Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

açık yeşil çay al yap canım. kağıtlı içme. çaykurun zümrüt yeşil çayı çok güzel. tavsiye ederim.

Var çayım hep öyle yaparım kağıtlarıda beğenmiyorum zaten. Bu büyülü bohça çok iyi diğerlerine göre denemek için aldım toz gibi değil içinde çay baya tadı var yani

tatlım afiyet olsun. ama aklında olsun yulaf lapası karbonhidrat yüklüdür. bu nedenle akşam öğününde yemeni tavsiye etmem ki içine koyduğun yulaf ezmesi miktarı çok fazla olmuş. pekmez+muz da var. glisemik indeksi ve kuruyemişleriyle yüklü bir kaloriye de sahip.
lapayı sabah ya da en geç öğle öğününde yersen daha iyi. ben de bugün öğlen yaptım ama o bile değil. en ideal zaman sabah bence. bir de yulafını az koymak gerekli. yoksa kilo vermeye çok etkili olmaz. artı sebebi olur.

Fulya çok demiş ama kilo yüksek yarım su bardağı yulaf en fazla kaç kaşık olur ki ölç bi dahakine görürüz.

Yulafla burda çok kilo veren oldu abartmadığımız sürece iyi ya canım yulaf bende çok seviyorum onu.

Tok tutsun diye yediğimde süt değilde yoğurla yersem daha tok tutuyo lolax aklında olsun.

Yorum için teşekkür ederim. Bu benim önceki kilo verişimde de kullandığım bir tarif çok severim. Besinleri menü içinde düşünmek daha mantıklı geliyor açıkcası bana. Tabi tercih meselesi

Ben de çok seviyorum sıcak sıcak çok iyi geliyor.
30 gr civarı oluyor o bardakla daha önce ölçmüştüm.

Menünün son halini de iliştireyim

11.15
2 haşlanmış yumurta 1 dilim lavaş 1 dilim peynir 5 zeytin 3 kare bitter

14.15
1 kase salata 1 kase karnabahar 4 yk mantarlı tavuk

17.30 Yulaf lapası( 1 su bardağı süt yarım sb yulaf 1 yk pekmez 1 küçük muz 2 tk fıstık ezmesi 5 kaju)

19.30 3 yk yoğurt 3 köfte

2 lt su ve bitki çayları

leslie de ilerleyen saatlerde inşallah

sabah sade Türk kahvesi

öğlen 12.45
2 kuru kayısı+ 2 minik kuru incir
30 dk sonra
az sucuklu peynirli domatesli biberli isotlu omlet (içinde 1/2 dilim siyez ekmeği de vardı)
köz yeşil biber + roka, maydanoz, derotu

ara 15.40
1 kase yulaf lapası (1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 tk h.cevizi unu, 1 tk chia tohumu, tarçın, 1/2 çk sahlep, 3 küçük hurma, böğürtlen, 1 tk fıstık ezmesi, 10 çiğ badem)

ara 1 kupa yeşil çay

akşam 19.00
kurutulmuş sebzelerden etli bulgurlu dolma (2 minik patlıcan, 2 minik biber, 1 minik kabak, 6 yaprak sarma)
küçük kase ev yoğurdu
yeşillik salatası+ 1,5 yk soğanlı acı biber kavurması

az sonra 1 madensuyu bol limonla, 2 kupa yeşil çay içerim.

yatana kadar 2 lt su

öğlen yulaf lapam çok dolu farkındayım. ama wc ye etki etsin diye öyle yaptım. sürekli yediğim birşey değil lapa.
dolmalar minikti.

slm kızlar

açamadım cnm karikatürü sanırım sıkıntı olmuş konuşmuşsunuz zaten bu konuyu
Bugun hepimiz yulaf yemisiz
Sahte tiramisu yaptim bende efsaneee yaaa
afiyet olsun

görmeyeli ne kadar sahtekar olmuşsunuz sahte tiramisular sahte pudingler
hoşbuldum cnm
sana akşam gelirim diye şartları zorlayıp geldim valla. telefonlar kızlarda hepsinin elinde bir tane. ben de pc actım size bakayım dedim. ilerleyen saatlerde uyuklıcam gibi görünüyor.

Kız verme telini ya iki dk sosyalleşicez tel yok elimizde olur mu

Bugünü de bitirdik çok şükür

Hemen aklımdayken yediklerimi paylaşayım gerçi bugün pek bir şey yemedim
Eşimin okul kaydı, Arabanın tamir koşturmacası derken fırsat bulamadım sonra da akşam yemeği yediğim halde şu an deli gibi açım ama yemem

Uyanınca 08.30 da
1 kupa sıcak su

ara 09.30 gibi
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 10.00 gibiydi sanırım
2 haşlanmış yumurta
1 dilim Peynir
1 şekersiz çay

ara 12.30
1 kupa şekersiz Nescafe

Öğlen yok sadece bir dilim Beyaz peynir yedim koşturmaca arasında eve uğrayınca

ara; 15.00de
1 kupa yeşil çay Ananaslı

Akşam; 17.45de
1 büyük tabak haşlanmış karnabahar

Şimdide şekersiz çay içiyorum midemi bastırsın diye
Gün içinde 1.5 litre ancak su içtim ama yatana kadar 1 litre daha eklenir

Resmen aç açına günü bitirdim biliyorum fazlası da zarar ama özellikle arabaya üzülünce bugün canım hiç birşey istemedi
Düldüle 15 000e yakın masraf çıkınca ( motor gitmiş ) satmaya karar verdik mecbur Hayırlısı ne diyeyim en azından bizlere birşey olmadı ( Allah korusun ya yolda giderken birşey olsaydı diye kendimi teselli ediyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…