Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu an listeni bilmiyorum ama 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmeğe eş değer. Bugün gün içinde kaçamağın yoksa üzülüp motivasyonunu düşürme
Listem arınma diyeti olduğu için biraz zor geçen hafta iyiydi ama bu hafta zorluyor,normal diyete geçince ekmek falan olur herhalde

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün de erkenden uyanabildim
Şekersiz Türk kahvemle güne güzel bir başlangıç yaptım hatta şimdi de güzel bir kahvaltı ile taçlandıracağım Umarım hepimiz için bol eksili ve kaçamaksız bir gün olur

Günaydın hanımlar nöbetten çıktım arkadaşım gelirken poaca getirmiş hastanede 1 tane patatesli poğaça yedim,hala eve gidemedim kuaföre geldim belki biraz canımın sıkıntısı gider diye 2 saate falan eve gitmiş olurum.
Bugünü toparlarim

1 poğçadan bişey olmaz ama başka onun türevi yeme emi

Bugün perşembe tartı öncesi günümüz.
Bugünü bizim topikte hayal kurma günü ilan ediyorum.
Haftanın diğer günleri kötü mü geçti? O zaman bugün kendimiz için hayal kuruyoruz.
Niye kilo vermek istediğimizi içimizde kalanları düşünüp daha sağlıklı günlerimizin hayalini kurup perşembeye sarılıyoruz.

Hafta çok iyi geçti bi yorgunluk olduysa yine bugünü fırsat bilip hayalimizi tazeliyoruz.

Hepimiz yüksek kiloyu gördük aynadaki hissi sadece biz anlıyoruz.

Çabucak verelim değil mesele. Çabuk vermeye değil bırakmadan devam etmeye odaklanıcaz bundan sonra.

Amine Busra
60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
misafir1001
dimaze3800
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass

Benim hayalim de daha sağlıklı olmak, hafiflemek, basaramazsn diyenlere inat başarmak, büyük bedeni var mı diye düşünmeden alışveriş yapmak

Benim Kilo verme hayalim ilk etapta sağlıklı ağrıların olmadığı bir kiloya düşmek
Evet şu anda da kiloma göre harketliyim ama kızlarımla daha kaliteli vakit geçirip ruhumu yansıtan ve üzerimde hoş duran şeyler alabilmek, ailemle uzun uzun yürüyüşler yapmak.
Bir yere giderken anam şimdi şu kadar yol yürümem lazım diye endişe etmeden hadi dahasını da yürüyelim diyebilmek
Evlatlarımın evlenip çoluk çocuğa karıştığını görüp ileride Torunlarla bile hoplaya zıplaya oyun oynayıp Süper Ananne olmak

Kesinlikle önce sağlığım sonra da Ailem için başarabileceğime adım gibi eminim

Daha genç yaşta olmama rağmen çok büyük kiloları bununla beraber sağlık sorunlarını gördüm elbette ki sağlıklı olmayı çok istiyorum
Ama benim en büyük hayalim özgür olabilmek,kendi bedenimle tekrar barisabilmek,özgüvenimi tekrar kazanabilmek
Bir ortamda ezişip büzüşmeden rahatça hareket edebilmek.

Yazmak iyi geliyor bize sen kaçırdıklarına yan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…