Listem arınma diyeti olduğu için biraz zor geçen hafta iyiydi ama bu hafta zorluyor,normal diyete geçince ekmek falan olur herhaldeŞu an listeni bilmiyorum ama 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmeğe eş değer. Bugün gün içinde kaçamağın yoksa üzülüp motivasyonunu düşürme
Günaydıınn bugün bir keyifsizlik halsizlik isteksizlik yani bütüüün "-sizlik"ler var ben de.
1 poğçadan bişey olmaz ama başka onun türevi yeme emiGünaydın hanımlarnöbetten çıktım arkadaşım gelirken poaca getirmiş hastanede 1 tane patatesli poğaça yedim,hala eve gidemedim kuaföre geldim belki biraz canımın sıkıntısı gider diye 2 saate falan eve gitmiş olurum.
Bugünü toparlarim
Benim hayalim de daha sağlıklı olmak, hafiflemek, basaramazsn diyenlere inat başarmak, büyük bedeni var mı diye düşünmeden alışveriş yapmakilk ben hayalimi tazeliyim.
Sağlıklı olmak ağrı çekmemek hayalim.
Aynada gördüğüm kadına üzülmemek, bedenimden kıyafetlerimden rahatsız olmamak.
Bunun için bırakmıycam devam edicem.
Her darlandığımda bunları düşünücem.
Benim hayalim de daha sağlıklı olmak, hafiflemek, basaramazsn diyenlere inat başarmak, büyük bedeni var mı diye düşünmeden alışveriş yapmak
Bunu atlamışım cozuttum diye gerisini koyvermedin inşBen bu aksam cozuttum
Tabiki demoralize eden kişi çokÖyle mi dediler bi de hasbinallah
Tabiki demoralize eden kişi çok
Daha genç yaşta olmama rağmen çok büyük kiloları bununla beraber sağlık sorunlarını gördüm elbette ki sağlıklı olmayı çok istiyorumBugün perşembe tartı öncesi günümüz.
Bugünü bizim topikte hayal kurma günü ilan ediyorum.
Haftanın diğer günleri kötü mü geçti? O zaman bugün kendimiz için hayal kuruyoruz.
Niye kilo vermek istediğimizi içimizde kalanları düşünüp daha sağlıklı günlerimizin hayalini kurup perşembeye sarılıyoruz.
Hafta çok iyi geçti bi yorgunluk olduysa yine bugünü fırsat bilip hayalimizi tazeliyoruz.
Hepimiz yüksek kiloyu gördük aynadaki hissi sadece biz anlıyoruz.
Çabucak verelim değil mesele. Çabuk vermeye değil bırakmadan devam etmeye odaklanıcaz bundan sonra.
Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Yazmak iyi geliyor bize sen kaçırdıklarına yanKızlar amma yazmışsınız birkaç sayfa okudum sonra pes ettimben buraya gelemedim gelemeyince yedim yedikçe gelmedim bir kısır döngüye girdim Allahım sen affet bolca karbonhidrata yöneldim yarın ak koyun kara koyun meydana çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?