ben de bir ara öğlenleri dışarıdan yiyordum. hem kalorili hem de dünya para veriyorsun. şimdi zaten pandemiden dolayı pek yemiyorum. bir de evden götürüyorum.Diyet yaparken resmen daha az para harcıyorum onu fark ettim.bir kilo salatalığa 10 lira vermem dışında
harika. çevren de uyunca çok daha iyi oluyor.Biz bu arada servisce diyetteyiz böyle daha güzel oldu, artık pasta börek getirmek yerine süt yoğurt meyve getirmeye başladı herkes
Yani şöyle ki biz akşam yemeğini dışardan yesek bile gece 4 te acikip kantinden tost söylüyorduk e hal böyle olunca kilo almamak imkansızdı.ben de bir ara öğlenleri dışarıdan yiyordum. hem kalorili hem de dünya para veriyorsun. şimdi zaten pandemiden dolayı pek yemiyorum. bir de evden götürüyorum.
Diyet yaparken resmen daha az para harcıyorum onu fark ettim.bir kilo salatalığa 10 lira vermem dışında
Ya burda pazar anlayışı pek yok hep manavlar var mecburen ya manavdan ya marketten alıyorsun öyle olduğu için biraz daha pahalıSorma fiyatlar aldı başını gittiNormalde kışın pek almak istemiyorum Salatalık falan ama kahvaltıya da iyi oluyor gerçi sende 10 lira çok vermişsin ben bugün 7 lirayı görünce almadım
Tabi eskiden daha fazla harcıyorduk abur cuburlara falan
illa haşlama yemek gerekmiyor sebzeleri. az yağlı zeytinyağlı, yanında protein, salata, yoğurt her neyseHaftaya salı Ankara'ya gidicem yıllık izine hem eşimin hem ailemin yanında diyeti bozmazsam beni kimse durduramaz
Annem de iyi o zaman sebze haşlarım sana hep diyor.dedim o kadar da değil et falan haşla bari o kadar yoldan geliyorum.benim ruhum aç
Fit poğaça tarifini alırım benimde canım istiyor yememek için yapmıyorumben de yarın ekmek ve fit poğaça falan yapıcam. hatta kahve yanı fit toplar ya da başka birşey. elimin altında bulunsun. şu ara eve çikolata falan almıyorum ama evde bal var. ona sarkıyorum
Elinize sağlık.
+90 GRUBU KİLO TABLOSU
LİSTEDEKİLER BAŞLANGIÇ GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK Bonus 110 109,5 108 -1,5 Amine Busra 99,5 97,9 -1,6 60kiloyum 85,8 85,8 Sabit bengisu022 lolaxx 127 126,6 -0,6 74FRIDA 112,5 nisan34 103,5 101,5 -2 Minik Duduklu Tencere 75,6 misafir1001 95,7 84 83 -1 dimaze3800 92 92 sabit Fit mutlu anne 90 88,7 -1,3 oynakbasi34
2 haftalık yaptığım eski tabloyu düzenledim.
Banu seninki yok
bengisu022 seninde bildirimin yok.
yarın yazayım olur mu canım.Fit poğaça tarifini alırım benimde canım istiyor yememek için yapmıyorum
Olur canım tabikiyarın yazayım olur mu canım.
Öğle yemeği olmadığı için ikindi de gayet makul güzel bir gün olmusİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 2 mandalina,1 çatal pasta,1 kare çikolata.
Akşam: 1 lahmacun,2 lokma poğaça,salata,turşu,1 su bardağı şalgam
Sade kahve ve 1 küçük lokum
1 lt su
Çaylar
Bugün su az,yeşil çay yok,zararlılar çok.
Umarım yarın telafi ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?