Evelallah ondan şüphem yok
Ççççook severim ben de afiyet olsuunGünaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem
Birkaç yerde denk geldim günlük iki üç tatlı kaşığını aşmayın diyorlardı. Nedendir niçindir doğru mudur bilmiyim ammaYoğurt süt dışında salataya konur omlete yulaflı kreplere falan
Aynen cnmmSoğanlı yumurta bende yapcem hafta sonu yaparım ananas kokusuyla yeşil çayı içilebilir yapıyor yaa iyi oluyor
Ben keten tohumunu öğütülmüş yoğurt salataya falan atıyorum arada böyle halini tuketmedm hicEki Görüntüle 2775246
Yulafçılaaar
Resimdeki keten tohumu. Kahvaltıya yulafla yiycektim vazgeçtim. Sıcak su koydum üstüne o suyu çekti az daha koydum.
İçindeki omega 3 açığa çıkıyormuş tohumları böyle tüketmek daha faydalıymış.
Akşamdan normal suya koyulsa az bişey öylede olur.
Ben neyle yiyeceğimi kestiremediğim için su koydum direk yoğurda sütede koyulur.
Sabah kahvaltısı için akşamdan koymak çok iyi aynı chia tohumu gibi jellenmiş yapış yapış
Saol cnm
Ççççook severim ben de afiyet olsuun
Cok sevindim diyetisyenle baslamana. İnsallah cok guzel fayda saglarMerhabalarpek gelemedim bu ara yoğunluk oldu, 2 haftadır hafta sonu beslenmem de dalgalanmalar oldu. pazartesi akşamı bir doğumgününe katıldım akşam cıııs şeyler yedim artım yok henüz akşamları da bu ara eve erken gelemiyorum bir işim çıkıyor dün akşam saat 9 a geliyordu eve geld yemek yedim ama dünki listem iyiydi
Bugün kan tahlillerimi verdim. dün itibari ilede beğendiğim bir diyetisyenle yol almaya karar verdim ve başladık 2, 3 gündür görüşüyorduk zaten. listelerim inanılmaz fazla ve seçenekli tek ricası listeye uymam. çok yemeyeyim deme lütfen dedi bakalım
Mesaj çok kaçırdım atlaya zıplaya okudum sizi ama aklım burda benden haberler böyle
Bonus tabloyu gördüm canım çok sevindim teşekkürler ellerine yüreğine sağlık öpüyorum
Bu sefer başlangıç kilom 115
Diyetisyenler niye 2 yımırta vermiyolar ya
Evet eveline susamış:))))Bir bayanın heleki diyetteki bir bayanın yemeğinden almak heee eceline susamış
Bende deli olurum öyle şeylerebazen eşime sorarım bak kendime şunu hazırlıyorum istermisin diye yok der ama sonra bir bakmışsın benden tırtıklamaya kalkışır hemen bir bakış atarım avını başkasıyla paylaşmak istemeyen Arslan misali tamam tamam almıyorum bir daha der
Be adam sordum işte yer misin diye ne hayır diyip tırtıklıyorsun zaten kendimi kısıtlıyorum rıskımda gözün mü var derim nasıl gülüyor yok yok valla bir şey istemiyorum diye
Aaaa ben 2 sene önce gittiğimde arada 2 yumurta da verdiği oluyordu günlükgenelde yağdan çok gitmediğinin ertesi bir protein ağırlıklı hafta yapalım derdi en sevdiğim haftalar onlardı
Boyle olabileceğini bilmiyordumEki Görüntüle 2775246
Yulafçılaaar
Resimdeki keten tohumu. Kahvaltıya yulafla yiycektim vazgeçtim. Sıcak su koydum üstüne o suyu çekti az daha koydum.
Ben neyle yiyeceğimi kestiremediğim için su koydum direk yoğurda sütede koyulur.
Sabah kahvaltısı için akşamdan koymak çok iyi aynı chia tohumu gibi jellenmiş yapış yapış
Hayırlı olsun,kafana yatan bir diyetisyenle başlaman çok güzel olmuş çok güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhabalarpek gelemedim bu ara yoğunluk oldu, 2 haftadır hafta sonu beslenmem de dalgalanmalar oldu. pazartesi akşamı bir doğumgününe katıldım akşam cıııs şeyler yedim artım yok henüz akşamları da bu ara eve erken gelemiyorum bir işim çıkıyor dün akşam saat 9 a geliyordu eve geld yemek yedim ama dünki listem iyiydi
Bugün kan tahlillerimi verdim. dün itibari ilede beğendiğim bir diyetisyenle yol almaya karar verdim ve başladık 2, 3 gündür görüşüyorduk zaten. listelerim inanılmaz fazla ve seçenekli tek ricası listeye uymam. çok yemeyeyim deme lütfen dedi bakalım
Mesaj çok kaçırdım atlaya zıplaya okudum sizi ama aklım burda benden haberler böyle
Bonus tabloyu gördüm canım çok sevindim teşekkürler ellerine yüreğine sağlık öpüyorum
Bu sefer başlangıç kilom 115
Bana 2 yumurta vermiş listede galiba doymayacgimi anladıDiyetisyenler niye 2 yımırta vermiyolar ya
Afiyet olsunn ben de domatesli çok seviyorum yumurtayı menemene benziyorGünaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem
Böyle olduğunu bilmiyorum hala keten tohumu almadım yarın alıyım bende yoğurtların içine yazmıştıEki Görüntüle 2775246
Yulafçılaaar
Bana 2 yumurta vermiş listede galiba doymayacgimi anladı
Afiyet olsunn ben de domatesli çok seviyorum yumurtayı menemene benziyor
Böyle olduğunu bilmiyorum hala keten tohumu almadım yarın alıyım bende yoğurtların içine yazmıştı
Sauna takım düşünüyorum bende ya bı alamadm spor yaparken giyeyim diye egzersizde niye giymiyorsunSelulit kremide gelmisti yaniyorum anam yaniyorum
Korseli taytta aldim. O da gelir yarin öbür gün. Onu normal günlük iş yaparken giyerim. Yada evde yuruyuş yaparken kremi sürüp taytıda giyerim. Ama egzersizde olmaz
72 olsun inşallah benimki başka bir hastalık isi çıkmazsa göreyim bu kiloyu inşallahPazartesi soruları
Ahaaaliii neydirsiiiz pazartesi tartılan var mı?
Ocak hedefini tutturan var mı? Ben yazmadığım kaydetmediğim için hatırlamıyorum sizinkileri de.
Şubat hedefi koyalım mı?
Amine Busra
@60kiloyum
@bengisu022
74FRIDA
lolaxx
@Gisellimo
@misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
oynakbasi34
Zayıfla diyen eşim tabağa yemek koydu kendi kendime psikolojimi ettimAman o kadar da değil yahu. Toparlanirsin inşallah
Çok geçmiş olsun bonusum çıkan fıtığı bana versene bende disk kalmamış daBelim daha iyi bugün kalan işlerimi yavaş yavaş yapıcam inşallah.
Spora başlayamadım henüz egzersizleri yapınca belime çok faydası olucak biliyorum.
Çok tutulunca esneme hareketleri yapıyorum o bile iyi geliyor.
Boynumda ve belimde fıtık var belimdekini çok ayrıntılı bilmiyorum.
Kaslar güçsüz olunca herşey ağrı yapıyo mesela namazı kılıp oturdum tesbih çekiyorum buraya bakmadan önce duruş bozukluğundan sırtım yanmaya başlıyo fıtığa baskı oluyo ama spor yaptığım zamanlar böyle olmuyo
Bonus ben 84.7 ile giriş yaptim 19 Aralık da
+90 GRUBU KİLO TABLOSU
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK Bonus 110 109,5 108 -1,5 Amine Busra 111 99,5 97,9 -1,6 @60kiloyum 85,8 85,8 Sabit @bengisu022 lolaxx 127 126,6 -0,6 74FRIDA 112,5 @nisan34 103,5 101,5 -2 Minik Duduklu Tencere 75,6 @misafir1001 95,7 84 83 -1 @dimaze3800 92 92 sabit Fit mutlu anne 90,7 90 88,7 -1,3 oynakbasi34 @HasibeG 110,9
Yazdıklarınızı eklim dedim ama eksik olanlar var. Bu sene başından yada aralık farketmez kaç kiloyla başladığınızı yazın.
74FRIDA
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@60kiloyum
Fit mutlu anne
@dimaze3800
@bengisu022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?