- 23 Aralık 2016
- 1.074
- 7.226
- 108
Benim otlakçilar kizlarminik dün brokolime ortak oldu
![]()
çok iyi maşallah ortak oldukları şeyin brokoli olması

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim otlakçilar kizlarminik dün brokolime ortak oldu
![]()
Listeye asla uyamıyorum nöbetten çıktığımda marketler kapalı oluyor sebze alamadım yarın mutlaka alıcam
Kahvaltı 1 tatlı kaşığı tereyağında 2 yumurta ve bir büyük dilim kaşar peyniri (beyaz peynir yiyemediğim için listeden bir dilim hindi füme ve peyniri çıkararak kaşar ekledi)
Ara light sütlü filtre kahve(light sütü tamamen ben vicdanımı rahatlatmak için ekledim)
Öğlen- akşam hastaneye götürmek için tavada ızgara yaptığım tavuklardan tırtıkladım
Akşam yemeği buzluktan közlenmiş biber patlıcan domates 3 yemek kaşığı kadar
Izgara yağsız tavuk göğsü yemeyi planlıyorum
21-22 gibi activia shot 80ml
Ve kahve içerim diye düşünüyorum
Ek birşey yersem yazarım hastanede giremeyebilirim diye şimdiden ekledim
Buyuk olan yemiyo yaaçok iyi maşallah ortak oldukları şeyin brokoli olması![]()
Kaç bedendi ki nereden almistinTaytim küçük geldiiii
Mrb canım afiyet olsun yumurta yağ niye yaptınmerhaba kızlarrrsaçı yumurtalayıp yağladım yine oturuyorum. çay içiyorum
![]()
Trendyol dan aldim. Xl aldim ama aşırı sıktı. 5 kg verince daha rahat olur herhaldeKaç bedendi ki nereden almistin
Mrb canım afiyet olsun yumurta yağ niye yaptın
dil peyniri yiyebiliyorsan kaşar yerine onu tercih et. yağ oranı daha düşük ve protein oranı daha yüksek. tadı da zaten kaşar peynirine benziyor.Listeye asla uyamıyorum nöbetten çıktığımda marketler kapalı oluyor sebze alamadım yarın mutlaka alıcam
Kahvaltı 1 tatlı kaşığı tereyağında 2 yumurta ve bir büyük dilim kaşar peyniri (beyaz peynir yiyemediğim için listeden bir dilim hindi füme ve peyniri çıkararak kaşar ekledi)
Ara light sütlü filtre kahve(light sütü tamamen ben vicdanımı rahatlatmak için ekledim)
Öğlen- akşam hastaneye götürmek için tavada ızgara yaptığım tavuklardan tırtıkladım
Akşam yemeği buzluktan közlenmiş biber patlıcan domates 3 yemek kaşığı kadar
Izgara yağsız tavuk göğsü yemeyi planlıyorum
21-22 gibi activia shot 80ml
Ve kahve içerim diye düşünüyorum
Ek birşey yersem yazarım hastanede giremeyebilirim diye şimdiden ekledim
saç bakımı için canım. saç dökülmelerine, saçların sağlıklı uzamasına, kırıkların önlenmesine, parlamasına, sağlıklı görünmesine vs çok faydası var. haftada bir yapıyorum.Kaç bedendi ki nereden almistin
Mrb canım afiyet olsun yumurta yağ niye yaptın
İyi 5 kg ise halledersn yakında insAllahTrendyol dan aldim. Xl aldim ama aşırı sıktı. 5 kg verince daha rahat olur herhalde
Ampul kapsül dediklerini eczaneden mi almak lazımsaç bakımı için canım. saç dökülmelerine, saçların sağlıklı uzamasına, kırıkların önlenmesine, parlamasına, sağlıklı görünmesine vs çok faydası var. haftada bir yapıyorum.
1 yumurta sarısı
saça yetecek kadar zeytinyağı
bemiks ampül
bepanten ampül
E vitamini jel kapsül
Tesekkur ederim cnm beni de ekledigin için
+90 GRUBU KİLO TABLOSU
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK Bonus
110 109,5 108 -1,5 Amine Busra
111 99,5 97,9 -1,6 60kiloyum
85,8 85,8 Sabit @bengisu022 lolaxx
127 126,6 -0,6 @74FRIDA 112,5 @nisan34 103,5 101,5 -2 @Minik Meleklerim 75,6 misafir1001
95,7 84 83 -1 @dimaze3800 92 92 sabit Fit mutlu anne
90,7 90 88,7 -1,3 oynakbasi34
Bulamiyorum
110,9
Yazdıklarınızı eklim dedim ama eksik olanlar var. Bu sene başından yada aralık farketmez kaç kiloyla başladığınızı yazın.
@74FRIDA
@nisan34
@Minik Meleklerim
60kiloyum
Fit mutlu anne
@dimaze3800
@bengisu022
Topiğimizin biricik sağlık çalışanları can canlar. sizi görünce çok mutlu oldum ikinizide sevgi ile kucaklıyorum![]()
İyi geçer kızlar
İnşallah ilerleyen saatlerde menü vermek için tekrar gelicem
Tesekkur ederim cnm beni de ekledigin için
![]()
Kaşara benziyorsa yiyebilirim aslında alırım ilk fırsatta teşekkür ederimdil peyniri yiyebiliyorsan kaşar yerine onu tercih et. yağ oranı daha düşük ve protein oranı daha yüksek. tadı da zaten kaşar peynirine benziyor.
saç bakımı için canım. saç dökülmelerine, saçların sağlıklı uzamasına, kırıkların önlenmesine, parlamasına, sağlıklı görünmesine vs çok faydası var. haftada bir yapıyorum.
1 yumurta sarısı
saça yetecek kadar zeytinyağı
bemiks ampül
bepanten ampül
E vitamini jel kapsül
Bi tek @Matmatass ekleyemedim onuda ekliycem cuma inş
Afiyet olsun güzel menü gözleme de yağı azsaİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/4 gözleme, 3 zeytin,3-4 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam:1yemek kaşığı ıspanak,1 kase yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
Şu an listeni bilmiyorum ama 3 kaşık bulgur 1 dilim ekmeğe eş değer. Bugün gün içinde kaçamağın yoksa üzülüp motivasyonunu düşürmeAkşam yemeğine ek 3 kaşık da bulgur pilavı yedim![]()