Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin canım Maalesef bende de hem boyun hem bel fıtığı var Bel fıtığı şimdilik pek sıkıntı yaratmıyor ama boyun kaç doktora da gösterdiysem Ameliyat dedi son gittiğim bir Profesör ( görümcem ona bel fıtığı ameliyatı olmuştu ille onla da bir görüş dedi ) sağ olsun evet kesinlikle ameliyatlık ama 2 sene sonra tekrar oluşmayacak diye bir garantisi yok o yüzden mümkün olduğu kadar öteleyelim hayatını çok fazla etkilemediği sürece dedi Tabi kilo vermem şart hem ağrı bakımından hemde ameliyat bakımından Sonuçta kilo ne kadar az ise baskı okadar azalıyor

Benim dizimde de sıkıntı olduğu için bu ara Namazlarımı mecbur oturarak kılıyorum Gerçi içim çok daha rahat olmuyor sanki tembel işi yapıyormuşum gibi ama en azından elimden geldiğince düzenli kılıyorum

Aleyküm selam cnm insAllah
Günaydın canım haklısın sürdürulebillir Spor yapmak gerekiyor ama sporsuz veremiyorum bı sure böyle gidecek sonra haftada üç gün yapicam daimi insAllah
Rabbim şifa versin insAllah cnm

+90 GRUBU KİLO TABLOSU
LİSTEDEKİLERBAŞLANGIÇGEÇEN HAFTABU HAFTAFARK
Bonus 110109,5108-1,5
@aijoo11199,597,9-1,6
60kiloyum 85,885,8Sabit
bengisu022
lolaxx 127126,6-0,6
74FRIDA 112,5
nisan34 103,5101,5-2
Minik Duduklu Tencere 75,6
misafir1001 95,78483-1
dimaze3800 9292sabit
Fit mutlu anne 90,79088,7-1,3
oynakbasi34
Bulamiyorum 110,9

Yazdıklarınızı eklim dedim ama eksik olanlar var. Bu sene başından yada aralık farketmez kaç kiloyla başladığınızı yazın.

74FRIDA
nisan34
Minik Duduklu Tencere
60kiloyum
Fit mutlu anne
dimaze3800
bengisu022

Son düzenleme:

Ben kendi mr görüntümü gördüm dr bak dedi boyundaki yap tabakasına o baskı yapıyor işte dedi.

En çok bele baskı yapıyo sanıyodum kilo ama boyunada yapıyomuş.

Ameliyat bu kiloda çözüm değil tabi banu faydalı hareketleri yapalım inş beraber bak nasıl ilaç gibi gelicek.
Diz ağrıdımı en iyi yer hareketleri bu kiloda bize dize yük bindirme olmaz zaten

Pazartesi

12:00
2 yumurta sahanda
2 kk beyaz peynir
5 zeytin, domates
2 dilim zeytinli ekmek
2 tatlı kaşığı tahin pekmez

17 :00 yeşil çay

19:00
1 tabak tavuklu nohut (9 kaşık vardı)
1 tabak kapuska
Havuç salatası

Çayla bişey yemedim diye hatırlıyorum

Gece sütlü kahve içtim şekersiz

Suyum az sporum ev işi idi.

İnşallah canım ağırlıklarımızdan da kurtulunca zaten kesinlikle fıtık sıkıntı yaratmayacaktır

90.7 canım başlangıç 15 ocakta başladım

Salı

10:00
2 yumurtalı az sucuklu menemen
2 dilim köy ekmeği
1 kk peynir

15:00
2 kepçe yayla çorbası
1 tabak kapuska
1 bardak koyu ayran
1 tane fındık lahmacun

19:00
1 tabak dolu göbekli tavuklu yoğurtlu salata az mayonez vardı içinde
1 dilim mısır ekmeği ve tuzlu kek karışımı bişey

Gece bişey yemedim 1 tane hazır capuccino içtim

Merhabalar pek gelemedim bu ara yoğunluk oldu, 2 haftadır hafta sonu beslenmem de dalgalanmalar oldu. pazartesi akşamı bir doğumgününe katıldım akşam cıııs şeyler yedim artım yok henüz akşamları da bu ara eve erken gelemiyorum bir işim çıkıyor dün akşam saat 9 a geliyordu eve geld yemek yedim ama dünki listem iyiydi

Bugün kan tahlillerimi verdim. dün itibari ilede beğendiğim bir diyetisyenle yol almaya karar verdim ve başladık 2, 3 gündür görüşüyorduk zaten. listelerim inanılmaz fazla ve seçenekli tek ricası listeye uymam. çok yemeyeyim deme lütfen dedi bakalım

Mesaj çok kaçırdım atlaya zıplaya okudum sizi ama aklım burda benden haberler böyle

Bonus tabloyu gördüm canım çok sevindim teşekkürler ellerine yüreğine sağlık öpüyorum

Bu sefer başlangıç kilom 115

Diyetisyenle başlangıcın hayırlı olsun cnm insAllah güzel sonuclar alirsnn

Günaydın kızlar.
Sanırım ben öğlen arası daha doğrusu yemek yerken size daha iyi bakabiliyorum odada tek başına yemek yediğim için

Topiğimizin biricik sağlık çalışanları can canlar. sizi görünce çok mutlu oldum ikinizide sevgi ile kucaklıyorum

Günaydın kızlar.
Sanırım ben öğlen arası daha doğrusu yemek yerken size daha iyi bakabiliyorum odada tek başına yemek yediğim için

Topiğimizin biricik sağlık çalışanları can canlar. sizi görünce çok mutlu oldum ikinizide sevgi ile kucaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…