Heee bende merak ettimNe çayı ne çayı
Ne çayı ne çayı
Heee bende merak ettim
Hepimiz musumuz annem
Bohçaysa güzeldir ya bohçanın çaylarını çok seviyorum bendeBüyülü bohçanın çoook güzeeell. Normal açık olanı da var. Ben şu an büyülününkini içiyorum. Tavsiye ederim
Az önce eşimle büyük bir krizin eşiğinden döndük
Diyetisyen kahvaltıda hergün yediğim iki yumurtayı 1 e düşürmüş eşime de iki tane haşlıyordum ....
Dolabı açtım en büyüklerinden seçmeye çalışarak yumurtalarımızı teke düşürdüm. sofrada iki yumurta eşimin önünde yiyor adam rahat rahat, tam benim yumurtayı yiyecek hhooop önünden kaptım adamda şaşırdı nooluyo diyeee o benim didim o benim :)))
Markete gittiğimde bakayımBüyülü bohçanın çoook güzeeell. Normal açık olanı da var. Ben şu an büyülününkini içiyorum. Tavsiye ederim
Yumurtalar büyüktü yazık adama kolestrol filan olurYahuuuuu adamcağızınkini neden teke düşürüyon
Evet biraz az kaçıyor kiloya göre ama gün içinde kapatırım arayı olmadılolaxx lolax canım benim senin kahvaltın senin kilona az sanki sonradan azaltsan daha iyi olmaz mı?
Evelallah ondan şüphem yokEvet biraz az kaçıyor kiloya göre ama gün içinde kapatırım arayı olmadı
WirmediDiyetisyenler niye 2 yımırta vermiyolar ya
Soğanlı yumurta aşkım benim ya çok severimGünaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem
Resim cok güzelGünaydın ❤
Spora başlayıp yapanlar aman diyim çok değil sürdürülebilir şekilde yapın ilerde bırakılcak şekilde değil ilerde artıcak şekilde olsun.
1 gün mutlaka boş olsun. Yaptıkça dinçlik gelir enerji gelir zaten daha fazla yapmak ister insan.
Eki Görüntüle 2775132
Amine Busra
@60kiloyum
bengisu022
74FRIDA
lolaxx
@misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@oynakbasi34
@Matmatass
Ama birden zorlama yine de. Çünkü kaslar hic alisik değil. Ben 15 dklik leslie ile basladim. İlk gün cok agrim oldu onda bile. Çünkü evden hic cikmiyorum evin icinde cok hareket etmiyodum. Temizlik mi yapacaksin ama cok dikkat etBelim daha iyi bugün kalan işlerimi yavaş yavaş yapıcam inşallah.
Spora başlayamadım henüz egzersizleri yapınca belime çok faydası olucak biliyorum.
Çok tutulunca esneme hareketleri yapıyorum o bile iyi geliyor.
Boynumda ve belimde fıtık var belimdekini çok ayrıntılı bilmiyorum.
Kaslar güçsüz olunca herşey ağrı yapıyo mesela namazı kılıp oturdum tesbih çekiyorum buraya bakmadan önce duruş bozukluğundan sırtım yanmaya başlıyo fıtığa baskı oluyo ama spor yaptığım zamanlar böyle olmuyo
Soğanlı yumurta bende yapcem hafta sonu yaparım ananas kokusuyla yeşil çayı içilebilir yapıyor yaa iyi oluyorGünaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem
Aynen bende çok severimSoğanlı yumurta aşkım benim ya çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?