Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az önce eşimle büyük bir krizin eşiğinden döndük

Diyetisyen kahvaltıda hergün yediğim iki yumurtayı 1 e düşürmüş eşime de iki tane haşlıyordum ....

Dolabı açtım en büyüklerinden seçmeye çalışarak yumurtalarımızı teke düşürdüm. sofrada iki yumurta eşimin önünde yiyor adam rahat rahat, tam benim yumurtayı yiyecek hhooop önünden kaptım adamda şaşırdı nooluyo diyeee o benim didim o benim :)))

Yahuuuuu adamcağızınkini neden teke düşürüyon

Günaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem

Soğanlı yumurta aşkım benim ya çok severim

Resim cok güzel

Tunaydiiinnn

Zaten spor hergun vermedi diyetisyen. Haftada 3 gün egzersiz verdi. Ya da 4 gun 40ar dk yürüyüş. Bizim kilolar icin birden olmuyor bazi şeyler

Ama birden zorlama yine de. Çünkü kaslar hic alisik değil. Ben 15 dklik leslie ile basladim. İlk gün cok agrim oldu onda bile. Çünkü evden hic cikmiyorum evin icinde cok hareket etmiyodum. Temizlik mi yapacaksin ama cok dikkat et

Soğanlı yumurta bende yapcem hafta sonu yaparım ananas kokusuyla yeşil çayı içilebilir yapıyor yaa iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…