- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
evet ezcaneden alınıyor.İyi 5 kg ise halledersn yakında insAllah
Ampul kapsül dediklerini eczaneden mi almak lazım
Bugun abartmanin dibine vurdum. Arkadasim geldi. Aman allahim midem cok kötü bulanıyor. Cikarsam cikaramiyorum berbatim...
Ah canim benimde ayni oldu... Ayni durumdayiz. Ama yarin hicbirsey yok gibi devam edicez ve haftasonu da hic bozmazsak haftaya guzel bir eksi goruruzYüz karası menüm en olmadık günde böyle menüannemlerdeyiz kardeşler toplandık annem doldurmuş
4 Şubat Perşembe (1690 kalori)
Kahvaltı 10:00
Sucuk(16 Gr)
Patates kavurma(30gr)
3 zeytin
Peynir (23gr)
Yoğurt (130gr)
Beyaz ekmek (24gr)
Öğle 14:30
Yoğurtlu bulgur köftesi(150gr)
Aşure (150gr)
Ara 16:30
Bisküvili pasta (54gr)
Akşam 19:30
Patates yemeği (60gr)
Salata
Sütlaç (150gr)
Şu 2 lt anca olmuştur
Spor
40 dk tempolu yürüyüş
20 dk koşu
Karbonhidrat fazla oldu ama kalori olarak çok aşmamışm perşembeye hiç olmadi biliyorum yine patladım ne zmn yarışa girsem zaten böyle oluyor adette balta vurdu telafi etmek için gece yatmadan yine spor yapicaz mutlaka
Ayşe kimCanım okadar emek veriyorsunkeşke olmasaydı ama yarın eminim dengelersin sen
Ayşe görmesinmezun veya listede hiç fark etmez
Ah canim benimde ayni oldu... Ayni durumdayiz. Ama yarin hicbirsey yok gibi devam edicez ve haftasonu da hic bozmazsak haftaya guzel bir eksi goruruz
Ayşe kimherkesi ismen bilmiyorumda
Yazdim yazdim yazmammiO yazmış sende yaz
Bugun mavi kumaş pantolonumu giydim. Geçen ay dugmesi cok sıkıyodu oturamiyordum. Bu ay incelme olmuş cok rahattı karın. Sadece bacaklar biraz sıkıydı. Ama kendime bu yaptığım kötülüğü neden yapiyorum. Neden saf gibi irademe sahip çıkamıyorum
Bu arada arkadasim beni eylulde gormustu en son. 111 civariyken. 10 dk kitap alip gitmişti. Baya kg vermissin dedi. Ama ne yemişim bugun yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?