açık yeşil çay al yap canım. kağıtlı içme. çaykurun zümrüt yeşil çayı çok güzel. tavsiye ederim.
Tabikide edeceğim 78 olmam lazımNe güzel kırmışsın o direnci demek.
Devam edicekmisin?
tatlım afiyet olsun. ama aklında olsun yulaf lapası karbonhidrat yüklüdür. bu nedenle akşam öğününde yemeni tavsiye etmem ki içine koyduğun yulaf ezmesi miktarı çok fazla olmuş. pekmez+muz da var. glisemik indeksi ve kuruyemişleriyle yüklü bir kaloriye de sahip.Tanımlanamayan öğün
(belki bunla kapatırım belki hafif bir şeyler daha yerim şu an belli değil)
17.30 Yulaf lapası (1 su bardağı süt yarım sb yulaf 1 yk pekmez 1 küçük muz 2 tk fıstık ezmesi 5 kaju)
Bugun hepimiz yulaf yemisiz
Sahte tiramisu yaptim bende efsaneee yaaa
Az bir yulaf 1 tk labne, 1 tk bal karistiriyorum. Yarim cay bardagi nescafeli suyu ekleyip karistirip uzerine kakao koyuyorum. Dolapta 2 saat bekletip afiyetlee yiyorumAfiyet olsun canımSahtesi nasıl oluyor
Tanımlanamayan öğün
(belki bunla kapatırım belki hafif bir şeyler daha yerim şu an belli değil)
17.30 Yulaf lapası (1 su bardağı süt yarım sb yulaf 1 yk pekmez 1 küçük muz 2 tk fıstık ezmesi 5 kaju)
Yorum için teşekkür ederim. Bu benim önceki kilo verişimde de kullandığım bir tarif çok severim. Besinleri menü içinde düşünmek daha mantıklı geliyor açıkcası bana. Tabi tercih meselesitatlım afiyet olsun. ama aklında olsun yulaf lapası karbonhidrat yüklüdür. bu nedenle akşam öğününde yemeni tavsiye etmem ki içine koyduğun yulaf ezmesi miktarı çok fazla olmuş. pekmez+muz da var. glisemik indeksi ve kuruyemişleriyle yüklü bir kaloriye de sahip.
lapayı sabah ya da en geç öğle öğününde yersen daha iyi. ben de bugün öğlen yaptım ama o bile değil. en ideal zaman sabah bence. bir de yulafını az koymak gerekli. yoksa kilo vermeye çok etkili olmaz. artı sebebi olur.
Fulya çok demiş ama kilo yüksek yarım su bardağı yulaf en fazla kaç kaşık olur ki ölç bi dahakine görürüz.
Yulafla burda çok kilo veren oldu abartmadığımız sürece iyi ya canım yulafbende çok seviyorum onu.
Tok tutsun diye yediğimde süt değilde yoğurla yersem daha tok tutuyo lolax aklında olsun.
Ben de çok seviyorum sıcak sıcak çok iyi geliyor.
30 gr civarı oluyor o bardakla daha önce ölçmüştüm.
Kepek alalım onunla krep yaparık dürer dürer yeriz
açamadım cnm karikatürü sanırım sıkıntı olmuş konuşmuşsunuz zaten bu konuyu
afiyet olsunBugun hepimiz yulaf yemisiz
Sahte tiramisu yaptim bende efsaneee yaaa
hoşbuldum cnmBulamiyorum hoşgeldin hemşiiire
slm kızlar
açamadım cnm karikatürü sanırım sıkıntı olmuş konuşmuşsunuz zaten bu konuyu
afiyet olsun
görmeyeli ne kadar sahtekar olmuşsunuz sahte tiramisular sahte pudingler
hoşbuldum cnm
sana akşam gelirim diye şartları zorlayıp geldim valla. telefonlar kızlarda hepsinin elinde bir tane. ben de pc actım size bakayım dedim. ilerleyen saatlerde uyuklıcam gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?