Bazen bugün perşembe dikkat edeyim diye geriliyoruz. yada sendeki artı olarak misafir gerginliği olmuş ipler kopmuş bendede bu durumlar oluyorBende fena oldum ya hic boyle olmamistim. Bir yandan cok iyi aslinda. Vucut tepki veriyor
Tebrik ederim çok güzel gitmişHadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Başlangıç Geçen hafta; 119 kg ile
Bu hafta
Giden; 2,7 kg
Mens döneminde olmanıza rağmen bence iyi bir eksi,emek verdiğimizde az yada çok karşılığını alıyoruz bu çok güzel bir şeyGÜÜÜNAYYDIIINLAAAR
İkinci bildirimde benden gelsin
geçen hafta : 112.5
bu sabah:111.6
fark: 900 gr
şişkinliğim var mağlum dönemimin ikinci günü. hiç tartı günümde değilim ama tablo için tartıldım
Ben artiyla geldiğim için keşke sabit kalabilseydim dedim sizi tebrik ediyorummBen tabiki verdigimi geri aldim. Bu hafta sabitim.
97.9
Haftaya 2 kg vermiş olup açığı kapamam lazım
Bonus bir yerlerde pes ediyoruz ve bence bu bizi psikolojik olarak daha fazla yıpratıyor yine de artıya geçmemen bile güzelBildirim gelsin tabiki eksimi kaybettim dünkü menümden dolayı
Geçen cuma 108
Bu cuma 108
Haftalık spor yok.
Hedefe adım adım yaklaşıyorsunu tebrik ederim, küçük de olsa eksi görmek insanı mutlu ediyorGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 83
Bu hafta: 82.7
Giden: 0.3
Toplam giden: 13
Hedef: 65
Tebrik ederim çok güzel gitmiş
Mens döneminde olmanıza rağmen bence iyi bir eksi,emek verdiğimizde az yada çok karşılığını alıyoruz bu çok güzel bir şey
Ben artiyla geldiğim için keşke sabit kalabilseydim dedim sizi tebrik ediyorumm
Bonus bir yerlerde pes ediyoruz ve bence bu bizi psikolojik olarak daha fazla yıpratıyor yine de artıya geçmemen bile güzel
Hedefe adım adım yaklaşıyorsunu tebrik ederim, küçük de olsa eksi görmek insanı mutlu ediyor
Ulan bu neeGÜÜÜNAYYDIIINLAAAR
şişkinliğim var mağlum dönemimin ikinci günü. hiç tartı günümde değilim ama tablo için tartıldım
Aynen senin ki saglikliymis ben bir an için bile normal insanlar gibi beslenince hemen kilo alıyorum listeden çıkınca pes etmişim gibi oluyorPes değildi aslında bu sefer kurufasulye yedim onun etkisi bile olabilir sağlıklıydı ama işte
Amin cnm aleyküm selamSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu güzel günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnn
Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda
Waooowww süpersin cnmHadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Bu hafta
Giden; 2,7 kg
Tebrikler güzel eksi canımGÜÜÜNAYYDIIINLAAAR
Haftaya dengelersin cnm insAllahBen tabiki verdigimi geri aldim. Bu hafta sabitim.
97.9
Sabit olmamda süper cnm tebriklerBildirim gelsin tabiki eksimi kaybettim dünkü menümden dolayı
Geçen cuma 108
Bu cuma 108
Haftalık spor yok.
Eksi eksidir canım tebriklerGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 83
Bu hafta: 82.7
Giden: 0.3
Toplam giden: 13
Hedef: 65
Telafi edersin insAllah canım24 Kasım da 97.3 le başlayıp pazar günü 93.4 ü görmüştüm
Başlangıç 93.4
Bu hafta 94.5
+1.1
Çok şişkinlik var yedim,o yoğurtlardan sonra bir şeyler yemek bile bana fazla gelmişken dün yemeyi çok abarttım sonuç bu
Bugünden itibaren çarşambaya kadar evimde değilim.Bu hafta benim için zor olacak.Büyük ihtimalle cumaya artı çıkarım ama en az zararla atlatmayı umuyorum.
Hadi ilk bildirim benden gelsin o zamandayanamayacağım
Bu hafta
Giden; 2,7 kg
Ben tabiki verdigimi geri aldim. Bu hafta sabitim.
97.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?