• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyet yaparken resmen daha az para harcıyorum onu fark ettim.bir kilo salatalığa 10 lira vermem dışında :KK14:
ben de bir ara öğlenleri dışarıdan yiyordum. hem kalorili hem de dünya para veriyorsun. şimdi zaten pandemiden dolayı pek yemiyorum. bir de evden götürüyorum.

ben de bir ara öğlenleri dışarıdan yiyordum. hem kalorili hem de dünya para veriyorsun. şimdi zaten pandemiden dolayı pek yemiyorum. bir de evden götürüyorum.
Yani şöyle ki biz akşam yemeğini dışardan yesek bile gece 4 te acikip kantinden tost söylüyorduk e hal böyle olunca kilo almamak imkansızdı.
Şimdi gece acikirsam da yanımda kefir falan götürüp içiyorum.
İşte alışkanlıklarımızı değiştirsek çok güzel olacak

Diyet yaparken resmen daha az para harcıyorum onu fark ettim.bir kilo salatalığa 10 lira vermem dışında :KK14:

Sorma fiyatlar aldı başını gitti :( Normalde kışın pek almak istemiyorum Salatalık falan ama kahvaltıya da iyi oluyor ;) gerçi sende 10 lira çok vermişsin ben bugün 7 lirayı görünce almadım :D
Tabi eskiden daha fazla harcıyorduk abur cuburlara falan ;)

Haftaya salı Ankara'ya gidicem yıllık izine hem eşimin hem ailemin yanında diyeti bozmazsam beni kimse durduramaz
Annem de iyi o zaman sebze haşlarım sana hep diyor.dedim o kadar da değil et falan haşla bari o kadar yoldan geliyorum.benim ruhum aç 😂

Sorma fiyatlar aldı başını gitti :KK43: Normalde kışın pek almak istemiyorum Salatalık falan ama kahvaltıya da iyi oluyor :KK66: gerçi sende 10 lira çok vermişsin ben bugün 7 lirayı görünce almadım :KK70:
Tabi eskiden daha fazla harcıyorduk abur cuburlara falan :KK66:
Ya burda pazar anlayışı pek yok hep manavlar var mecburen ya manavdan ya marketten alıyorsun öyle olduğu için biraz daha pahalı

Haftaya salı Ankara'ya gidicem yıllık izine hem eşimin hem ailemin yanında diyeti bozmazsam beni kimse durduramaz
Annem de iyi o zaman sebze haşlarım sana hep diyor.dedim o kadar da değil et falan haşla bari o kadar yoldan geliyorum.benim ruhum aç 😂
illa haşlama yemek gerekmiyor sebzeleri. az yağlı zeytinyağlı, yanında protein, salata, yoğurt her neyse

ben de yarın ekmek ve fit poğaça falan yapıcam. hatta kahve yanı fit toplar ya da başka birşey. elimin altında bulunsun. şu ara eve çikolata falan almıyorum ama evde bal var. ona sarkıyorum :KK70:
Fit poğaça tarifini alırım benimde canım istiyor yememek için yapmıyorum🤪

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 2 mandalina,1 çatal pasta,1 kare çikolata.
Akşam: 1 lahmacun,2 lokma poğaça,salata,turşu,1 su bardağı şalgam
Sade kahve ve 1 küçük lokum
1 lt su
Çaylar
Bugün su az,yeşil çay yok,zararlılar çok.
Umarım yarın telafi ederim.

.
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 2 mandalina,1 çatal pasta,1 kare çikolata.
Akşam: 1 lahmacun,2 lokma poğaça,salata,turşu,1 su bardağı şalgam
Sade kahve ve 1 küçük lokum
1 lt su
Çaylar
Bugün su az,yeşil çay yok,zararlılar çok.
Umarım yarın telafi ederim.
Öğle yemeği olmadığı için ikindi de gayet makul güzel bir gün olmus

Günaydın ❤

Spora başlayıp yapanlar aman diyim çok değil sürdürülebilir şekilde yapın ilerde bırakılcak şekilde değil ilerde artıcak şekilde olsun.

1 gün mutlaka boş olsun. Yaptıkça dinçlik gelir enerji gelir zaten daha fazla yapmak ister insan.

8b1c99d46bec3f4612103f0752b35ad7.webp

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
dimaze3800 dimaze3800
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
@Matmatass

Belim daha iyi bugün kalan işlerimi yavaş yavaş yapıcam inşallah.
Spora başlayamadım henüz egzersizleri yapınca belime çok faydası olucak biliyorum.
Çok tutulunca esneme hareketleri yapıyorum o bile iyi geliyor.

Boynumda ve belimde fıtık var belimdekini çok ayrıntılı bilmiyorum.

Kaslar güçsüz olunca herşey ağrı yapıyo mesela namazı kılıp oturdum tesbih çekiyorum buraya bakmadan önce duruş bozukluğundan sırtım yanmaya başlıyo fıtığa baskı oluyo ama spor yaptığım zamanlar böyle olmuyo

Back
X