• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK68:

An itibariyle benim açımdan Mutfak faslı kapanmıştır :21::21::21::21:

İnşallah yarın sabah çok güzel rakamlar görürüz tartılarda :KK66:

Hatta aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah 07.30da uyandım :KK59:

Saat 08.00de
1 duble Şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 08.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim Hindi Füme
1 Dilim Beyaz Peynir

ara; 09.45de
1 Kupa Şekersiz Nescafe

Öğlen 13:00de
1,5 bardak ayran ( büyük bardak )

ara; 16.00de
1 kupa Ananaslı yeşil çay

Akşam 18.15de
100 gram Tavuk sote
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta ( erken yiyorum açıkmayayım diye kızdan kalanı yedim :KK70: )

Gün içinde 2 litre su içildi yatana kadar 3 olur o kesin :KK66:

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi(arkadaşım çağırmıştı):2 sarma,1 servis kaşığı kısır,çok turşu,1 büyük poaça,bir avuç karışık çerez(ne çok yemişim,hem de tartı öncesi)
Akşam:1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

İyi akşamlar o şişim ki yarın eğer evden erken cikabilirsem dahiliye uzmanına gidicem dün gece açlık şekerim yine yüksek geldi ve sonra yemeğe saldırdım sabah
Akşam mercimek çorbası 2 Etimek yoğurt
2 incir
Tekrar arada muz 5 tane ceviz ve çok aç hissediyorum😣

Slm kizlar

Ben de hayalimi yazayım.
Zayifladigin zaman aldığım formami tekrar rahatlıkla giyebilmek ve iş yerimde nefes nefese kalmadan sağa sola koşturup işlerimi yapabilmek. Kızlarımla rahat rahat oynayıp coronavirus bitince alışverişe çıkmak ve beden sıkıntısı yaşamamak. Sağlıklı bir yaşam surebilmek.

Bugünkü menume gelince

10.30 türk kahvesi
13.00 fındık ve peynir (işlerim vardı salata hazırlamaya üşendim)
19.00 taze fasulye, yoğurt, fındık

Az önce 1 bardak çay içtim. Şimdi 1 bardak daha içerim.

Yüz karası menüm en olmadık günde böyle menü 😩 annemlerdeyiz kardeşler toplandık annem doldurmuş
4 Şubat Perşembe (1690 kalori)
Kahvaltı 10:00
Sucuk(16 Gr)
Patates kavurma(30gr)
3 zeytin
Peynir (23gr)
Yoğurt (130gr)
Beyaz ekmek (24gr)

Öğle 14:30
Yoğurtlu bulgur köftesi(150gr)
Aşure (150gr)

Ara 16:30
Bisküvili pasta (54gr)

Akşam 19:30
Patates yemeği (60gr)
Salata
Sütlaç (150gr)

Şu 2 lt anca olmuştur
Spor
40 dk tempolu yürüyüş
20 dk koşu

Karbonhidrat fazla oldu ama kalori olarak çok aşmamışm perşembeye hiç olmadi biliyorum yine patladım ne zmn yarışa girsem zaten böyle oluyor adette balta vurdu telafi etmek için gece yatmadan yine spor yapicaz mutlaka

Bugun abartmanin dibine vurdum. Arkadasim geldi. Aman allahim midem cok kötü bulanıyor. Cikarsam cikaramiyorum berbatim...

Canım okadar emek veriyorsun :( keşke olmasaydı ama yarın eminim dengelersin sen ;)
Ayşe görmesin :D mezun veya listede hiç fark etmez :D

Yüz karası menüm en olmadık günde böyle menü 😩 annemlerdeyiz kardeşler toplandık annem doldurmuş
4 Şubat Perşembe (1690 kalori)
Kahvaltı 10:00
Sucuk(16 Gr)
Patates kavurma(30gr)
3 zeytin
Peynir (23gr)
Yoğurt (130gr)
Beyaz ekmek (24gr)

Öğle 14:30
Yoğurtlu bulgur köftesi(150gr)
Aşure (150gr)

Ara 16:30
Bisküvili pasta (54gr)

Akşam 19:30
Patates yemeği (60gr)
Salata
Sütlaç (150gr)

Şu 2 lt anca olmuştur
Spor
40 dk tempolu yürüyüş
20 dk koşu

Karbonhidrat fazla oldu ama kalori olarak çok aşmamışm perşembeye hiç olmadi biliyorum yine patladım ne zmn yarışa girsem zaten böyle oluyor adette balta vurdu telafi etmek için gece yatmadan yine spor yapicaz mutlaka
Ah canim benimde ayni oldu... Ayni durumdayiz. Ama yarin hicbirsey yok gibi devam edicez ve haftasonu da hic bozmazsak haftaya guzel bir eksi goruruz

Bugun toplamda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 8 tane sigara boregi(oha), yarim dilim kek, bir kâse kuskus yemişim. Kahve yaninda 3 4 cikolata kucuk toplardan... 2 parca cigkofte
Akşam bir fena oldum bir fena. Ne yatabildim ne oturabildim. Yine baş agrisi ve bulantim oldu. Turk kahvesi arkadasim sade icmiyor diye 2 sekerli yaptım kendime ayri yapmıyım dedim yarisini zor içtim (iyi bişey bu aslinda, sadeye alışmışım) galiba ondan sonra oldu. Tabi şeker nirvana yapmıştır herhalde....

Akşam birşey yemedim. Ama hala midem bulaniyodu. Gece acikirsam diye saat iyice geçmeden 22.30 da 5 badem 3 kayısı ve nescafe aldim. Yarin saglam arti cikar. Artik diyetisyene nasil aciklarim bilmem. Kendime yaptigim kotulugu bir kez daha gördüm.

Bir yandanda yeni duzenime alistigimi, vucudumun eski duzene tepki vermeye basladigini gormekte cok mutlu etti. Daha da bu denli karbon alimi asla yapmam. Kahvemi de sekerli icmem gayrı 🤢

Tahmin ettimde emin olmak istedim 🤭 burda beni tokatlayacak 60kiloyum 60kiloyum Bonus Bonus olabilir 😭

Bugun mavi kumaş pantolonumu giydim. Geçen ay dugmesi cok sıkıyodu oturamiyordum. Bu ay incelme olmuş cok rahattı karın. Sadece bacaklar biraz sıkıydı. Ama kendime bu yaptığım kötülüğü neden yapiyorum. Neden saf gibi irademe sahip çıkamıyorum

Bak ne güzel karşılığını görmüşsün işte ufaktan da olsa ;) Okadar güzel bir duygu ki o olmayanların bollaşmaya başlaması :KK68:
Benimde dolapta o kilo verdiğim dönem 2 -3 kilo daha verirsem giyerim diye denemeden aldığım renkli pantalonlar vardı ( biri mor biri kırmızı ) Denemiş olsaydım o dönem kesin olurdu belkide ama yok sonra birde verdiklerimi alınca hayal kırıklığım daha beter oldu :(

Hala da kimseye vermeye kıyamadım :D gerçi o dönem 36 yaşındaydım :D şimdi olsa giyermiyim bilmiyorum ama bakalım olmadı bir kerecik giyip resim çekilir öyle veririm :D etiketleri bile hala üzerinde :D biri 42 beden biri 40 ama dar kesim :D

Bu arada arkadasim beni eylulde gormustu en son. 111 civariyken. 10 dk kitap alip gitmişti. Baya kg vermissin dedi. Ama ne yemişim bugun yahu 🤔

Kesinlikle insan çok motive oluyor ;) Lütfen yarın çok sıkı tut hatta benim şu Cadı kazanından yap sonuçta zararsız ;) Hiç olmamış gibi kaldığın yerden devam canım ;)

Bu arada benim genelce yazın özellikle çok sık yaptığım bir tarif vereyim ;)
Bana diyetisyene gittiğim zaman önermişti ve kesinlikle çok güzel yağ yakarsın bununla demişti ;)

Belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmış olurum bilmeyenler de deneyebilir ;)
iki dakikada hazırlanıyor

Yoğurtlu kabak

1 tane kabağı ince rendeleyip iyice suyunu sıkıyorum ve az sarımsaklı yoğurtla karıştırıp cacık yapar gibi hafif sullandırıyorum ;) hiç sulandırmadan da olur çok daha güzel tok tutuyor ;)
Bol nane eklerim ben ;)

Evdekilere resmen normal cacık diye kakalamışlığım var :D kesinlikle sarımsaktan tadını almadılar ;)
Heee büyük beni yaparken yakalayınca jeton düştü ama artık oda arada da olsa yiyor

Benim arkadaşım çiğden yiyemiyorum dediği için yağsız tavada hafif döndürüyordu ;)

Bundan dilediğin kadar yiyebilirsin açıktıkça kesinlikle sıkıntı olmaz demişti Diyetisyenim ve cidden onla da güzel yağ yakmıştım ;) genelde kaçırdığım günün ertesi yapardım dengelemek için

İyi geceler ❤

Akşam annemin evindeydim oruçlular vardı iftara gitmiş oldum.
Çok yedim sanırım miktar olarak.
Şu an şiş hissediyorum yarın ne olucak görücez.

Bugün hafif eğilerek süpürgeyi tuttum yine gitti belim çok ağrım var.

Sabaha yazıcam inş yediklerimi

Back
X