Bugün perşembe tartı öncesi günümüz.
Bugünü bizim topikte hayal kurma günü ilan ediyorum.
Haftanın diğer günleri kötü mü geçti? O zaman bugün kendimiz için hayal kuruyoruz.
Niye kilo vermek istediğimizi içimizde kalanları düşünüp daha sağlıklı günlerimizin hayalini kurup perşembeye sarılıyoruz.
Hafta çok iyi geçti bi yorgunluk olduysa yine bugünü fırsat bilip hayalimizi tazeliyoruz.
Hepimiz yüksek kiloyu gördük aynadaki hissi sadece biz anlıyoruz.
Çabucak verelim değil mesele. Çabuk vermeye değil bırakmadan devam etmeye odaklanıcaz bundan sonra.
Amine Busra
@60kiloyum
@bengisu022
@74FRIDA
lolaxx
@misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
oynakbasi34
@Matmatass
Selam +90 citirlari nassinizzz
Elhamdülillah canim bende iyiyim debeleniyoruz isteİyiyiz mumucum sağol sen nasılsın?
Ben de artı geldim
Selamlar hayırlı cumalar herkese
Genel bir perşembe cozutması olmuş sanırım dün benim de öyleydi sabah ve akşam iyiydi fakat öğle ikindi civarı bir tıkınma durumu oldu. Fakat salmamaya çalıştım.
4 şubat perş
10.45
2 haşl yumurta 1 tk fıstık ezmesi 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
12.15
Yarım ülker çikolatalı gofret yaklaşık 110 kcal
15.00 1 kase pilaki 4 köfte yarım lavaş 60 gr hindi füme 1 kase salata
---->10 kaju bir muz 45 gr çikolata 1 kk tahin helvası<----- tam burada cozuttum
20.00 1 kase lahana çorbası 1 mandalina
3 litre su
Yine de güzel vermisin canimBildirim
Geçen hafta 126.6
Bugün 125.5 (-1.1 fark)
Spor 200 dk civarı
Misafir germez de cocuklar cok gerdi dünBazen bugün perşembe dikkat edeyim diye geriliyoruz. yada sendeki artı olarak misafir gerginliği olmuş ipler kopmuş bendede bu durumlar oluyor
Bende bugün eltilerimle buluşacam. bişey yapma dedim ama durmaz.o yüzden sebze veya baklagilli salata yiyebilirim dedim
maşallah çok güzel değil mi
Açık yok büş öyle zorlamıyosun kendini.
Kilo almadın unut onu insan 1 günde almaz. Yediklerin su tutuyor vücutta buda geçici.
Arkadaşınla geçirdiğin gün güzelmiydi ona odaklan sen güzel anların için pişman olma
Ya açigi kapatma dedigim 17 şubat hedefim 95ti o yüzden.. kızın dogumgunune hedef koymustummaşallah çok güzel değil mi
Açık yok büş öyle zorlamıyosun kendini.
Kilo almadın unut onu insan 1 günde almaz. Yediklerin su tutuyor vücutta buda geçici.
Arkadaşınla geçirdiğin gün güzelmiydi ona odaklan sen güzel anların için pişman olma
Olucaksin. Hic birakmadan devam edersen 3 ay sonra farki kendin gormeye başlayacaksın 6 ay sonra diger insanlar soylemeye baslayacak. Yaza disari cikmaya baslayinca herkes şok olmasın mi :))Kesinlikle güzel bir duygu ve inşallah 2li rakamları da görür daha da mutlu olurum
Bonus dün yazamadim hayal kurun demişsin yaa unutmustum aklima geldi. Biraz daha kg verince 44 beden kirmizi uçuş uçuş bir etek alicam kendime. Ben hic oyle pileli ya da bol etek giyemedim. Hep daha kilolu gosteriyordu.
Birde 2015te arkadasimin dugunune aldigim cok guzel bir elbise var. Onu da tekrar giyebilmek istiyorum. Sanirim bir yakin arkadasim ve kuzenim nişan yapacaklar ayrı ayrı. Evdeki elbiselere girmem lazım
2 kez almak nasip oldu. İkisinide büyük beden bulabildigime sevinerek almistim ne yazikki hicbiri olmadi sonra. Ve tabiki zayiflarda durdugu gibi durmadi bendeEvet ya hayal ettiğimiz kıyafetler var dimi içimizde kalan.
Beyaz bir pantolon içimde kalmıştır mesela
2 kez almak nasip oldu. İkisinide büyük beden bulabildigime sevinerek almistim ne yazikki hicbiri olmadi sonra. Ve tabiki zayiflarda durdugu gibi durmadi bende
Diyetisyen bana hedef koydu zatenAmine Busra kendimize bu haftalık spor hedefi koyalım mı? Hergün 1 er mil ve hareketler
Yoksam 54 krem pantolonum var. İnan eskiden camasir asmaya utaniyordum. Balkon yok zaten giristeyim. Buyuk camin onundeki ipe iki pantolon astimmi yer kalmıyoduBüyük beden değil tabi içimde kalan
Diyetisyen bana hedef koydu zatenbacagimda bir kakilma var. Eger o izin verirse bu hafta tam olarak uymayi düşünüyorum.
Ebru karadumanla 10 dk karın egzersizi, 10 dk basen egzersizi
Hafta da 3 gün leslie 2
Bana bu sekilde verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?