Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yulafçılaaar
Resimdeki keten tohumu. Kahvaltıya yulafla yiycektim vazgeçtim. Sıcak su koydum üstüne o suyu çekti az daha koydum.
İçindeki omega 3 açığa çıkıyormuş tohumları böyle tüketmek daha faydalıymış.
Akşamdan normal suya koyulsa az bişey öylede olur.
Ben neyle yiyeceğimi kestiremediğim için su koydum direk yoğurda sütede koyulur.
Sabah kahvaltısı için akşamdan koymak çok iyi aynı chia tohumu gibi jellenmiş yapış yapış

Evelallah ondan şüphem yok

Ççççook severim ben de afiyet olsuun

Soğanlı yumurta bende yapcem hafta sonu yaparım ananas kokusuyla yeşil çayı içilebilir yapıyor yaa iyi oluyor
Aynen cnmm
Ben keten tohumunu öğütülmüş yoğurt salataya falan atıyorum arada böyle halini tuketmedm hic

Ççççook severim ben de afiyet olsuun
Saol cnm

Cok sevindim diyetisyenle baslamana. İnsallah cok guzel fayda saglar

Bir bayanın heleki diyetteki bir bayanın yemeğinden almak heee eceline susamış
Bende deli olurum öyle şeylere bazen eşime sorarım bak kendime şunu hazırlıyorum istermisin diye yok der ama sonra bir bakmışsın benden tırtıklamaya kalkışır hemen bir bakış atarım avını başkasıyla paylaşmak istemeyen Arslan misali tamam tamam almıyorum bir daha der
Be adam sordum işte yer misin diye ne hayır diyip tırtıklıyorsun zaten kendimi kısıtlıyorum rıskımda gözün mü var derim nasıl gülüyor yok yok valla bir şey istemiyorum diye

Diyetisyenler niye 2 yımırta vermiyolar ya

Aaaa ben 2 sene önce gittiğimde arada 2 yumurta da verdiği oluyordu günlük genelde yağdan çok gitmediğinin ertesi bir protein ağırlıklı hafta yapalım derdi en sevdiğim haftalar onlardı

Evet eveline susamış:))))

Hele bazen açmısın derim yok der ben kendimi başka bir olaya motive ederim. yaaa uyku, yaa dışarı çıkma tam kapıyı açarım ben acıktım der ve aradan 10 dk geçmemiştir

Yeminle katil olma sebebi

Boyle olabileceğini bilmiyordum afiyet olsun. Ben yogurtla yiyordum. Bu hafta hic yemedim bak bugünkü yogurda koyayim

Hayırlı olsun,kafana yatan bir diyetisyenle başlaman çok güzel olmuş çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Diyetisyenler niye 2 yımırta vermiyolar ya
Bana 2 yumurta vermiş listede galiba doymayacgimi anladı
Afiyet olsunn ben de domatesli çok seviyorum yumurtayı menemene benziyor
Böyle olduğunu bilmiyorum hala keten tohumu almadım yarın alıyım bende yoğurtların içine yazmıştı

Direk kullanmayı seviyorum ben susam gibi ama böyle daha iyiymiş.

Yada öğütücez değirmen falan varsa

Listeye asla uyamıyorum nöbetten çıktığımda marketler kapalı oluyor sebze alamadım yarın mutlaka alıcam
Kahvaltı 1 tatlı kaşığı tereyağında 2 yumurta ve bir büyük dilim kaşar peyniri (beyaz peynir yiyemediğim için listeden bir dilim hindi füme ve peyniri çıkararak kaşar ekledi)
Ara light sütlü filtre kahve(light sütü tamamen ben vicdanımı rahatlatmak için ekledim)
Öğlen- akşam hastaneye götürmek için tavada ızgara yaptığım tavuklardan tırtıkladım
Akşam yemeği buzluktan közlenmiş biber patlıcan domates 3 yemek kaşığı kadar
Izgara yağsız tavuk göğsü yemeyi planlıyorum
21-22 gibi activia shot 80ml
Ve kahve içerim diye düşünüyorum
Ek birşey yersem yazarım hastanede giremeyebilirim diye şimdiden ekledim

Selulit kremide gelmisti yaniyorum anam yaniyorum

Korseli taytta aldim. O da gelir yarin öbür gün. Onu normal günlük iş yaparken giyerim. Yada evde yuruyuş yaparken kremi sürüp taytıda giyerim. Ama egzersizde olmaz
Sauna takım düşünüyorum bende ya bı alamadm spor yaparken giyeyim diye egzersizde niye giymiyorsun

72 olsun inşallah benimki başka bir hastalık isi çıkmazsa göreyim bu kiloyu inşallah
Aman o kadar da değil yahu. Toparlanirsin inşallah
Zayıfla diyen eşim tabağa yemek koydu kendi kendime psikolojimi ettim

Çok geçmiş olsun bonusum çıkan fıtığı bana versene bende disk kalmamış da

Bonus ben 84.7 ile giriş yaptim 19 Aralık da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…