş bendede bu durumlar oluyor

Bende bugün eltilerimle buluşacam. bişey yapma dedim ama durmaz.o yüzden sebze veya baklagilli salata yiyebilirim dedim

Hadi ilk bildirim benden gelsin o zaman :KK66: dayanamayacağım :KK48:

Başlangıç Geçen hafta; 119 kg ile
Bu hafta

1612504529608.png

Giden; 2,7 kg :KK71::KK71::KK71:
Tebrik ederim çok güzel gitmiş 😍
GÜÜÜNAYYDIIINLAAAR:KK37::KK36:

İkinci bildirimde benden gelsin
geçen hafta : 112.5
bu sabah:111.6
fark: 900 gr

şişkinliğim var mağlum dönemimin ikinci günü. hiç tartı günümde değilim ama tablo için tartıldım :KK14:
Mens döneminde olmanıza rağmen bence iyi bir eksi,emek verdiğimizde az yada çok karşılığını alıyoruz bu çok güzel bir şey
Ben tabiki verdigimi geri aldim. Bu hafta sabitim.

97.9

Haftaya 2 kg vermiş olup açığı kapamam lazım
Ben artiyla geldiğim için keşke sabit kalabilseydim dedim sizi tebrik ediyorumm
Bildirim gelsin tabiki eksimi kaybettim dünkü menümden dolayı

Geçen cuma 108
Bu cuma 108

Haftalık spor yok.
Bonus bir yerlerde pes ediyoruz ve bence bu bizi psikolojik olarak daha fazla yıpratıyor yine de artıya geçmemen bile güzel
Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 83
Bu hafta: 82.7
Giden: 0.3
Toplam giden: 13
Hedef: 65
Hedefe adım adım yaklaşıyorsunu tebrik ederim, küçük de olsa eksi görmek insanı mutlu ediyor

Tebrik ederim çok güzel gitmiş 😍

Mens döneminde olmanıza rağmen bence iyi bir eksi,emek verdiğimizde az yada çok karşılığını alıyoruz bu çok güzel bir şey

Ben artiyla geldiğim için keşke sabit kalabilseydim dedim sizi tebrik ediyorumm

Bonus bir yerlerde pes ediyoruz ve bence bu bizi psikolojik olarak daha fazla yıpratıyor yine de artıya geçmemen bile güzel

Hedefe adım adım yaklaşıyorsunu tebrik ederim, küçük de olsa eksi görmek insanı mutlu ediyor

Pes değildi aslında bu sefer kurufasulye yedim onun etkisi bile olabilir sağlıklıydı ama işte

şişkinliğim var mağlum dönemimin ikinci günü. hiç tartı günümde değilim ama tablo için tartıldım :KK14:
Ulan bu nee 😍 reglken kilomu verdin sen hey maşşallah haftaya 110 gelir belki 😍

Pes değildi aslında bu sefer kurufasulye yedim onun etkisi bile olabilir sağlıklıydı ama işte
Aynen senin ki saglikliymis ben bir an için bile normal insanlar gibi beslenince hemen kilo alıyorum listeden çıkınca pes etmişim gibi oluyor 🥺

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnn

Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda :KK68::KK68::KK68::KK68:
Amin cnm aleyküm selam

Tebrikler güzel eksi canım 🤩👏

24 Kasım da 97.3 le başlayıp pazar günü 93.4 ü görmüştüm
Başlangıç 93.4
Bu hafta 94.5
+1.1
Çok şişkinlik var yedim,o yoğurtlardan sonra bir şeyler yemek bile bana fazla gelmişken dün yemeyi çok abarttım sonuç bu 😣
Telafi edersin insAllah canım

Slmlar kızlar 🤗
Malesef wc sorunu üstüne dünkü yediklerim derken istediğim eksiyi göremedim :KK43: haftalık kalori hesabına göre 87.5 çıkmam gerekiyordu zaten WC sorunu olmasa olurdu da hafta içinde görmüştüm o rakamı
Geçen hafta: 88.7
Bu hafta: 87.9
Fark: -800
Yüzde: %0.901
Haftaya hedefimi şimdiden belirteyim 86 olabildiğine zorluycam insAllah ilk hedefe son 2.9 kg var 😌

Bugünden itibaren çarşambaya kadar evimde değilim.Bu hafta benim için zor olacak.Büyük ihtimalle cumaya artı çıkarım ama en az zararla atlatmayı umuyorum.

Olsun bak kaç kilo verdin değişiklik olur sana. Kilo alıcam diye beynini şartlama hafif bi artı olursa oda geçer.

Aileyle birlikte olucsksan falan değer ona

Hadi ilk bildirim benden gelsin o zaman :KK66: dayanamayacağım :KK48:

Başlangıç Geçen hafta; 119 kg ile
Bu hafta

1612504529608.png

Giden; 2,7 kg :KK71::KK71::KK71:

😍 maşallah çok güzel değil mi
Ben tabiki verdigimi geri aldim. Bu hafta sabitim.

97.9

Haftaya 2 kg vermiş olup açığı kapamam lazım

Açık yok büş öyle zorlamıyosun kendini.
Kilo almadın unut onu insan 1 günde almaz. Yediklerin su tutuyor vücutta buda geçici.

Arkadaşınla geçirdiğin gün güzelmiydi ona odaklan sen güzel anların için pişman olma

Back
X