• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

16123424656103846713519382750100.webp

Yulafçılaaar :KK3:
Resimdeki keten tohumu. Kahvaltıya yulafla yiycektim vazgeçtim. Sıcak su koydum üstüne o suyu çekti az daha koydum.
İçindeki omega 3 açığa çıkıyormuş tohumları böyle tüketmek daha faydalıymış.
Akşamdan normal suya koyulsa az bişey öylede olur.
Ben neyle yiyeceğimi kestiremediğim için su koydum direk yoğurda sütede koyulur.
Sabah kahvaltısı için akşamdan koymak çok iyi aynı chia tohumu gibi jellenmiş yapış yapış

Evelallah ondan şüphem yok 😌
😂😂😂😂
Günaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım 😋😄
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem
Ççççook severim ben de afiyet olsuun 😋

Soğanlı yumurta bende yapcem hafta sonu yaparım ananas kokusuyla yeşil çayı içilebilir yapıyor yaa iyi oluyor
Aynen cnmm
Eki Görüntüle 2775246

Resimdeki keten tohumu. Kahvaltıya yulafla yiycektim vazgeçtim. Sıcak su koydum üstüne o suyu çekti az daha koydum.
Ben neyle yiyeceğimi kestiremediğim için su koydum direk yoğurda sütede koyulur.
Sabah kahvaltısı için akşamdan koymak çok iyi aynı chia tohumu gibi jellenmiş yapış yapış
Ben keten tohumunu öğütülmüş yoğurt salataya falan atıyorum arada böyle halini tuketmedm hic
😂😂😂😂

Ççççook severim ben de afiyet olsuun 😋
Saol cnm

Merhabalar 🥰 pek gelemedim bu ara yoğunluk oldu, 2 haftadır hafta sonu beslenmem de dalgalanmalar oldu. pazartesi akşamı bir doğumgününe katıldım akşam cıııs şeyler yedim artım yok henüz akşamları da bu ara eve erken gelemiyorum bir işim çıkıyor dün akşam saat 9 a geliyordu eve geld yemek yedim ama dünki listem iyiydi

Bugün kan tahlillerimi verdim. dün itibari ilede beğendiğim bir diyetisyenle yol almaya karar verdim ve başladık 2, 3 gündür görüşüyorduk zaten. listelerim inanılmaz fazla ve seçenekli tek ricası listeye uymam. çok yemeyeyim deme lütfen dedi bakalım

Mesaj çok kaçırdım atlaya zıplaya okudum sizi ama aklım burda benden haberler böyle

Bonus Bonus tabloyu gördüm canım çok sevindim teşekkürler ellerine yüreğine sağlık öpüyorum

Bu sefer başlangıç kilom 115
Cok sevindim diyetisyenle baslamana. İnsallah cok guzel fayda saglar

:D :D :D Bir bayanın heleki diyetteki bir bayanın yemeğinden almak heee :D eceline susamış :D
Bende deli olurum öyle şeylere ;) bazen eşime sorarım bak kendime şunu hazırlıyorum istermisin diye yok der ama sonra bir bakmışsın benden tırtıklamaya kalkışır :D hemen bir bakış atarım avını başkasıyla paylaşmak istemeyen Arslan misali :D tamam tamam almıyorum bir daha der :D
Be adam sordum işte yer misin diye ne hayır diyip tırtıklıyorsun zaten kendimi kısıtlıyorum rıskımda gözün mü var derim nasıl gülüyor yok yok valla bir şey istemiyorum diye :D

Diyetisyenler niye 2 yımırta vermiyolar ya 🥺

Aaaa ben 2 sene önce gittiğimde arada 2 yumurta da verdiği oluyordu günlük ;) genelde yağdan çok gitmediğinin ertesi bir protein ağırlıklı hafta yapalım derdi ;) en sevdiğim haftalar onlardı :D

:KK70: :KK70: :KK70: Bir bayanın heleki diyetteki bir bayanın yemeğinden almak heee :KK70: eceline susamış :KK70:
Bende deli olurum öyle şeylere :KK66: bazen eşime sorarım bak kendime şunu hazırlıyorum istermisin diye yok der ama sonra bir bakmışsın benden tırtıklamaya kalkışır :KK70: hemen bir bakış atarım avını başkasıyla paylaşmak istemeyen Arslan misali :KK70: tamam tamam almıyorum bir daha der :KK70:
Be adam sordum işte yer misin diye ne hayır diyip tırtıklıyorsun zaten kendimi kısıtlıyorum rıskımda gözün mü var derim nasıl gülüyor yok yok valla bir şey istemiyorum diye :KK70:

Aaaa ben 2 sene önce gittiğimde arada 2 yumurta da verdiği oluyordu günlük :KK66: genelde yağdan çok gitmediğinin ertesi bir protein ağırlıklı hafta yapalım derdi :KK66: en sevdiğim haftalar onlardı :KK70:
Evet eveline susamış:))))

Hele bazen açmısın derim yok der ben kendimi başka bir olaya motive ederim. yaaa uyku, yaa dışarı çıkma tam kapıyı açarım ben acıktım der ve aradan 10 dk geçmemiştir

Yeminle katil olma sebebi :KK57:

Eki Görüntüle 2775246

Boyle olabileceğini bilmiyordum 🤩 afiyet olsun. Ben yogurtla yiyordum. Bu hafta hic yemedim bak bugünkü yogurda koyayim

Merhabalar 🥰 pek gelemedim bu ara yoğunluk oldu, 2 haftadır hafta sonu beslenmem de dalgalanmalar oldu. pazartesi akşamı bir doğumgününe katıldım akşam cıııs şeyler yedim artım yok henüz akşamları da bu ara eve erken gelemiyorum bir işim çıkıyor dün akşam saat 9 a geliyordu eve geld yemek yedim ama dünki listem iyiydi

Bugün kan tahlillerimi verdim. dün itibari ilede beğendiğim bir diyetisyenle yol almaya karar verdim ve başladık 2, 3 gündür görüşüyorduk zaten. listelerim inanılmaz fazla ve seçenekli tek ricası listeye uymam. çok yemeyeyim deme lütfen dedi bakalım

Mesaj çok kaçırdım atlaya zıplaya okudum sizi ama aklım burda benden haberler böyle

Bonus Bonus tabloyu gördüm canım çok sevindim teşekkürler ellerine yüreğine sağlık öpüyorum

Bu sefer başlangıç kilom 115
Hayırlı olsun,kafana yatan bir diyetisyenle başlaman çok güzel olmuş çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah 😍

Diyetisyenler niye 2 yımırta vermiyolar ya 🥺
Bana 2 yumurta vermiş listede galiba doymayacgimi anladı
Günaydın kızlar ev işlerini hallettim kıza kahvaltısını yaptırdım şimdi de oğlan emdi uyudu sıra bana geldi sanırım Soğanlı yumurta çay zeytin ekmek kombini yapicam sanırım 😋😄
Bu arada ananaslı yeşil cay bende çok sevdim ayvalisi da varmış bı de onu alıp deniycem
Afiyet olsunn ben de domatesli çok seviyorum yumurtayı menemene benziyor
Eki Görüntüle 2775246

Böyle olduğunu bilmiyorum hala keten tohumu almadım yarın alıyım bende yoğurtların içine yazmıştı

Bana 2 yumurta vermiş listede galiba doymayacgimi anladı

Afiyet olsunn ben de domatesli çok seviyorum yumurtayı menemene benziyor

Böyle olduğunu bilmiyorum hala keten tohumu almadım yarın alıyım bende yoğurtların içine yazmıştı

Direk kullanmayı seviyorum ben susam gibi ama böyle daha iyiymiş.

Yada öğütücez değirmen falan varsa

Listeye asla uyamıyorum nöbetten çıktığımda marketler kapalı oluyor sebze alamadım yarın mutlaka alıcam
Kahvaltı 1 tatlı kaşığı tereyağında 2 yumurta ve bir büyük dilim kaşar peyniri (beyaz peynir yiyemediğim için listeden bir dilim hindi füme ve peyniri çıkararak kaşar ekledi)
Ara light sütlü filtre kahve(light sütü tamamen ben vicdanımı rahatlatmak için ekledim)
Öğlen- akşam hastaneye götürmek için tavada ızgara yaptığım tavuklardan tırtıkladım
Akşam yemeği buzluktan közlenmiş biber patlıcan domates 3 yemek kaşığı kadar
Izgara yağsız tavuk göğsü yemeyi planlıyorum
21-22 gibi activia shot 80ml
Ve kahve içerim diye düşünüyorum
Ek birşey yersem yazarım hastanede giremeyebilirim diye şimdiden ekledim

Selulit kremide gelmisti yaniyorum anam yaniyorum 😌🤣

Korseli taytta aldim. O da gelir yarin öbür gün. Onu normal günlük iş yaparken giyerim. Yada evde yuruyuş yaparken kremi sürüp taytıda giyerim. Ama egzersizde olmaz
Sauna takım düşünüyorum bende ya bı alamadm spor yaparken giyeyim diye egzersizde niye giymiyorsun

Pazartesi soruları 😃

Ahaaaliii neydirsiiiz pazartesi tartılan var mı?

Ocak hedefini tutturan var mı? Ben yazmadığım kaydetmediğim için hatırlamıyorum sizinkileri de.

Şubat hedefi koyalım mı?

Amine Busra Amine Busra
@60kiloyum
@bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
@Gisellimo
@misafir1001
@dimaze3800
@nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
72 olsun inşallah benimki başka bir hastalık isi çıkmazsa göreyim bu kiloyu inşallah :dua:
Aman o kadar da değil yahu. Toparlanirsin inşallah
Zayıfla diyen eşim tabağa yemek koydu kendi kendime psikolojimi ettim 🙄

Belim daha iyi bugün kalan işlerimi yavaş yavaş yapıcam inşallah.
Spora başlayamadım henüz egzersizleri yapınca belime çok faydası olucak biliyorum.
Çok tutulunca esneme hareketleri yapıyorum o bile iyi geliyor.

Boynumda ve belimde fıtık var belimdekini çok ayrıntılı bilmiyorum.

Kaslar güçsüz olunca herşey ağrı yapıyo mesela namazı kılıp oturdum tesbih çekiyorum buraya bakmadan önce duruş bozukluğundan sırtım yanmaya başlıyo fıtığa baskı oluyo ama spor yaptığım zamanlar böyle olmuyo
Çok geçmiş olsun bonusum çıkan fıtığı bana versene bende disk kalmamış da 🙄

:KK200:+90 GRUBU KİLO TABLOSU :KK200:
LİSTEDEKİLERBAŞLANGIÇGEÇEN HAFTABU HAFTAFARK
Bonus Bonus 110109,5108-1,5
Amine Busra Amine Busra 11199,597,9-1,6
@60kiloyum85,885,8Sabit
@bengisu022
lolaxx lolaxx 127126,6-0,6
74FRIDA 74FRIDA 112,5
@nisan34103,5101,5-2
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere 75,6
@misafir100195,78483-1
@dimaze38009292sabit
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 90,79088,7-1,3
oynakbasi34 oynakbasi34
@HasibeG110,9

Yazdıklarınızı eklim dedim ama eksik olanlar var. Bu sene başından yada aralık farketmez kaç kiloyla başladığınızı yazın.

74FRIDA 74FRIDA
@nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
@60kiloyum
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@dimaze3800
@bengisu022
Bonus ben 84.7 ile giriş yaptim 19 Aralık da 💕

Back
X