• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az önce eşimle büyük bir krizin eşiğinden döndük

Diyetisyen kahvaltıda hergün yediğim iki yumurtayı 1 e düşürmüş eşime de iki tane haşlıyordum ....

Dolabı açtım en büyüklerinden seçmeye çalışarak yumurtalarımızı teke düşürdüm. sofrada iki yumurta eşimin önünde yiyor adam rahat rahat, tam benim yumurtayı yiyecek hhooop önünden kaptım adamda şaşırdı nooluyo diyeee o benim didim o benim :)))

Az önce eşimle büyük bir krizin eşiğinden döndük

Diyetisyen kahvaltıda hergün yediğim iki yumurtayı 1 e düşürmüş eşime de iki tane haşlıyordum ....

Dolabı açtım en büyüklerinden seçmeye çalışarak yumurtalarımızı teke düşürdüm. sofrada iki yumurta eşimin önünde yiyor adam rahat rahat, tam benim yumurtayı yiyecek hhooop önünden kaptım adamda şaşırdı nooluyo diyeee o benim didim o benim :)))

Yahuuuuu adamcağızınkini neden teke düşürüyon 😄😄

Günaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım 😋😄
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem

Günaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım 😋😄
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem
Soğanlı yumurta aşkım benim ya çok severim

Günaydın ❤

Spora başlayıp yapanlar aman diyim çok değil sürdürülebilir şekilde yapın ilerde bırakılcak şekilde değil ilerde artıcak şekilde olsun.

1 gün mutlaka boş olsun. Yaptıkça dinçlik gelir enerji gelir zaten daha fazla yapmak ister insan.

Eki Görüntüle 2775132

Amine Busra Amine Busra
@60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
@misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@oynakbasi34
@Matmatass
Resim cok güzel ❤️

Tunaydiiinnn 😌

Zaten spor hergun vermedi diyetisyen. Haftada 3 gün egzersiz verdi. Ya da 4 gun 40ar dk yürüyüş. Bizim kilolar icin birden olmuyor bazi şeyler

Belim daha iyi bugün kalan işlerimi yavaş yavaş yapıcam inşallah.
Spora başlayamadım henüz egzersizleri yapınca belime çok faydası olucak biliyorum.
Çok tutulunca esneme hareketleri yapıyorum o bile iyi geliyor.

Boynumda ve belimde fıtık var belimdekini çok ayrıntılı bilmiyorum.

Kaslar güçsüz olunca herşey ağrı yapıyo mesela namazı kılıp oturdum tesbih çekiyorum buraya bakmadan önce duruş bozukluğundan sırtım yanmaya başlıyo fıtığa baskı oluyo ama spor yaptığım zamanlar böyle olmuyo
Ama birden zorlama yine de. Çünkü kaslar hic alisik değil. Ben 15 dklik leslie ile basladim. İlk gün cok agrim oldu onda bile. Çünkü evden hic cikmiyorum evin icinde cok hareket etmiyodum. Temizlik mi yapacaksin ama cok dikkat et

Soğanlı yumurta bende yapcem hafta sonu yaparım ananas kokusuyla yeşil çayı içilebilir yapıyor yaa iyi oluyor

Back
X