Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar hayırlı cumalar herkese
Genel bir perşembe cozutması olmuş sanırım dün benim de öyleydi sabah ve akşam iyiydi fakat öğle ikindi civarı bir tıkınma durumu oldu. Fakat salmamaya çalıştım.

4 şubat perş
10.45
2 haşl yumurta 1 tk fıstık ezmesi 1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek

12.15
Yarım ülker çikolatalı gofret yaklaşık 110 kcal

15.00 1 kase pilaki 4 köfte yarım lavaş 60 gr hindi füme 1 kase salata
---->10 kaju bir muz 45 gr çikolata 1 kk tahin helvası<----- tam burada cozuttum

20.00 1 kase lahana çorbası 1 mandalina

3 litre su

Bunu düşünmek hayal kurmak istemek çoooook güzel ❤
Benimki de dolabımın sadece 2 rafını kullanabiliyorum şu an. Diğer kısımlardaki kıyafetler tekrar içine girebileceğim günleri bekliyor.
Rahaaat rahaaat hareket edebilmek, değişik değişik sporları deneyebilmek istiyorum. Aynaya baktığımda pişmanlık ve keşke görmek istemiyorum.

Bu sefer verirken kendimle bir yarışma halinde, ceza ödül durumunda olmak istemiyorum. Kendime çok yüklenmek istemiyorum. Kendimi cezalandırmak suçlamak istemiyorum.

Olduğum niyet üstüne emin adımlarla (umutsuzlukta, bazen ipin ucunu kaçırmak da, bazen bol eksi, bazen sabit, belki bazen artı görmek de buna dahil) iyisiyle kötüsüyle yürümek istiyorum.

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 101.5
Bu hafta 102.5

Amine Busra sabit kalmakta iyidir üzülmeee
Ben de artı geldim
Bildirim
Geçen hafta 126.6
Bugün 125.5 (-1.1 fark)
Spor 200 dk civarı
Yine de güzel vermisin canim

Misafir germez de cocuklar cok gerdi dün

Kesinlikle güzel bir duygu ve inşallah 2li rakamları da görür daha da mutlu olurum

Ya açigi kapatma dedigim 17 şubat hedefim 95ti o yüzden.. kızın dogumgunune hedef koymustum

Kesinlikle güzel bir duygu ve inşallah 2li rakamları da görür daha da mutlu olurum
Olucaksin. Hic birakmadan devam edersen 3 ay sonra farki kendin gormeye başlayacaksın 6 ay sonra diger insanlar soylemeye baslayacak. Yaza disari cikmaya baslayinca herkes şok olmasın mi :))

Ben 30 eylulde 111 ile başladım. İte kaka 26 aralikta 100.6 idim. Şuan 98 oldum. Ocak iyi geçmedi ama neyse yani kisaca şuana kadar 13 kg verdim. Ve çevremdekiler ufak ufak farketmeye başladı. Hedefim mayis sonu 80 görmek. Yani toplam da 30 kg vermiş olucam herkes elbette farkedecek, tebrik edicek

Bonus dün yazamadim hayal kurun demişsin yaa unutmustum aklima geldi. Biraz daha kg verince 44 beden kirmizi uçuş uçuş bir etek alicam kendime. Ben hic oyle pileli ya da bol etek giyemedim. Hep daha kilolu gosteriyordu.

Birde 2015te arkadasimin dugunune aldigim cok guzel bir elbise var. Onu da tekrar giyebilmek istiyorum. Sanirim bir yakin arkadasim ve kuzenim nişan yapacaklar ayrı ayrı. Evdeki elbiselere girmem lazım

Evet ya hayal ettiğimiz kıyafetler var dimi içimizde kalan.

Beyaz bir pantolon içimde kalmıştır mesela

Evet ya hayal ettiğimiz kıyafetler var dimi içimizde kalan.

Beyaz bir pantolon içimde kalmıştır mesela
2 kez almak nasip oldu. İkisinide büyük beden bulabildigime sevinerek almistim ne yazikki hicbiri olmadi sonra. Ve tabiki zayiflarda durdugu gibi durmadi bende

Amine Busra kendimize bu haftalık spor hedefi koyalım mı? Hergün 1 er mil ve hareketler
Diyetisyen bana hedef koydu zaten bacagimda bir kakilma var. Eger o izin verirse bu hafta tam olarak uymayi düşünüyorum.

Ebru karadumanla 10 dk karın egzersizi, 10 dk basen egzersizi
Hafta da 3 gün leslie 2

Bana bu sekilde verdi

Diyetisyen bana hedef koydu zaten bacagimda bir kakilma var. Eger o izin verirse bu hafta tam olarak uymayi düşünüyorum.

Ebru karadumanla 10 dk karın egzersizi, 10 dk basen egzersizi
Hafta da 3 gün leslie 2

Bana bu sekilde verdi

Ebruda iyi eva fitnes diye bi kanal gördüm yeni baksana çok güzel videoları lolaxx sende bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…